Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 16.01.2008, 20:38   #41
Medusa
Acemi Yiğido

Medusa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 685 Medusa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BURSASPOR`U KISKANDIM

bende şu işadamlarının yeterince destek vermedigini düşünüyorum o kadar sivaslı iş adamı var...bülent uyguna gelince hocamızı çok seviyoruz.... ama melis58 inde dedigi gibi bu kadar basın açıklaması yapmasını dogru bulmuyorum...ayrıca arkadaşın biride bahsetmiş madem kampanya yapıyosunuz doğru düzgün yapın hakkaten kontorlu hatlarda katılsa 2 ye katlanır o para + yurtdışıda kampanyaya dahil olmalı bir an önce...hep destek tam destek
Medusa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Medusa'a Teşekkür Ediyor...
-->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 16.01.2008, 21:15   #42
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 908 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart -->: BURSASPOR`U KISKANDIM

SELAM ARKADAŞLAR SİVAS ın GARİP VE SAHİPSİZ HAKLI DAVALARINDA BİLE HAKSIZ DURUMA DÜŞÜRÜLDÜGÜNÜ UNUTMAYALIM SİVAS SÜREKLİ GÖÇ VEREN BİR YER İL SİVAS tan GÖÇÜP GİDEN İNSANLARIMIZ BİRDAHA DÖNÜP GERİYE BAKMIYORLAR . SİZLER ONLARIN BİZDE SİVASLIYIK DEMELERİNE KANMAYIN ÇÜNKİ SİVASLI OLMALARI SADECE SÖZDE KALIYOR.
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasfutbol'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: BURSASPOR`U KISKANDIM
Alt 16.01.2008, 22:51   #43
burak_baykal
Usta Yiğido

burak_baykal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

180 Mesajına 244 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 burak_baykal BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: --->: BURSASPOR`U KISKANDIM

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA SEZON BASLADIGINDAN BERI SIVASLILARI HEP KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ ACIKLAMA YAPIYOR,BELKI FARKINDA OLMADAN SIVAS BURSA GIBI SANAAI SEHRI OLSA ISTIHTAM OLSA SIVASIN SAMPIYON OLMASI ICIN BÜLENT HOCAYA IHTIYACI OLMAZDI.INSANLARIN GELIR DÜZEYI BELLI SIVAS TA ISSIZLIK ALMIS BASINI GIDIYOR.BAKIN LIG MACLARINA TAKIMINA EN FAZLA SAHIP CIKAN TARAFTAR SIVASTA.BIR COK TAKIM 200-300 KISIYE MAC OYNUYOR.BEN HER HAFTA BAKIYORUM MACA STAD NEREDEYSE DOLU DAHA NE YAPABILIR BU MILLET ELINDEN GELEN BUDUR BÜLENT HOCA ACIKLAMALARINI YAPARKEN BIRAZ INSANLARIN DÜSÜNEREK YAPARSAN DAHA IYI OLUR DIYORUM BEN....

BENCEDE HOLİGAN DOĞRU SÖYLÜYOR.ÇOK DÜŞÜRÜCÜ AÇIKLAMALAR YAPIYOR BİRAZ DAHA DUAYRLI KONUŞURSA SEVİNİRİM.BÜLENT HOCANI KONUŞMASI YARDIM KAMPANYASINI ETKİLEME DURUMUDA YAPAR NEDEN DERSENİZ EĞER BÖÖYLE DEVAM EDERSE SİVASLI NE DİYECEK :BEN DESTEKVERİYORUM AMA BİZİM HAKKIMIZDA BÖYLE KONUŞUYOR DİYEREK SOĞUMAYA BAŞLAR ONUN İÇİN BÜLENT HOCAMIZI DUYARLI OLARAK KONUŞMASINI TALEP EDİYORUM.
Alt 16.01.2008, 22:56   #44
şarkışlalı_yigi
Acemi Yiğido

şarkışlalı_yigi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 şarkışlalı_yigi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bülent hoca sivasla bursayı kıyaslama bursa 4. büyük şehir sayısı rakamlarla telafüz olamayacak kadar çok fabrika var zaten gazla bu kadar topladılar merak etme bundan sonrada beşbin ytl de kalır benim sivasım mütavazi şehir karınca kararınca yapıyor yardımını çok para toplamak bence çok başarı getirmez boşver alemin parasını biz sivasımızı getirebileceğimiz yere kadar getirelim
şarkışlalı_yigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışlalı_yigi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2008, 23:08   #45
şarkışlalı_yigi
Acemi Yiğido

şarkışlalı_yigi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 şarkışlalı_yigi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yaw yardımı yapan taraftar değil kardeşim fabrika sahipleri reklam için yapıyolar bütün bursa taraftarı pazara kadar taraftar kaç tane arkadaşım var bursa taraftarı hiç biri artık maça gitmiyor hava iki soğuk oldu stat bomboş nerde taraftarlık bide benim sivasımda eksi 25 derecede maça gelenlere ne demek lazım hepsini alınlarından öpüyorum bursa bu gün para toplar yarın başkanları o paraları fabrikalarına otellerine aktarır
şarkışlalı_yigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışlalı_yigi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2008, 23:17   #46
poltolga
Yeni Yiğido

poltolga - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 poltolga FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas'ım her zaman binlerce göç veriyor , biz bile 28 senedir memleketten uzağız , ama yinede gönlümüz Sivas'la , gerçekten mesaj olayını kontürlü hatlarada yapsalar daha fazla gelir elde edilir . ben gönderdim ancak çoğu arkadaşın maddi durumu kötü ve kontörlü hat kullanıyor .
poltolga isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poltolga'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.01.2008, 23:29   #47
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1488 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Bence yeri ve zamanı olmayan bir açıklama. Hocamızın bazı açıklamaları taktik ve stratejik olark düşünülemilir. Yani -Bak siz nüfus olarak Bursadan fazlasınız ama onların yarısı kadar etmiyorsunuz... demeye gelebilir. Bazı taraftarlarda (benim gibi) ha gayret bir 5058 hadi bir 5058 daha diye diye bu gayeye ulaştırmaya teşvik etmeye yönelik bir açıklama yapmış olabilir. Bu hocamızın duruşuna ve sivassporumuz yönetim ahlakını sarsmaz. Belki açıklamalarda veya basından kaynaklana hatalar olabilir bu demeçte. eğer söylem bu şekilde ise ben açıkca söyleyeyim çok gücendim. Boyun büküp bir mesaj daha yolladım. Yiğidomuza feda olsun. Bence daha iyi reklam daha geniş kapsamlı bir duyuru olması lazım. Ne bileyim sanat camiasından spor medyasından bir sürü Sivaslı işadamımızdan yardım alınıp bu reklamı ucuza kapatarak daha geniş kitlelere ulaştırmalıyız. Unutmayalımki sivasımızın il dışında bir çok taraftarı vardır tabiki doğru ama bu kadar nüfusumuzun dışarda olmasının sebebi ise ekonomik yokluklardır. Hal böyle olunca durum netleşiyor. Biz diğer takımlara nazaran ekonomik gücümüz kısıtlı... Biraz daha dikkat etmek lazım. Saygılarımızla...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.01.2008, 03:19   #48
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
58svs58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
of ulan of 1993-94 sezonu rakip çarşamba belediyespor yer 4 eylül stadı hava buz gibi takım 3. ligden düşmemeye oynuyor şimdiki kapalı maratonun olduğu yer eski çılgınların tribünün olduğu yerde toplam 4 kişiyiz birtanesi 12 yaşında çocuk oda üşümesin diye aramıza aldık o zaman bana maçta ne işin var diyenlerin hepsi 40 yıllık taraftar gibi şimdi takıma sahipleniyor. ben başka şehirden yine her hafta maça geliyorum. ücretsiz girme hakkım olduğu halde hep bilet alıyorum. ama bu taraftar gibi konuşanlar bedava maça girmenin yollarını arıyor. içerdede üzerlerinde istanbul takımlarının forması birde ahkam kesiyorlar. takımı eleştiriyorlar. kocaman ayıp. hala SMS atmamış atanıda eleştiren taraftar var yazıktır yazık. bu takımı buralara getirenlere ihanet etmeyin ATIN ŞU İSTANBUL TAKIMLARININ FORMALARINI ÜZERİNİZDEN VARSA YOKSA TEK BÜYÜK VAR ODA SİVASSPOR
arkadasim senin o dedigin vakitlerde sivasta maca sadece vakit gecirmek icin gidiliyordu.hedefsiz amacsiz günlerdi sizin gibi maca gidenlerde isi gücü olmayan avare insanlardi.simdi sivastaki gencler maca yüreklerini yanina alip gidiyorlar taraftar guruplarini görüyorum aferin cocuklara keske bende olabilsem aralarinda diye imreniyorum.tribünde mehmet yildiz kadar savasiyorlar.cekirdek citleyip tiyatro izler gibi carsambadan sonraki rakibimiz acaba bartinmi diye düsünmüyorlar.bilgisayar basinda o genclere genclik yillarini anlatirken birde o cocuklarin yurdun her kösesine takimi desteklemek icin giderken cektikleri eziyetler icin bir tesekkür yolla hic bisey bilmiyorsan kare kare fotoraflari var nasil organizasyon yaptiklarini bak ve cekirdek citleyip carsamba persembe günlerini hatirlayipta utanin biraz.BEN BU GENC TARAFTAR GURUPLARINA BIZLERIN YAPAMADIGI BIR COK SEYI BIR ARAYA GETIRDIKLERI ICIN SIVASA BIR FUTBOL SENLIGI YASATTIKLARI ICIN.O TÜRIBÜNLERDE TAKIMI DOLU DOLU DESTEKLEDIKLERI ICIN ESKI KOKUSMUS TARAFTARLAR ADINA TESEKKÜR EDIYORUM.ELINIZE AGZINIZA YÜREGINIZE SAGLIK.
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2008, 08:38   #49
DanimarkaSivas
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 DanimarkaSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Neden bizde bir Bursalilar gibi böylesine güzel bir calisma yapamiyoruz,buda beni cok üzüyor.Lütfen Sivaslilar artik birleselim,beraberce yapamayacagimiz seyler yoktur.
DanimarkaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.01.2008, 13:01   #50
58_cebeci_58
Yiğido

58_cebeci_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

33 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_cebeci_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
holigan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BÜLENT HOCA SEZON BASLADIGINDAN BERI SIVASLILARI HEP KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ ACIKLAMA YAPIYOR,BELKI FARKINDA OLMADAN SIVAS BURSA GIBI SANAAI SEHRI OLSA ISTIHTAM OLSA SIVASIN SAMPIYON OLMASI ICIN BÜLENT HOCAYA IHTIYACI OLMAZDI.INSANLARIN GELIR DÜZEYI BELLI SIVAS TA ISSIZLIK ALMIS BASINI GIDIYOR.BAKIN LIG MACLARINA TAKIMINA EN FAZLA SAHIP CIKAN TARAFTAR SIVASTA.BIR COK TAKIM 200-300 KISIYE MAC OYNUYOR.BEN HER HAFTA BAKIYORUM MACA STAD NEREDEYSE DOLU DAHA NE YAPABILIR BU MILLET ELINDEN GELEN BUDUR BÜLENT HOCA ACIKLAMALARINI YAPARKEN BIRAZ INSANLARIN DÜSÜNEREK YAPARSAN DAHA IYI OLUR DIYORUM BEN....
abı bence sen yanlış düşünüyosun.hangi takım 300 kişiye maç oynuyo ankara takımlarından baska.aksine millet 25 30 bin kişilik stat dikiyo.bu işler bilet geliriyle olsa biz 2. ligden cıkmak için bu kadar sene ugrasmazdık.direk bizi cıkarsalardı ya.bülent hoca olmasa bence hiç bi iş yapamazdık biz.tabi yönetimde.sene basında kimsenin istemedigi kendi takımlarında kadro dısı bırakılmıs oyuncuları aldık hep.bülent hoca destek istemekte sonuna kadar haklı.hepımız onun gibi bi hocayı elestirmek yerine takıma destek ceksak daha iyi olur galiba.bide bursa gibi sanaayı sehri olak bülent hocaya ihtiyacımız olmazdı diyosun.bak sende diyosun.bülent hocaya ihtiyacımız var.bide madem oyle bursa niye sampiyon olamıyo,kayseri niye olamıyo.bu 3 büyükler sadece bilet geliriylemi aykta duruyo.forma stısı kombineler yardımlar derken...bence görüşleriniz birdaha gözden gecirseniz derim.

Seçenekler Arama
Stil