--->: Haremlik Selamlık trübün istemiyoruz.
Yonetim uzerine dusen gorevi yapmis...Ilerde olabilecek her hangi bir olumsuzluklara ve rencide edici davranislar onlem almis...Tebrik ediyorum yonetimi...Cunki Atesle barutu bir arada durdurmak mumkunse sizlerin dedigide olabilir...Neden niye nicinleri aramankta lazim gelir...Sivasin ve sivaslinin imajini iki satir yazi ile siz belirliyemesinmiz..Sivasin bir imaji var ve herekes oyle tanimis ve oylede kalacak aksini idda edenlerse sadece gurultunun parcasi olurlar bence...Etkiye tepki neticesinde ...istenmeyen turbunlerdeki hadiseleri Sahsen ben basakan olsam aynisini yonetimden taleb ederdim.Muklatis Cinsini ceker nefislerde muklatis ve demir misali onun icin yonetim kurulunu Candan gonulden tebrik edrim...Bu isin adi Haremlik selamlik degil...Onlem almak adina yapilmis bir tebirdir...Parlak fikirler oartaya atarak guya haremlik selamlik adi altinda millete fikirleri enjekte etmek suni gundem yaratmaktir...Sevgili Arkadaslarimizinda bu tur asli astari mesneti olmayan dusuncelere itibar etemelrini rica ederim.
|