Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.11.2012, 14:49   #111
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Her zaman diyorum amaaaaaaaaa.......

BU TAKIM UGUR , KADIR , ERMAN VE ERHAN YERI YOOOKKKKKK YANINDA

HOCA da GITSIN IS TAMAMM bunlarin yeri kalite adamlar doldursunlar

ve seniye SAMPION SIVASSPOR ama bu Kadro HIC BI YERE GIDEMIYORUS!!!!

hatta bu Kadro Avrupa görmek istemiyorum!!!!!!

YAZIKLAR OLSUN RIZA

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.11.2012, 15:07   #112
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Her zaman diyorum amaaaaaaaaa.......

BU TAKIM UGUR , KADIR , ERMAN VE ERHAN YERI YOOOKKKKKK YANINDA

HOCA da GITSIN IS TAMAMM bunlarin yeri kalite adamlar doldursunlar

ve seniye SAMPION SIVASSPOR ama bu Kadro HIC BI YERE GIDEMIYORUS!!!!

hatta bu Kadro Avrupa görmek istemiyorum!!!!!!

YAZIKLAR OLSUN RIZA

anladiysam Arab olayim ,,, abi mi desem kardes mi desem bilemiyorum , yasin 57 gözüküyor , lakin Türkce yi dogru düzgün yazarsan memnun olurum , Forumumuz daha renkli görünür.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2012, 15:09   #113
FirtinaK
Yiğido

202 Mesajına 481 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 543 FirtinaK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O penaltı olmasa maçı alsaydık bu eleştiriler olur muydu?Hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.Topu tutacak, takımı atağa çıkaracak hangi mevki:ortasaha.Kamil formsuz ve kenarda,Erman formsuz ve etkisiz,M.NAS bütün iyiniyetine rağmen yetersiz,Kadir formsuz ve savruk,Adem insiyatif almıyor.Bir de rakiplere bakalım: Eskişehir ortasahası mesela ALPER POTUK,ERKAN,TELLO vesair.Adamlar sonvuruşlarda biraz becerikli olsa Feneri 6 lık yapacaklardı.
Kısaca oyun tarzımız kadro yapısından kaynaklı.Ortasahada bir HAKAN BAYRAKTAR,MURAT ERDOĞAN,İBRAHİM DAĞAŞAN hatta bir YASİR ELMACI ve MUSA AYDIN bulamadık.
Hocam elestiriler biz golü yemeden olmus. Genbclerbirligi Sivasspor basligini takip edersen görebilirsin. Benim elestirdigim konularin bir taneside bazi arkadaslar skora göre yorum yapiyorlar.

Mehmet Nas yetersiz diyorsun, sence Erman´dan dami kötü? Hoca´nin bu Erman israri niye? Diger saydigin isimlerle alakali düsüncelerine katiliyorum. Bu arada Eneramo´yu unutmussun. Ona hic dokunulmuyor nedense. Oda alternatifsiz olmadigini hissetmeli. Abdulkadir´i begenmisorsa gerekirse PAF takimindan alsin. Eneramo´nun bu durumda faydasi yok. Habire ofsayta düsüyor, foul yapiyor.

Rakip kadro olarak kagit üstünde bizden üstün olabilir. Bizim anlayamadigimiz skor üstünlügünü ele gecirdigimiz bir macta, rakibin 4 oyuncusu sari kart görmüsken, onlarin üstüne gitmek varken defansif oyunculari oyuna dahil ederek bu kadar geriye cekilisimiz.

Bazi arkadaslar gibi ona buna sikayet etmeden bana direkt cevap yazma erdemliginde bulundugun icin tesekkür ediyor saygilar sunuyorum.
FirtinaK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 15:17   #114
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O penaltı olmasa maçı alsaydık bu eleştiriler olur muydu?Hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.Topu tutacak, takımı atağa çıkaracak hangi mevki:ortasaha.Kamil formsuz ve kenarda,Erman formsuz ve etkisiz,M.NAS bütün iyiniyetine rağmen yetersiz,Kadir formsuz ve savruk,Adem insiyatif almıyor.Bir de rakiplere bakalım: Eskişehir ortasahası mesela ALPER POTUK,ERKAN,TELLO vesair.Adamlar sonvuruşlarda biraz becerikli olsa Feneri 6 lık yapacaklardı.
Kısaca oyun tarzımız kadro yapısından kaynaklı.Ortasahada bir HAKAN BAYRAKTAR,MURAT ERDOĞAN,İBRAHİM DAĞAŞAN hatta bir YASİR ELMACI ve MUSA AYDIN bulamadık.
Grosicki hiç formsuz falan değil, en kötü zamanlarında % 100'lük gol pasları atıyor (bakınız geçen hafta, akhisar maçı vs.) Eneramo kaçırıyor sonra ne oluyor efendim Grosicki formsuz. Formsuz olan Eneramo.
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı nightmare58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 15:23   #115
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
nightmare58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Grosicki hiç formsuz falan değil, en kötü zamanlarında % 100'lük gol pasları atıyor (bakınız geçen hafta, akhisar maçı vs.) Eneramo kaçırıyor sonra ne oluyor efendim Grosicki formsuz. Formsuz olan Eneramo.
Aynen öyle kardesim. Ferhat kardesime yazdigim yazida Grosicki ile alakali senin yazdiginin aynisini yazacaktim ama unutmusum :(

Kamil asist yapiyor Eneramo kaciriyor. Eneramo onlari atsaydi Kamil asist krali olurdu su an...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 17:05   #116
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
FirtinaK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aynen öyle kardesim. Ferhat kardesime yazdigim yazida Grosicki ile alakali senin yazdiginin aynisini yazacaktim ama unutmusum :(

Kamil asist yapiyor Eneramo kaciriyor. Eneramo onlari atsaydi Kamil asist krali olurdu su an...

Kaçırdıgınız bi nokta var. O gol kaçırıyor dediginiz Eneramo olmasa ilerde top tutamıyoruz. Grosicki de rüyasında o kadar topla buluşur He ben Grosicki kötü futbolcu demiyorum. Yeteneklerinin farkına varsa dünya çapında futbolcuy ama isteksiz oynuyor. Takım Grosicki olmadan da olur ama Eneramo olmadan kendi yarı alanından çıkmakta çok çok çok zorlanır.
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2012, 17:26   #117
FirtinaK
Yiğido

Alıntı:
85200258 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takım Grosicki olmadan da olur ama Eneramo olmadan kendi yarı alanından çıkmakta çok çok çok zorlanır.
Tamamda kardesim nereden biliyorsunuz bunun böyle olacagini. Hem Eneramo top tutuyorda ne oluyor. O top tutma meselesi gecen sezona aitti. Bu sezon onuda yapamiyor. Mütemadiyen faul yapiyor, offsayta düsüyor. Bu sezon 4 defa BOS kaleye attigi golden baska birsey yok. Bu kadar ezbere konusulmaz ki, yapmayin Allah askina. Ezbere diyorum, cünkü varsayimlarla konusuyorsunuz.

Ha birde sunu söylemek gerekir. "Eneramo olmadan kendi yari alanindan cikmakta cok zorlaniriz" diyorsunuz. Ben bu sezon Mersin maci haric kendi yari alanimizdan cikmakta zorlanmadigimiz bir mac hatirlamiyorum. Bu maclarin tümünde 90 dakika sahadaydi. Su konuda herkese hak veriyorum: Eneramo yalniz kaliyor, destek gelmiyor. Ama ona göre oynatmasi gereken de hocamiz degil mi?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı FirtinaK'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 18:24   #118
infial§
Usta Yiğido

infial§ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.015 Mesajına 1.893 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 infial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunftinfial§ hat eine strahlende Zukunft

rıza hoca ve basit gol yedik tamlamasını aynı anda arattığınız da 78 bin sonuç çıkıyor google'da.
Alt 18.11.2012, 20:05   #119
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

bank asyada bile oynanmayan çağdışı, kişiliksiz, haysiyetsiz ve ezik futbolla galip gelsen ne olur puan alsan ne olur !!! kimse eldeki futbolcular falan demesin...transfer dönemini bjk ile fingirdeşerek geçiren rıza beyde hiiiiççç şikayet etmesin adam yokluğundan...aldığı futbolcular ortada...lanet olsun !!! futboldan soğudum sayenizdee
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.11.2012, 20:35   #120
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bank asyada bile oynanmayan çağdışı, kişiliksiz, haysiyetsiz ve ezik futbolla galip gelsen ne olur puan alsan ne olur !!! kimse eldeki futbolcular falan demesin...transfer dönemini bjk ile fingirdeşerek geçiren rıza beyde hiiiiççç şikayet etmesin adam yokluğundan...aldığı futbolcular ortada...lanet olsun !!! futboldan soğudum sayenizdee
Harfi harfine katılıyorum hocam. Gerekirse yenilelim ama böyle ezik korkak bir futbol izletmeyelim kimseye.

Etiketler
değerlendirelim, maçı