Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı
2-3 polisi dövecen daha yapabiliyorlar mı? Görelim. örn:çarşı gibi.
|
2-3 polisi dövecek misin?sonrada ortaya çıkıp adam diye gezeceksin öyle mi?Ben bu davranışa giren kişinin kanından şüphe duyarım.Senin kutsal saydığın değerlerin koruyuculuğunu yapan bir emniyet mensubuna sen nasıl el kaldırabilirsin sana soruyorum.
Sen çarşı değilsin.Çarşı dahi olsan adamların taklit edilecek başka şeyleri kalmadı da polis dövmelerini mi taklit edesin geldi.Bu söylediğin cümlenin alalade,düşünülmeden,boş beleş bir şekilde söylediği kanısındayım.
Senin baban polis olsa ve bir taraftar tarafında linç edilse.Ablan polis olsa kardeşin polis olsa kör bir zihniyet tarafında dayak atılsa hatası ne olursa olsun razı gelirmisin.Bu ülkede yasalar ve yürütme vardır.Bir polisden haksız muamele mi gördüğünü düşünüyorsun alırsın yaka numarasını gidersin adliyede hesaplaşırsın.Senin için yasa ne ise onun için de odur.Ceza verecek kurum asla sen olamazsın.Onun için bu zihniyete mensup kişilerin ayak takımı olduğunu herkes bilir.
Sana bu zihniyeti koyan ve bu tarz düşünmeni sağlayan ne bilmiyorum.Ama içler acısı bir durum.Bu zihniyeti taşıyanlar olayların akışını değiştirebilen güçde olanlar değil,olayların akışına kapılıp yokolup gidenlerdir.
Bağlı olduğun trübün grubu yiğido gençliğin sloganı emniyet mensublarıyla anlaşamadığında onları dövmek mi?Burda bir tek destek veren biz varız diye yazmasını bilenler sana polis dövmenimi söylüyorlar?Grubunuzun içinde salih düşünceli kişileri bu gibi ucuz ve basit söylemlerinizle kirletmeyin.Bir gruba bağlıysan o grubun senin tarafından örnek görüleceğinin bilincinde ol.Ben diğer grup üyeleride aynı görüşe mensuplarsa kesinlikle size artık bırakın saygı duymayı,öyle bir kimlikde taraftar grubu olduğunuzu dahi kabul etmeyeceğim.