Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.04.2005, 16:21   #41
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı
[size=7] IMPARATOR Ismail KARTAL la Gurur Duyuyoruz [/size]
HOCAMIZ HER ZAMAN MÜTEVAZİ ŞEKİLDE MATEMATİKSEL OLARAK GARANTİLEMEDEN KESİN KONUŞMAM DEDİ ONUN BU YÖNÜDE TAKDİR EDİLMELİ.YANİ FARK 12 PUAN OLDUGUNDA BİLE BÜYÜK KONUSMADI.
İSMAİL HOCAMIZLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR.
BU HAFTA SİVAS KARTALI SAHAYA İNİYOR GÖZÜMÜZ AYDIN!!
Alt 04.04.2005, 18:36   #42
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Hagi'nin, Daum'un, Senol Gunes'in veya diger baska bir teknik direktorun yapamayacagini yapti, tribunlerden yoneterek 9 kisi kalmis bir takimi deplasmanda gol yemeden galibiyetle sahadan ayirdi. Bakiniz Hagi'ye, 2-1 onde olan takimini son dakikaya kadar dayandiramadi, ya da Senol Gunes 10 kisi kalmis Ankaraspor'u yenemedi. Ben ilk kirmizi karttan sonra degisik bir taktik belirleyecek, Mehmet'i ya da Muhammet'i cikarip bir defans oyuncusu alacak derken bu ikiliyi golden cok Elazig defansini oyalamakla gorevlendirdi ve Elazigspor rahat olarak Sivasspor'un uzerine gelemedi. Cesurca bir davranisti, hatta kontra atakla gol bulmamiz icten bile degildi (penalti pozisyonu). Kendisini tebrik ediyorum, simdiye kadarki basarili yonetiminden dolayi da tekrar tesekkurler...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 07.04.2005, 09:17   #43
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

[size=7] IMPARATOR Ismail KARTAL Seninle Gurur Duyuyoruz
9 kisiyle Gaggos Bozuntularini Darmadagan ettinya Helal Olsun sana Simdide bizlere Mardin Sevincini yasat .Hep Beraber Mardin Kapi Sen olur Sarkisini söyleyelim :lol: :lol: :lol:
[/size]
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 13:39   #44
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

Hocamızın aldiği kararla şok oldum Sivassporun tesisislerine göndercegim mektupta" onu nekadar sevdiğimizi ve onunla devam etmek istediğimizi en azından süperlige alışana kadar bizimle kalmasını istediğimizi" yazacagım.

SİVAS KARTALI YİĞİDOLAR HER ZAMAN YANINDA!
Alt 12.04.2005, 09:05   #45
ergin
Acemi Yiğido

ergin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ergin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Dün akşam tv.de yayınlanan 2.LİG DOSYASI'nı eminim birçoğumuz izlemiştir.Değerli hocamız İsmail KARTAL'ın açıklamaları tutarlı,açık mantıklı ve profesyonelcedir.Zaten böyle olmasa idi,ne takım ve nede kendisi bu kadar başarılı olabilirdi.
10 şubat trh.de yine bu topicte ''futbol nankör bir oyundur''demiştim.Takımımız bu hocayla ve bu kadroyla buralara geldi ve s.lige terfi köprüsü kuruldu.Bu unutulmamalıdır.Gönlüm,s.ligde de İsmail hocamızla devam etmekten yanadır.

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
ergin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 12.04.2005, 19:02   #46
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

BUGUN MİLLİYET GAZETESİND İSMAİ,L KARTAL BURSASPORLA GELECEK YIL İÇİN ANLAŞTI VE BULENT UYGUNUN TEKNİK DİREKTÖRLÜK SERTİFİKASI ALIP GLECEK SENE TAKIMIN BAŞINA GEÇECEĞİ SÖYLENTİLERİNİN OLDUĞU BELİRTİLDİ.AMA BALON HABER HER HALDE BİLMİORUM...BEN İNANMADIM
Alt 13.04.2005, 12:03   #47
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
BUGUN MİLLİYET GAZETESİND İSMAİ,L KARTAL BURSASPORLA GELECEK YIL İÇİN ANLAŞTI VE BULENT UYGUNUN TEKNİK DİREKTÖRLÜK SERTİFİKASI ALIP GLECEK SENE TAKIMIN BAŞINA GEÇECEĞİ SÖYLENTİLERİNİN OLDUĞU BELİRTİLDİ.AMA BALON HABER HER HALDE BİLMİORUM...BEN İNANMADIM
+ GARDAS HOCAMIZA SEVGİMİZ GERCEKTEN BİR HAYRANLIK GÜVEN SINIRININ EN ÜST SEVİYESİNDE,AMA ÜST ÜSTE ÖYLE SEYLER ACIKLIYORKİ İNANAMIYORUM.ÖNCE AİLEVİ NEDENLERLE GİDEBİLİRİM DEDİ SONRA TEKLİF GELMEDİ PROFOSYONELİM DEDİ DAHA 6 HAFTA VAR BEN HALA BUNLARIN İSMAİL HOCAMIZIN DEDİĞİNE İNANAMIYORUM.BİZİ ÜZÜYORSUN HOCAM :(
Alt 13.04.2005, 19:30   #48
CAGLAYAN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 975 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

[size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. [/size]
Alt 13.04.2005, 20:39   #49
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivas taraftarı olarak imparatorun son açıklamaları bizi biraz üzdü kimine göre yersiz zamansız kiminin yorumu başka oldu ama överkende, eleleştiri yaparkende hep kendi açımızdan değerlendirdik. >Birçoğumuz duygusalbazımız ani kırgınlık ve bir iki maç kaybetmenin verdiği üzüntü ile pek çok şey yazdı ama ortada bir gerçek var bizi belki sene başında beklediğimiz noktadan bile iyi durumdayken biraz bi düşüş yaşadık gönül isterki bu düşüş te olmasa daha iyi olurdu. Diyeceğim şu ki bizi birinci ligde başarıya götürecek hoca İSMAİL KARTAL dır. Hocamız umarım gitmez yoksa sakaryasporun şaban hocayı gönderip işler sarpa sarınca tekrer takımın başına geçirdiği trajik olayın benzerini yaşayabiliriz........... Hocamın bence açıklamalında gitmek istediği falan yok sadece Yönetimi biraz elini çabuk tutması için taraftarımızın sevgisini göstermek istiyo olabilir bu da en doğal hakkıdır...................... .bence...................
ers58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.04.2005, 21:00   #50
CAGLAYAN
Usta Yiğido

[size=7] İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. SIVASSPORU BIRAKIP BIR YERE GIDEMEZSIN. Et Tirnaktan Ayrilirmi?[/size]
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil