SORUN NEREDE???
Sivassporumuzda bu sezon işlerin iyi gitmediği kesin. Fakat bazı gerçekler var ve ben bunları sizinle paylaşmak istiyorum.
En önemlisi takımın başına yeni bir hoca geldi ve bir her maçdan sonra hemen Pecze istifa etmeli diyoruz.
Şunu unutmamalıyız; Petkoviç hiçbir sebep yokken rakibine tekme atıp 4 kritik maçda oynamıyorsa, Hakkı 2 kritik maçda sebepsiz yere kırmızı kart görüyorsa, Andersson hakemi hallaç pamuğu gibi savurup sahadan atılıyorsa hoca ne yapsın.
Kimi arkadaşlarımızda Bülent Uygun'un istifa etmesi gerektiğini söylüyorlar.
Bülent Uygun'un elinde milyon dolarlar vardı da kendisi mi iyi futbolcu almadı. Takım 2.ligde şampiyonluk mücadelesi verirken Bülent Uygun o takımın başında da genel menejerdi ve Sivas halkı tarafından çok seviliyordu keza geçen sene ilk senemiz olmasına rağmen Süper Ligi 8.sırada bitirirken bunda en büyük emeklerdenm bir tanesi yine Bülent Uygun'a aitti. Şimdi ne oldu, bir-iki maç kaybettik diye hemen Bülent Uygun'u istifaya davet ediyoruz.
Takım bu sezonda gayet iyi, bakıyorsunuz Galatasarayın bile 12 puanı var, yani biz bu hafta kazanıp Galatasaray kaybetse puanlar eşitlenecek. Niye bu kadar kötümser düşünüyoruz.
Ben şunu belirtmek istiyorum; Başkandan da, Yönetim Kurulundan da, Teknik Direktör ve Yardımcılarından da, Genel Menajerden de, Futbolculardan da çok çok memnunum.
Gökhan Bozkaya neden kadro dışı bırakılmış diyoruz, Gökhan'ı bende çok seviyorum ama bu sene oynadığı futbol ortada, Sivasspor bu sezon pek birşey verdiğini söylemek mümkün değil, aynı şekilde Hakan Bayraktar'da öyle. Yönetimde durup dururken bu futbolcuları kadro dışı bırakmadı ya, illaki bir sebebi vardı.
Yani bazı futboldan dahi anlamayan sadece birşeyler konuşulsun diye yorum yapan arkadaşlara seslniyorum; her maçdan sonra birilerini istifaya davet etmeyin, bu kadro ve bu teknik heyet sezon sonuna kadar devam etsin Sivassporla rahatlıkla ilk 10'a girer. Artık ben her sezson yeni bir hoca ve kadrosu tamamiylen değişmiş bir Sivasspor istemiyorum. Ben senelerce Sivasspor'un başında yer alan bir hoca ve adları Sivasspor ile özdeşleşmiş futbolcular istiyorum.
Bazılarının artık Sivassporun üzerinden elini çekmesi lazım...
|