Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Haydi İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor ma
Alt 09.01.2009, 07:48   #11
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Haydi İzmirli Yiğidolar Manisa-Sivasspor ma

Alıntı:
izmirligardaş58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İzmir'de ve Ege Bölgesin de yaşayan Yiğidolar !..[/B]

18.Ocak.2009 PAZAR Günü saat 13.30'da oynayacağımız Manisaspor - SİVASSPOR Fortis Türkiye Kupası Grup maçına gidiyoruz. SİVASSPOR'umuzu yalnız bırakmamak için, Avrupa'ya gidişin en kolay yolu olan Kupayı alabilmek için ve tarihimizde ilkkez Türkiye Kupası kazanmak için YİĞİDOLARIMIZI yalnız bırakmayalım.

Katılımın çok olması durumunda her zaman olduğu gibi otobüs ayarlanacaktır. Aksi halde özel araçlarla gidilecekse de hep beraber gidilecektir.

Hareketten önce Karşıyaka SİDAYDER toplantı salonunda toplanılacak olup, otobüsler Karşıyaka İskeleden kalkacaktır. Buca, Bornova, Narlıdere ve Balçova'dan gelecekler için de katılım oranına göre durak belirlenecektir.

Detaylı Program daha sonra açıklanacaktır.

Gelmek isteyenlerin isimlerini yazmasını rica ediyorum.

Gelecekler:

1- Yalçın KINIK (izmirliyigido)
2- anilolcay
3- fatihpolat(izmirligardaş589 tabiki geliorum yaaa sorulmaz bile yahuuuuu süper ya .ok sevindim şimdi bak ben organize olmasa kimse gelmese bile kafamdan tek giderim diodum yalçın abi beni hmn ekle kadroya süper olacak named hamuoçide alınırda onuda izleriz izledim onu çok klas
Fatih'cim sensiz olur mu? Gelmezsen darılırdım. Çevrenizdekileri Anıl ve sen organize edeceksiniz. Bu görev sizin. Organizasyon işini hallederiz, siz yeterki arkadaşları ayarlayın.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
haydi, izmir, maçına, manisasivasspor, yiğidolar, İzmirli