-->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.
Saygıdeğer üyelerimiz
Benim bütün anlatmak istediğim eski yıllarda olduğu gibi Sivassporumuzu desteklemek için bütün Sivas'taki bayanların 4 Eylül Stadımızda yerlerini almalarıdır.Ancak büyük şehirlerimizde olduğu gibi ayrı trübünde değil hepimizin birlik beraberlik ve tek yumruk olarak stadımızda yeralmamız temennisinde bulundum.Sivasspor bizim herşeyimiz.Ben istiyorumki Sivasspor'un maçının olduğu gün bütün bayanlarımız eskiden olduğu gibi her işlerini birgün öncesinden bitirip Sivasspor maçı olduğu gün başka hiçbiryere gitmeyip akın akın 4 Eylül Stadına koşarak gelmeleridir.Ben bir bayan olarak bunu herkesten çok istiyorum.Bu konuda ne gerekiyorsa canla başla destek olmaya hazırım.Ben yıllar önce Sivasspor mağlup olduğunda günlerce üzüntüden ağlayan o derece Sivasspor'umuza bağlı birisi olarak istiyorumki bütün bayanlarımızla gelip orada erkek bayan hep birlikte üzüntü ve sevinçlerimizi paylaşalım.Ben inanıyorumki bunu başaracağız.Yeterki birbirimize karşı daha sevgi ve saygı dolu,anlayışlı olalım.Örneğin ben bu hafta Üniversitedeki bayan öğrencilerimizide yanıma alıp Sivasspor kaşkolumuz ve şapkamızla alıp Sivasspor-Trabzonspor maçına geleceğim.Dahada çevremde ne kadar bayan varsa onlarıda yanıma alıp şimdiden ben kendi çapımda organizasyon yapmaya çalışıyorum.Günlerdir telefonun başında bunun için çırpınıyorum.Hiçbir sevgim Sivasspor'a olan sevgimden üstün olamaz.Hep anlatmak istediğimde bu.Bırakalım bayan erkek ayırımını isteyen istediği yerde stadda yerini alsın sayın üyelerimiz anlatabildimmi.Yeterki 4 Eylül Stadımıza akın akın bayanlar gelsinler.İsteyen istediği yerde otursun.Anlatmak istediğim bu...Herkese saygılarımı sunuyorum..Sivasspor-Trabzon maçında buluşmak üzere..İnşallah bu hafta galip gelip o coşkuyu birlikte paylaşacağız..Sivassporumuzada başarılar diliyorum.İnanıyorumki elimiz boş dönmeyeceğiz.
|