Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 18.02.2012, 20:12   #11
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta kötü/eksik yanlarımız kendini gösterdi ve elimizdeki maçı kaybettik, aynen İnönü'de olduğu gibi, aynen Türk Telekom'da olduğu gibi.

- Pedriel Suarez bu takımın ilk 11'ini haketmediğini bir kez daha gösterdi. Bir değil, iki değil, üç değil... Bir adam oynadığı bütün maçlarda bu kadar çok yüzde yüzlük golleri kaçırır mı ya?! Mücadele desen fizik gücü yetersiz, tek nik kapasite sınırlı. Ben Pedriel'e de kızmıyorum, onu bu kadar ısrarla oynatan Rıza Hocamıza sitemlerimi gönderiyorum. Yazık hocam, senin de emeklerine yazık. Pedriel'i ilk 11'de oynatacağına bırak 10 kişi oynayalım, hiç olmazsa haddimizi bilerek oynarız.

- Diğer birkaç maçta da ortaya çıktığı üzre maçı soğutma işini bilmiyoruz, beceremiyoruz. Ortada fasülye sırığı gibi dolanan ve takıma hiçbir katkı sağlamayna Pedreil gibi bir adamla neden ikinci yarıya başlanır, birisi cevap verebilir mi? Neden orta saha güçlendirilmez?

- Ayrıca bugünkü maçta var gücüyle savaşan Grosicki, Ziya, Kadir, Kıvanç gibi futbolcuların emeği buhar olup uçup gitti, yazık değil mi yahu? Bu adamlar takımın yükünü çekecek birkaç densiz alıp herşeyi götürecek.

Daha fazla birşeyler yazmak istiyorum ama kendi aptallığımızdan ve lakaytlığımızdan elimizdeki maçı verdik, içim yanıyor, yazık!!!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
bülent, değerlendirelim, maçı, show, yildirim