Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!
Alt 02.03.2009, 15:10   #51
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!

Sakın ha Bülent Uygun'a bir şey söylediğim anlaşılmasın sözlerimden. Ben sonuna kadar inanlardanım ve her zaman iyi ve kötü gününde destekçisiyim. Benin söylemek istediğim, bu mağlubiyet hepimizi çok üzdü. Bunu haketmedik. Daha doğrusu, Sivasspor gibi oynayamadık o yüzden bu mağlubiyet çok acıttı içimizi. Yalan mı?

Ben inanıyorum ki, Bülent hoca Sivasspor'u sezon sonuna kadar bu yarışın içinde tutacaktır.

AYK
Alt 02.03.2009, 15:12   #52
Borte Tarkan
Acemi Yiğido

Borte Tarkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

31 Mesajına 34 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 Borte Tarkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fener macinda 2 kere one gecmemize ragmen beraberligi koruyamadik.Ligde yaptigimiz savunma ve kalecimiz Petkovicle butun diger klupleri kendimize gipta ettirmemize ragmen Fenerden birden 4 gol yemek gercekten uzucu bir durum.Ancak ben;Sivasimizin bundan sonra dususu baslayacaktir diyen arkadaslara asla katilmiyorum.Fenerbahceyi yenseydik emin olun ki obur hafta yuzde yuz Ankaraya yenilecektik.Cunku buyuk takimlara karsi kazandigimiz her mactan sonra puan kaybediyoruz.Kanaatimce Sampiyon olmak icin vasat Anadolu takimlarindan puan kaybetmememiz ve gecen seneki puanimiza ulasmamiz yeterli.Insallah bunu yapabiliriz.
Borte Tarkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 15:27   #53
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 989 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!

3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.03.2009, 16:01   #54
myyiğido58
Tecrübeli Yiğido

myyiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

214 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 myyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblickmyyiğido58 ist ein wunderbarer Anblick

NEYSE ARKADAŞLAR BOŞVERİN ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ
myyiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 16:14   #55
sivalı uGuR
Acemi Yiğido

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 sivalı uGuR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kokomo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 gündür yazılanlara bakıyorum, utanıyorum ! Ne Bülent Uygun kaldı ne Başkan kaldı ne de takım kaldı ortada vurula vurula ! İçten gelen kurşunlar en ağır kurşunlardır !

Sizlere sesleniyorum ey gafiller ! Karşındaki takım Fenerbahçe. İstediği zaman dünya devi Chelsea'yı dağıtmış, ligdeki tüm derbileri almış, gerektiği zaman en büyük rakibine 6 tane atmış bir takım ! Bülent hoca değil Alex Ferguson olsa ne olurduki o geceki oyun karşısında ? 2 kez öne geçmemiz bile büyük başarıdır. Her otoritenin dedigi gibi, FB sezonun en iyi oyununu oynadı ! 1 haftadır herkesi uyardım ama nafile, 1 puan bile büyük başarıdır diye ! TR Lig şampiyonu olmayı sadece 4 takım başarmış bu ülkede arkadaşlar !

Her futbolcumuzun, Bülent hocanın, oraya giden taraftarların alınlarından öperim ! Hepsine helal olsun ! Bizi bu noktaya getirdikleri için ! 3.Ligde Ağrı, Fatsa, Palandöken deplasmanlarını yaşamayanlar bu günlerinde kıymetini de bilemezler ! Bu takım şampiyonda olmasa , kupayıda almasa yine de helal olsun helal olsun ...

Bu tip ilk mağlubiyette takıma, hocaya böyle saldıran densizler olduğu sürecede, bırakın Trabzon gibi 6 şampiyonluk almayı, büyük takım olmayı, 2 sene sonra 2.Lig yolunu tutar bu camia ...

Kendinize gelin arkadaşlar ve ne olursa olsun takıma destek verin ! Anadolu insanı ilk olayda hemen yanındaki dostunu , arkadaşını satmaz, bunu da kafanızın en ücra köşesine yazın !
bende sana katılıyorum kokomo abi helal olsun sana valla çok güzel söledin ne desem az sana tebrikler abi yani bunlar sivassporlu deil yani
sivalı uGuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Başarı zaman ister.
Alt 02.03.2009, 16:23   #56
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen Başarı zaman ister.

Şuan iyi yoldayız ve lideriz. Takımımızda bir süredir bir durgunluk olduğu doğrudur. Bu da olağan bir şey. Oyuncular da insan. Bizim onlara destekte bulunmamız gerek. Şimdi negatif olmanın zamanı değil. Gerçekleri ve eksikleri gördüğümüzde tabii ki söyleyeceğiz. Ama çok sert ve kırıcı olmamak lazım.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 16:23   #57
erdi 58
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 erdi 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haklısınız arkadaslar sivas gıbı buyu bır camıyaya yakımıyo bence yanı benım anlamadıgım balılıyı cok gec alıyo bulen t hcoa farkındaysanız 45 veya 50. dakıkada oldugu zaman balılı gol atıyor bence artık su hayrettınle tumun ıyılesmesı lazım onlar bzıe cok lazım yanı bulent hoca fener macında 2.balılı muhammed alıyı ve sergıo alsa sonuc deısebılırdı ama neyse ıysallah fener macını oynarken daha dıkkatlı olmamız lazım eger bulent sampıyonlugu ve kupayı ıstıyorsa bu sivas halıkna en ıyı sekılde vermelıdır dıye dusunuyorum yanı sıvasın sampıyonluk sansı hala var ama su uc macımız cok onemlı onlardan puanla dondugumuz takdırde yıgıdo artık sampıyum bu takım dıyebılırız dıye dusunuyorum herkese ıyı aksamlar kımse moralını bozmasın ben sivasspora ve bulent hocaya guvenıyorum seon sonundada mehmetın elınde kupayı gormek istiyoruz herkese basarılar dıyorum ŞAMPİYON SİVASSPOR SİVASLIYIL GARDAAŞŞŞ CEKETİ SATARIH ASFALTTA YATARIH
erdi 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.03.2009, 16:28   #58
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 971 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick

Hocam az emegın gecmedı senın sıvasspora Yiğido GençliK
Alt 02.03.2009, 16:30   #59
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 991 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

sen şamiyon olmasanda kupaları almasanda fenerede koymasanda sewiyoruz işte...
Alt 02.03.2009, 16:57   #60
abdulhadiocakci
Yeni Yiğido

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 abdulhadiocakci FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

petkovic efendiyi birileri uyarsın.semih topa vurmadan yerlere yatıyo.ofsayt diye vermediği golde de inanılmaz hatalı
abdulhadiocakci isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
acıyor, bülent, hocam, İçimiz

Seçenekler Arama
Stil