Alıntı:
SEVDAMSIN58 Nickli Üyeden Alıntı
GARDAS TRANSFERI BEN YAPMADIM ERTUGRAL HOCA YAPTI ISTEDIGINI GETIRDI AFRIKA DEDI AFRIKADAN GETIRDI BIR ADAMIN TAKIMA VERECEK BIR TAKTIK YADA TEKNIGI YOKSA TAKIM NE YAPSIN HOCA DEDIGIN SAHA KENARINDA TAKTIK VERIR SAYIN HOCAMIZ VERECEK BIRSEYININ OLMADIGI COK ACIK BIR SEKILDE YUZUNDEKI IFADELERDEN BELLI OLUYOR TAKIMINDA ZATEN UTANACAK YUZU KALMAMIS ARTIK ONUR MESELESI ETMIYORLAR NASIL OLSA MAASINI ALIYORLAR KIMSEDE BIRSEY DEMIYOR ONLAR ICIN SONUCUN NE OLDUGU DEGIL VAKITIN GECTIGI ONEMLI KIMIN UMURUNDA SIVASSPOR YONETIM NE ISLE MESGUL ONUDA BILMIYORUM AMA HOCAYA YADA FUTBOLCULARA BU KADAR GUVENIP HER YANLISINDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDERLERSE BU GIDIS IYI DEGIL
BAKIN YARIN MACA EN AZ 5 FARK YERIZ AKSINI IDDIA EDEN VARSA SOYLESIN KIMLE MUCADELE EDECEGIZ GERCI BIR AVANTAJIMIZ VAR MEHMETIN SAYESINDE GURUR NE DEMEK FARKINA VARIRLARSA BIRSEY DEMIYORUM AMA YOKSA BU GIDIS IYI DEGIL
|
Arkadaşım sen üç aylık mı doğdun, beş aylık mı doğdun? İnsan biraz sabretmesini bilir, takımı hoca kurdu diyorsun, bu takım 7 aydır ezim ezim eziliyor, ama hocanın kurduğu veya kurmaya çalıştığı takım sadece ve sadece iki maç oynadı! O iki maçı da Trabzon ve Bursa gibi Türkiye'nin en zor iki deplasmanın da yaptı. Bu sebeple bu takımın gerçek gücünü görmek için haftaya evimizde oynayacağımız Denizli ve sonraki iki hafta oynayacağımız Diyarbakır ve Manisa maçlarını beklememiz gerekecek. Eğer Muhsin hocadan hesap sorulacaksa bahsettiğim üç maçı da oynamamız gerek, sonra değerlendirmelerinizi yapın. Şimdi sonuna kadar destek olma zamanı. Fener'den alacağımız bir puan bile bizim için altın kıymetinde olacakken, çıkıp burada üç yeriz beş yeriz muhabbeti yapmayın. Bu kulübe emek veren insanlara karşı ayıp etmiş olursunuz!