Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı
O penaltı olmasa maçı alsaydık bu eleştiriler olur muydu?Hocanın şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz.Topu tutacak, takımı atağa çıkaracak hangi mevki:ortasaha.Kamil formsuz ve kenarda,Erman formsuz ve etkisiz,M.NAS bütün iyiniyetine rağmen yetersiz,Kadir formsuz ve savruk,Adem insiyatif almıyor.Bir de rakiplere bakalım: Eskişehir ortasahası mesela ALPER POTUK,ERKAN,TELLO vesair.Adamlar sonvuruşlarda biraz becerikli olsa Feneri 6 lık yapacaklardı.
Kısaca oyun tarzımız kadro yapısından kaynaklı.Ortasahada bir HAKAN BAYRAKTAR,MURAT ERDOĞAN,İBRAHİM DAĞAŞAN hatta bir YASİR ELMACI ve MUSA AYDIN bulamadık.
|
Hocam elestiriler biz golü yemeden olmus. Genbclerbirligi Sivasspor basligini takip edersen görebilirsin. Benim elestirdigim konularin bir taneside bazi arkadaslar skora göre yorum yapiyorlar.
Mehmet Nas yetersiz diyorsun, sence Erman´dan dami kötü? Hoca´nin bu Erman israri niye? Diger saydigin isimlerle alakali düsüncelerine katiliyorum. Bu arada Eneramo´yu unutmussun. Ona hic dokunulmuyor nedense. Oda alternatifsiz olmadigini hissetmeli. Abdulkadir´i begenmisorsa gerekirse PAF takimindan alsin. Eneramo´nun bu durumda faydasi yok. Habire ofsayta düsüyor, foul yapiyor.
Rakip kadro olarak kagit üstünde bizden üstün olabilir. Bizim anlayamadigimiz skor üstünlügünü ele gecirdigimiz bir macta, rakibin 4 oyuncusu sari kart görmüsken, onlarin üstüne gitmek varken defansif oyunculari oyuna dahil ederek bu kadar geriye cekilisimiz.
Bazi arkadaslar gibi ona buna sikayet etmeden bana direkt cevap yazma erdemliginde bulundugun icin tesekkür ediyor saygilar sunuyorum.