Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?
Alt 30.05.2007, 23:56   #11
Ertugrul
Gast

Standart -->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?

Gurbette ki hemşerilerimiz bu fırsatı değerlendirip Kayseri üzerinden biletlerini
alanların ücretsiz yönlendirmeden faydalanmaları hem kendilerine hemde
şehrimize katkı sağlayacaktır.
Hemşerilerimizin duyarlı davranacaklarına inanıyorum.
-->: --->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?
Alt 31.05.2007, 11:33   #12
tamerbozkaya
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tamerbozkaya ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?

Alıntı:
besiktas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben de köln de oturuyorum
ve dediniz gibi fazla ilgi yok
sünkü biz gurbetciler biletlerimizi 5 ay önce ne aliyoruz yxani öyle sivasa ucus oldunu bilmiyorduk
ama öbür sene patlama var bekleyin ve görün
sonra demedi demeyin haa

hakılısın kardeşim biletlerin satılmaması bilgisizlikten kaynaklanıyor hemşerilerimizi haberleri yok ama seneye patlama olucaktır merak etmeyin...
tamerbozkaya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?
Alt 31.05.2007, 11:59   #13
GuNaY
Gast

Standart --->: BU KADAR İLGİSİZLİK NİYE?

Biletlerin önceden alınması sıkıntıya yol açtı sanırım,
iyi bir duyuruyla alınan biletlerin Sivas'a direk uçuşa çevrilebileceginin anlatılması, bilgi verilmesi gerekiyor
Alt 31.05.2007, 13:10   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1102 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Gurbetci kardeşlerim elinize gecen bu fırsatı iyi değerlendirin birazda siz aranızda bir birinize duyurun ilgisiz kalmayın bu hizmet sizin için değerini bilin
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 15:38   #15
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yav neden şaşıyorsunuz ki.. Yıllşasrdan beri süregelen bişey. HANgi sivaslı kendi şehrini düşünmüşki. Hep ezilmişlikle kalmışlar. baksana kayseriyi kendi şehirlerinden daha üstün görüp onlara para kazandırıyorlar. Ben şuna inanıyorum. sivasın tek düşmanı gene sivaslılardır.

Ben sivaslılar kadar kendi şehrinin ve kendi insanının iyliğini istemeyen,balta vuran bir millet daha görmedim. Eğer böyle olmasaydı sivasımız şimdi hem sanayii kenti hemde kültür şehri olurdu.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 15:46   #16
SivasLady
Gast

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yav neden şaşıyorsunuz ki.. Yıllşasrdan beri süregelen bişey. HANgi sivaslı kendi şehrini düşünmüşki. Hep ezilmişlikle kalmışlar. baksana kayseriyi kendi şehirlerinden daha üstün görüp onlara para kazandırıyorlar. Ben şuna inanıyorum. sivasın tek düşmanı gene sivaslılardır.

Ben sivaslılar kadar kendi şehrinin ve kendi insanının iyliğini istemeyen,balta vuran bir millet daha görmedim. Eğer böyle olmasaydı sivasımız şimdi hem sanayii kenti hemde kültür şehri olurdu.

icini disini bilmeden birseyler diyemeyiz
ama dedigim gibi herkes simdiye kadar biletini almistir
ve inaniyorum ki degistirebildiklerinden haberleri bile yoktur
ben medya olarak ne televizyonda gördüm nede gazetede böyle birsey okudum
ucaklar seferlerin acildigina ve herkes biletlerini degistirebildiklerine dahil birsey görmedim,
bu vatandaslar nerden bilecek, ögrenecek söylermisin bana
herkesin interneti yok bizler burda gördük bildiklerimize diyoruz ama geri kalanlar
Alt 31.05.2007, 15:53   #17
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ucaklar seferlerin acildigina ve herkes biletlerini degistirebildiklerine dahil birsey görmedim,
herkesin interneti yok bizler burda gördük bildiklerimize diyoruz ama geri kalanlar

İşte bu noktada Avrupa' daki Sivas derneklerine büyük görev düşüyor. Bu seferlerin başladığından ve Sivas'a uçuş olacağından Sivaslıların bir çoğunun haberi yok maalesef... Öğrenenler de zaten bu site vasıtasıyla öğrenmediler mi? Yani biraz tanıtım gerekli...

Umarım işler zamanla oturacaktır...

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 16:14   #18
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşş bak söylemlerinle farkında olmadan benim yazdıklarımı onaylıyorsun . Evet ne televizyonda gördüm nede gazetede diyorsun. işte sorunda burada ya. Neden sivaslıyım diyen insanlar imkanları soğrultusunda bunun reklamını yapmazlar veyaa çeşitli yollarda duyurmazlar. iştee sorun buuuuu. sorumluluğu hissedebilmekte,ben sivaslıyım diyebilmekte.Şunu algılayabiliyormusunuz neden türkiyedeki sanayi de söz sahibi sivaslılar kendi şehirlerine yatırım yapmamakta. Bu çok önemli. çünküü onlarda kendi insanlarına güvenmiyorlar,yatırım yaptıklarında karşılığını alamayacaklarını biliyorlar. Sivaslıklar olarak çalışmanın yerine hayataa siyasii,dinii yaklaşımlarla tembelliğimizi örtüyoruz. Bunu sanayiiciler bilir. Eğer bilmeseler gelip yatırım yaparlar.Düşünün sivasta gençlik (20-30 yaş arası ) işsiz geziyor. ama bu işsizlik onları hiç rahatsız etmiyor. çünkü onların dinii siyasii duyguları herşeyden önemli. onlarla övünmekle tembelliklerini örtmeye çalışıyorlar.size bir örnek vereyim mi. BENİM kardeşim sivasta ve sivasa 10-15 kişinin çalışabileceği bi işyeri açtım.(4 eylül sanayii sitesinde kümbet e giderken ) Eleman alımları yapalım dedik. ve ticaretin dini siyaseti milleti olmaz. bizim işler de öyle kesintiye gelecek bir sektör değil. Ve alacağımız elemanlara mulakat yaptırdık. ön görüşmede.işte anlattılar kendilerini. dinimize bağlıyız oruç tutar namaz kılarız v.s. ve ben buna çok sevindim.demekki sorumluluğunu bilecek insanlar dedimçalışalım hep beraber ekmek yiyelim dedim.. ama bi soru sordum . işler var ama cumaa namazıda var dedim. fakat işlerinde bitmesi lazım dedim. hangisini yaparsın.. vee şu cevabı aldım. işler beklesin ama ben cumaa namazını kılarım dedi ( 7 kişiden bu yanıtı aldım ) ee dedim çalışmak ibadet değilmi. hayır dedi cumaa namazı dahada önemli dedi.. ee dedim müşteri ürün bekleyecek ve çok acil ne yapmalıyız dedim. müşteriden banane dedi. ben küçük yatırımcı olarak bunu yaşadım büyük sanayicide elbette yapısını bilipde yatırım yapmaz sivasa.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 16:16   #19
DS2006
Yeni Yiğido

DS2006 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 DS2006 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bende almanyada yasiyorum yazin stuttgarttan sivasa direk ucmak istiyordum ama maalesef biletler cok pahali oldugu icin kayseriye bilet aldim.
Sezon fiyatlari cok pahali oluyo o yüzden ilgi az olabilir
DS2006 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 16:55   #20
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Herkes planını çok önceden yapıyor aniden karar almıyor... Geç kalındı kimsenin haberi yoktur Kayseri'ye yönlendirildiğinden...

Seçenekler Arama
Stil