Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.
Alt 07.06.2007, 21:41   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM.

Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular <!--StartFragment --> istiyorum” dedi.

<!--StartFragment --> Teknik Direkt&ouml;r Uygun, “Benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, m&uuml;cadele eden, futbolu bilen sporcuları kadroya dahil etmek. Bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yapıyoruz ve başarı için savaşacak futbolcuları arıyoruz” dedi.
Transfer çalışmaları çerçevesinde şu anda beklemede olduklarını ifade eden Uygun, maddi imkanlar doğrultusunda hareket etmek istediklerini belirterek, “Kul&uuml;b&uuml;m&uuml;z&uuml ;n b&uuml;tçesi belli. Bu b&uuml;tçenin dışında hareket edemeyiz. Kul&uuml;b&uuml;m&uuml;zdeki b&uuml;t&uuml;n futbolcularımıza aynı dengede para vermek istiyoruz. B&ouml;yle olursa hiçbir futbolcumuza taahh&uuml;t ettiğimiz rakamı veremeyiz. Onun için şu anda arayışlarımız s&uuml;r&uuml;yor ve beklemedeyiz” dedi.
14 ASLANIM VAR
Transfer için g&ouml;r&uuml;şt&uuml;kleri futbolcuların çok y&uuml;ksek rakamlar talep ettiklerini s&ouml;yleyen Teknik Direkt&ouml;r Uygun, kul&uuml;b&uuml;n maddi b&uuml;tçesinin dışına çıkmadan transfer çalışmalarını gerçekleştirmek istediklerini s&ouml;yledi.
Teknik Direkt&ouml;r Uygun, ş&ouml;yle devam etti: “Transfer için g&ouml;r&uuml;şt&uuml;ğ&uuml;m &uuml;z futbolcular çok uçuk rakamlar istiyor. O rakamlarda hiçbir futbolcuyu almak istemiyoruz. Bizim belli bir maddi g&uuml;c&uuml;m&uuml;z var. Bunun dışına çıkamayız. Benim elimde 14 tane aslan gibi futbolcum var. Elimdeki bu 14 futbolcuyla da bu ligde g&uuml;zel şeyler yaparız. Turkcell S&uuml;per Ligi’nde iki yıl boyunca nasıl ki b&uuml;y&uuml;k başarılara imza attıysak, bu 14 aslanla daha da b&uuml;y&uuml;k başarılara imza atabiliriz. Ç&uuml;nk&uuml; benim futbolcularım başarı için m&uuml;cadele ediyor ve başarıya inandığı için sahadan galip olarak ayrılıyor” dedi.
SAVAŞAN EKİP İSTİYORUM
Yeni yapılacak transferlerde futbolcuda aradığı en b&uuml;y&uuml;k &ouml;zelliğinde başarı için savaşçı ruhu taşıması olduğunu ifade eden Teknik Direkt&ouml;r Uygun, “Yaşı kaç olursa olsun, benim mantalitem, futbol anlayışım, gençlerle savaşan, m&uuml;cadele eden, futbolu bilen, futbolu oynamaya çalışan insanlarla birlikte başarı için savaşçı ruhu taşıyan her t&uuml;rl&uuml; genci alıp burada oynatmak, iyi oynaması içinde elimden geleni yapmaktır. Bir futbolcu başarı için ruhunu sahaya yansıtmıyorsa bize yaramaz. Ben kendi başarısı için, takımının başarısı için ruhunu sahaya yansıtan, başarı için savaşan futbolcular <!--StartFragment --> istiyorum” dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla