-->: Tribün Şovu Önerileri
Arkadaşlar tribün şovları yapmak takımımızı ateşlememiz anlamına gelir fakat ne yazıkki sivassporun tribünlerinde bu olay çok zayıf bu işi profisyonelce yapmalıyız dolayısıyla biz takımımızı gerektiği gibi desteleyemiyoruz halbuki takımın 12.adamı seyircisi ama onlarda görevini tam yapamıyor hepimizin yakından takip ettiği spor kamuoyunun gündeminden hiç düşmeyen istanbul takımlarından birinin öyle şahane bir seyirci kitlesi varki akıllara zarar avrupada bile kendini ispatlamış her zaman her yerde adından bahsettiren bir gurup CARŞI GURUBU bu gurup bizim için bir şanstır takımlarını nasıl motife ediyor nasıl destekliyor birlik ve beraberliği nasıl sağlıyor bütün bunları bu carşı gurubundan bir şekilde öğrenelim tahmin ediyorum eskiden bu gurubun içinde olan arkadaşlarımız vardır o arkadaşlardan yardım alıp sivassporumuzu süper liğde layık olduğu gibi destekleyelim ve bu tezahürat şekillerinide bu siteden herkese bildirelim bu benim fikrim herkesin fikrine saygı duyarım her şey sivasspor için hep destek tam destek
|