--->: YAZIKLAR OLSUN BİZE
Dün oynan maçtan sonra sanki herkes sivas'ın başarısızlığını beklercesine pusuya yatmış gibilerdi.ve istedikleri oldu daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi kolpa medya yine iş başındaydı her nekadar sivas ın başarılarını görsel medya ya taşısalarda dün akşamda bu başarının üzerine çizik atmayı bildiler öyle ki; birçok insan Sivas ın maç sattığını bile söyledi bizler nekadar çabuk herşeyi tüketiyoruz değilmi?? ama busefer bizler gerçek sivasspor'u sevenler takımımızı yem etmicez taraftar olarak gerçek desteğimizi vermek zorundayız buda konuyu açan arkadaşımın da dediği gibi kuru kuru severek olmuyor ben istanbul'da yaşıyorum elimden geldiği kadar maçlara gidiyorum lisanslı ürünlerini alıyorum msjlarımıda atıyorum ki birçok msj attım sivas için ama bir bütün olmak zorundayız Sivasspor u daha iyi yerlerde görmek istiyorsak mahlubiyetlerinde de kendimize
pay çıkartmak zorundayız.düşünsenize dün oynan maçta fenerliler norveçten özel ayakkabı sipariş ettiler ve o ayakkabılarla sahaya çıktılar ve en öenmlisi yedek kulübesine bakın fenerin Bülent hoca oyuncu değişikliği yapmakta zorlanırken fener in kulübesinde kezman denilen bir futbolcu vardı oysa hiçkimse bunları görmüyor ve söylenen maçtan sonra tek bişey vardı abartılan sivasspor bumu ???? biz sivasspor un buralara nasıl geldiğini biliyoruz ve bu yarıştan kopmaması bu sözleri söyleyenleri haklı çıkartmamak için sivasspor a taraftar olarak desteğimiz vermek zorundayız.biZ destek olalımki futbolcularımızda ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar.
|