Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
ben bu sefer sevgili rıza hocamızı eleştireceğim. lütfen kusura bakmasın. Mehmet Yıldızla oyuna başlamak en büyük hataydı. bizim puan yada puanlara ihtiyacımız vardı. önce bir puan olursa üç puan olmalıydı. tek forvet çıkıp orta sahayı kuvvetlendirmek mendoza ile oyuna başlamak en doğrusuydu. kadro açıklandığında ben mağlubiyet olacağını yanımdakilere açıkladım. oyuna girmesi gerekenleri söyledim ancak rıza hocam bir hata daha yaptı üç forvet oynadı. emenike gibi bir golcünün oynadığı bir takıma karşı serbest oynamanız her an golü kalenizde görebileceğinizi düşünmenizi gerektirirdi. belki herşey bitmedi ama daha rahat olurduk. korkumuz kalmazdı. kasamıza para girerdi. çok kötü oynayan bir takıma yenildik hemde ondan kötü oynayarak. bakınız kasımpaşa maçıyla düşüş başladı dikkatli olalım başımız ağrımasın. böyle giderse hiç iyi olmaz. rıza hocam oyunu okumakta çok zorlanıyor. geç kararlar veriyor yanlış kararlar veriyor. seneye de böyle davranırsa işimiz bu senekinden farklı olmaz. herkese saygılarımı sunuyorum.
|
hiko58 e kadar okudum ama iyiki bu yorumu gördüüm yoksa üzülecektim. aynı şeyleri düşünüyorum. mehmet ortasahası güclü takımlara karşı oynarken kesinlikle oynatmamalıyız. ne zamabn mehmet var 10 kişi ye düşüyoruz. kesinlikle ortasahayı güçlendirmeliydük BU BÜYÜK HATAYDI. AMA EMENİKE RIZA HOCAYA HATASINI DÜZELTTİRDİ. MECBUREN MEHMET ÇIKKARMAK ZORUNDA KALDI. YOKSA 3. GOL GELİYORDU. HOCAM LÜTFEN DİKKAT. BİZ ORTA SAHASI KUVVETLİ BİR TAKIM OLMALIYIZ. GOL ATARSAK ATARIZ. AMA ÖBÜR TÜRLÜ KESİN BERABERLİK ALIRDIK. LÜTFEN BU HATAYI BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYORUM. BIRAK ŞU GOL ATMA SEVDASINI.