Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum  eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter!
Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek!
Hadi dağılın işinize gücünüze. 
|
Sizin gibi taraftarlar oldukça ne kaliteli bir transfer yaparız nede Sivassporun kaltesi artar..Traftar bilmiyormu nereden para geliyor nereden gelmiyor.Ben sana söylüyeyim takım daha 2 haftada 1 trilyon kazandı.Bu sadece maç başı verilen para,diğer gelirleri saymıyoruz.
Şimdi sen say bakalım bu yönetim hangi futolculara para sayıpta getirmiş..Umarım zorlanmazsın..