Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Elazığ maçı hayati önem taşıyor
Alt 22.12.2012, 21:06   #21
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Elazığ maçı hayati önem taşıyor

Alıntı:
calipso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor
Kayserispor
Gaziantepspor
Elazığspor
Mersin İdman Yurdu
Akhisar Bld.Genç.

bu 6 takımdan 3 ü düşecek..bu artık belli oldu..inşallah düşen biz olmayız...
Ben buraya Ordu ve İstanbul Belediye ihtimallerini de düşünmek istiyorum.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2012, 22:58   #22
halimsancak58
Acemi Yiğido

26 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 502 halimsancak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bakıyorum herkes küme,düşme falan filan ya ben hiç agzıma almıyorum.. durun birz ya bekleyin biraz devre arası transferleri.....
halimsancak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.12.2012, 23:47   #23
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1136 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Su anda yarinki macin sonucuna göre hareket edecek insanlari görür gibiyim.Bir galibiyetde her seyi sineye cekip ara transferleri bekleyecek bir gurup var ,diger tarafta ise olurya yenilirsek Riza hoca´yi istifaya cagiracak bir gurup.Yensekde ,yenilsekde ara transferleri bekleyip hocamizin arkasinda olmak en mantiklisi.Insanlari harcamak o kadar kolaymi?Hangi hoca gelmeli hususunda yorumlarada rastlamak mümkün.Birakalim buna yönetim karar versin.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2012, 00:03   #24
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

Yarınki maçta yenilsek de hoca değişimi olmaz.Neticede devre arasına giriyoruz yönetim takviye yapıp teknik kadro yenileme riskine girmeden hoca ve ekibiyle devam eder.

Şu anda devre arasının gelmesini en çok isteyen kulüp durumundayız .Hem takviye hem de biraz nefes almaya durulmaya ihtiyacımız var

Yapılacak takviyelerden verim alırsak, mevcut kadrodaki bazı topçular kadir erman grosicki ve özellikle eneramo asıl formuna kavuşursa alacağımğz seri galibiyetler bizi ilk 5e iyne sokabilir
Tabi bu iyimser olan seçenek

Kötümser olan ise kötü gidişatın devam etmesi, hocanın takımdan ayrılması ve 2010daki gibi mesut bakkal tarzı hocayla seneyi kurtarma yoluna gidilmesi

Hakkımızda hayırlısı...Ama rıza hoca maçlar biryana kırdığı taraftarın gönlünü almak zorunda. Taraftar rıza hocadan daha kıymetlidir.
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.12.2012, 10:12   #25
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1136 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bu gün sezonun ilk yarisinin son macina cikacagiz.Sevibiyla ,günahiyla ilk yari bitmek üzere.Ilk yarinin bir analizini yaparken,sakin ve sabirli olmak ana pirensibimiz olmali.Herseyden önce iki kulvarda mücadele etmemiz,eksiklerimiz,fikstür,t eknik kadronun oyuncu secimleri,futbolcu kardeslerimizin isi ciddiye almamalari ve yönetimin transferdeki yanlisliklari sonucu su andaki ligdeki durumumuzdan ötürü bir kisiyi suclu göstermektense bu isi genel olarak ele alip olaylara öyle bakmak daha saglikli ve takimimizin bu olaylardan daha az zarar gösterecegi anlamina gelir.Herkes sorumlulugunun bilincinde olmali ve herkes üzerine düsen görevi yapmali.
Öyle umuyorumki bugün zorda olsa Elazig macini alacagiz.Zor diyorum cünki rakipde kendi acisindan kolay teslim olmiyacaktir onlarda düsmemek icin sahada mücadelerini vereceklerdir.Bu maci 3 puanla kapadigimiz taktirde ikinci yari yapilan transferlerle ,layik oldugu yere gelecektir.Yeterki biz sadece kendimizden ve takimimizdan sorumlu olmaya calisalim.Baska takimlari kendimizle mukayese etmiyelim.Mukayese ettigimiz taktirde tesislerimizle diger takimlarin cok önünde oldugumuzu görürüz.Herseye ragmen bugüne kadar takimimiz acisindan oynanan oyunu bir is kazasi gibi görüp üzerine sünger cekmemiz gerektigine inaniyorum.Oyuncularin ve teknik kadronun bugünki mac icin sakin olmasi gerektigine inaniyorum.Sivasspor bu isi basaracaktir,cünki bu yere biz kolay gelmedik.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
elazığ, hayati, maçı, taşıyor, önem