19.03.2006, 08:34
|
|
|
Usta Yiğido
138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 
|
-->: Bende geliyorum maca
Alıntı:
|
RüStüElmaS Nickli Üyeden Alıntı
Benim için geçen seneki Sarıyer-Sivasspor maçı hayatımda unutamayacağım güzel anılarımdan biridir.
Almanya`dan uçağa binip, gecenin bir vaktinde İstanbul`da havaalanında sadece siteden yazışmalardan tanıdığım arkadaşlarla buluşmam benim için apayrı anlatamayacağım bir duygu oldu.
Onları gördüğümde sanki çok eskiden tanışıp görüştüğümüz dostlarımız gibi çok sıcak bir atmosfer içerisinde karşılandık ve hemen orada kaynaştık ve sohbet etmeye başladık.
Bizi özel otolarıyla arkadaşlar Taksim`deki otelimize götürdüler. Gecenin yarısında Taksim meydanında gördüğüm kalabalık halen gözlerimin önünde.
Almanya’da sadece fasing ve yılbaşında gördüğüm kalabalığı orada normal bir hafta sonunda görmüştüm, bu beni çok şaşırtmıştı.
Ertesi gün maç için Taksim`den yola çıktık.
İskelede buluşmamız, oradan vapurla, Kadıköy`e gitmemiz oradan topluca, Kadıköy’de 1967 Genç Taraftarlar Derneğiyle buluşmamız, Sivasspor marşlarıyla bayraklarla Şükrü Saraçoğlu’na gitmemiz bambaşka anlatılamayacak bir ani kalmıştır benim içimde.
Stadın önüne yaklaştıkça her tarafın kırmızı beyaz olduğunu görmüştük.
Stadın önüne geldiğimizde ise, yine siteden tanıştığımız dostlarımız ile karşılaştık, sarıldık, yüz yüze gelmenin sevincini yaşadık ve yine topluca stadın içine doğru ilerledik.
Migros tribününde yerimizi aldık ve hep beraber Sivasspor sloganlarıyla 90 dakika hiç susmadık.
Tabi ki 50 metre uzunluğundaki dev bayrağımızı açmak ise ayrı bir heyecan, bambaşka bir duyguydu.
Ben bu güzel animi burada noktalamak istiyorum, çünkü bunların hepsi anlatılmaz sadece yaşanır.
Böyle güzel bir anımı tekrar yaşamak istiyorum, bu yüzden bende 9 Nisan 2006 da Fenerbahçe-Sivasspor maçında olacağım.
|
İnşallah Rüştü bey bekliyoruz sizleri 2. bir tanışma faslı yaşar hep beraber bu maçı izleriz,anı sayfanızda yeni bir yaprak daha açılmış olur.
|