Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tshabalala beklemede
Alt 25.08.2010, 09:43   #351
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Tshabalala beklemede

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter!

Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek!

Hadi dağılın işinize gücünüze.
Sizin gibi taraftarlar oldukça ne kaliteli bir transfer yaparız nede Sivassporun kaltesi artar..Traftar bilmiyormu nereden para geliyor nereden gelmiyor.Ben sana söylüyeyim takım daha 2 haftada 1 trilyon kazandı.Bu sadece maç başı verilen para,diğer gelirleri saymıyoruz.

Şimdi sen say bakalım bu yönetim hangi futolculara para sayıpta getirmiş..Umarım zorlanmazsın..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 09:45   #352
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alsınlar tshbalalayı,çıkarsınlar formalarını satışa,biz aldık desınler,hadi şimdi sıra sizde desinler. Bu seferde onlar bizi izlesinler.
Alınırsa bu adam bu sene ben kendı adıma butun formalarından kendıme 1 er adet alacagımın taahutunu verıyorum.300 000 kısılık sehır artı olarak gurbettekı hemserıler 10 000 formasını alamazmıyız bu takımın. cogunu taraftardan bıle cıkarabılırler.
Alamaz. 10 000 formayı 2 Yılda satamayız. Kendimizi Kandırmayalım forma satışından adamın parası çıkmaz kabul edelim bunu.

Ama bence yönetim paraya kıymış zaten 800000 vermiş. seneye beleş olacak bir adam için 1500000 vermek bütçeyi aşıyor demekki.
Alt 25.08.2010, 10:21   #353
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 846 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Üsüyoruz58Reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sizin gibi taraftarlar oldukça ne kaliteli bir transfer yaparız nede Sivassporun kaltesi artar..Traftar bilmiyormu nereden para geliyor nereden gelmiyor.Ben sana söylüyeyim takım daha 2 haftada 1 trilyon kazandı.Bu sadece maç başı verilen para,diğer gelirleri saymıyoruz.

Şimdi sen say bakalım bu yönetim hangi futolculara para sayıpta getirmiş..Umarım zorlanmazsın..
Seneyi 60 Puanda bitirdiğimizi varsayalım bu eder 30.000.000TL
20 tane futbolcu ortalama 500.000€ dan yılda 10.000.000€ = 20.000.000TL
Kamp parası. Uçak parası, Personel parası, Stat gideri, 5.000.000TL

Elde kalır 5.000.000 TL evet hesap doğruysa Alınabilir
Alt 25.08.2010, 10:25   #354
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

kardeşim birde elinizi cebinize sokun nolur bu adam iyi futbolcu. sivassporda çok iş yapar.belki iyide para kazanırsınız bu futbolcudan. yahu takım iyi gidiyor neden iyi futbolcularla takviiye yapmıyorsunuz anlayamadım gitti. hiçmi sivasın zengini yokki bir futbolcu alamıyor. o zaman sivaslı zenginler sivasta durmasın ve sivaslıyım demesin. sivasın kaymağını yemeye gelince yiyorlar.
Alt 25.08.2010, 10:30   #355
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Harput0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Alamaz. 10 000 formayı 2 Yılda satamayız. Kendimizi Kandırmayalım forma satışından adamın parası çıkmaz kabul edelim bunu.

Ama bence yönetim paraya kıymış zaten 800000 vermiş. seneye beleş olacak bir adam için 1500000 vermek bütçeyi aşıyor demekki.
kardeşim forma satılırda gelen insanlar forma bulamıyorki ilgilenen yok. şahit oldum yurt dışından il dışından insanlar gelmiş stadın yanındaki mağazaya çocuklarına forma alacaklar bedenlerine göre forma yok. atkı alacaklar atkı yok kravat alacaklar kravat yok ankarada bir bayanın telefonunu veriyorlar. bu işi daha ciddi yapmıyorlarki. yönetim nerden kar edeceğini bilmiyorki. çarşılarda mağazalarda patentli olmayan formalar satılıyor yönetim müdahale etmiyor. yokssa PARA ÇIKMAZMI.sivasspor bu işi görmezden geliyor. lisanslı ürünlere gerekli önemi vermiyor.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı hiko58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.08.2010, 10:59   #356
FORZA SİVAS 58
Acemi Yiğido

FORZA SİVAS 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 566 FORZA SİVAS 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sevdalandık birbirimize alın şu adamı
FORZA SİVAS 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 11:11   #357
Elliot
Yeni Yiğido

Elliot - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elliot FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

off gelsin şu adam kıyın paraya biraz
Elliot isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 11:15   #358
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

cok trajik bir olay yasaniyor aslinda 1.5 milyon ne ya gunumuzde o kadar mi asagiz olmamasi lazim cok uzuluyoruz
Alt 25.08.2010, 11:17   #359
Elliot
Yeni Yiğido

Elliot - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elliot FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

getirin artık yaa
Elliot isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2010, 11:22   #360
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1064 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alınmaz 10.000 forma dıyen arkadaslar bu ıs sevda işi ben bır kısı olarak 4 farklı formayıda alacagımı soyluyorum,herkez oyle bı durumda elını tasın altına koyacak İMKANLARI DOGRULTUSUNDA.. Ölümüne Sivassporluyum diyen nice adamların sırtında 5 liralık çakma Sivasspor forması olursa haklısınız,
degıl 10 000forma,1000 forma bıle satamayız.Klüp bu store işlerindekı aksaklıkların onune gecebılırse,korsan urunlerı engelleyebılırse,gurbetcılerım ızın forma satın alabılme sartlarını ıyılestırırse bız bu 10 000 formayı alırız cok rahat.
Orada burada Sivasspor Anadolunun büyüğüdür diye hava atan arkadaşlara sorarım büyüklük bir tek sahada oynanan iyi oyunla olmuyo. 10 000 formayı hayal görüyosak zaten tartışacak birşeyde kalmıyo Alsınlar spor toto 3.lıgınden bı sol kanat oyuncusu olsun bıtsın Klübün bizim formaya vereceğimiz parayada ihtiyacı yok zaten,benım vermek ıstedıgım mesaj taraftarlar olarak ne yapmamız gerekıyosa bizde hazırız demekdi ama yıne sıvaslı benı yanılttı kendı ıcımızde pek de ısteklı olmadıgımızı gosterdıIstemıyomuşuz bız demekkı tshbalala falan sayın yonetımım bakın sız ısınıze..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
500, afrikalı, artik, avroya, beklemede, bin, devam, edemedi, ediyor, fiyat, gel, geliyor, gelmek, güney, hayir, ikna, kimdir, konusu, ocakta, pazarlığı, pazarlık, peşinde, sivas, sivasspor, sivasspora, sıkı, transfer, tshabalala, tshabalala’da, tshabalalanın, yiğido, ısrarı, yıldızı, üzere

Seçenekler Arama
Stil