Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..
Alt 14.02.2007, 14:06   #10
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: -->: --->: UYGUN SIRRINI AÇIKLADI..

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Hagi'nin futbolculuğuna sözüm yoktur. Ancak Hagi'yi oynatan ve O'na değer kazandıran Fatih Terim'dir.Hagi'nin karakterini de Kayseri'de gördük ayrıca... Milan'ın büyük geldiği konusuna katılmıyorum çünkü Milan'dan ayrıldığı dönemde başarısızda değildi. En iyi iki tenik direktörden kastım doğru biri Şenol Güneş'ti ancak diğeri Lusescu değildi Fatih Terim'di.Lucescu'ya bu denli değer vermeniz yabancı hayranlığını akıllara getiriyor. Terim'in başarılarını görmezden gelmek açıkçası düşman olmakla açıklanır. Hangi takım taraftarı olduğunuz beni ilgilendirmez ancak Türk Milli Takımına 96 Avrupa Şampiyonasına gitme hakkı kazandırmış ve ilkleri gerçekleştirmiş olan bir teknik direktöre haksızlık yapmanız gerçekten düşündürücü.Bugün Milli Takım iyi yerlerde ve ise bu Piontek'ten sonra göreve gelip aynı şekilde devam eden Fatih Terim'in eseridir. Eğer biraz daha konuşsak Terim'in teknik direktör olmadığını bile iddia edeceksiniz.- ki bu duruma bu sözlerinizden sonra şaşırmam.- Federasyonun şu anda yaptığı en iyi iş Terim' göreve getirmekti çünkü başka hiç kimsenin etrafında birleşemeyecekti Türkiye. İstenmediği konusunda ise eğer istenmese Federasyon görevden alırdı. Bana bazı gazetelerde okuduklarınızla konuşmayın basından dert yanan sizsiniz onların ağzıyla konuşan yine siz.
Bir kere yabancı hayranlığı olarak yorumlamanız yakışıksızdır ve sizin ne kadar sığ düşünce de olduğunu gösterir.Olaylara objektif bakmasını ve dışarıyıda kolacan etmesini bilmelisiniz.Bilgi birikerek ve yığılarak büyür ve gelişir.Bu her alanda böyledir.Sanatta,siyasette,bil imde,sporda ....Yabancı,yerli diye kıyaslama yapmayıp işin ehli olanları gözardı edemezsiniz.Yeri gelir yerli bir hoca yabancıyı geçer.Önemli olan bu bilginin en tepesindekileri baz almak ve onları geçmektir.Küreselleşen,mega köy haline gelen dünyada yaşıyoruz ve olan gelişmelere ayak uydurmak zorundayız.Geriye ket vurursak yerimizde saymaktan başka bir şey elde edemeyiz.Benim kasettiğim Şenol GÜNEŞ ve Mircea LUCESCU,Fatih TERİM'i geçmişse onları geçecek başka birileri de olacaktır.Bu yüzden anlatmak istediğim Bülent UYGUN'un kendisine doğru rehber bulmasıdır.İstemezmisiniz Bülent UYGUN'un Liverpoolun teknik direktörü olmasını ya da başka bir Türk hocanın yabancı bir milli takımın başında olmasını.Bu ancak çalışmakla ve tepedekileri geçmekle olur.Haybeden milliyetçilik ile değil.Bilgi birikerek oluşan bir olgu ise en tepedeki baz alınır,geride kalanlara bakılmaz.Bu işin kuralı ve başarının kıstası budur.Siz başkasını geçmek için çaba sarfetmek iseniz başkaları sizi geçer.
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil