Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tshabalala beklemede
Alt 25.08.2010, 09:43   #11
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 773 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Tshabalala beklemede

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Güven hocam maalesef düşündüğün gibi olmaz forma satışı ve Tshabalala'nın maliyetinin çıkartılması işi. Bak buraya yazıyorum eğer yönetim 1,5 milyon Euro verip Tshabalala'yı Sivas'a getirsin, kaç tane Tshabalala forması satılır biliyor musun, 40 veya 50 veya 60! Maalesef böyle olur, senin dediğin gibi 10,000-20,000 forma satışından geçtim, keşke bir kaç bin forma satabilsek, bu bile yeter!

Velhasılı sevgili Yiğidolar artık yönetimimizi daha fazla zor durumda bırakmayalım, hele ki Tshabalala'nın yerinde oynayan Erman ve Cihan gibi iki futbolcu varken daha fazla inat etmeyelim. Bu futbolcularımıza destek verip, onların performanslarının artması için gayret edelim. Öyle kolay değil 1,5 milyon Euro (yaklaşık 3 trilyon lira) parayı bir anda çıkartıp vermek!

Hadi dağılın işinize gücünüze.
Sizin gibi taraftarlar oldukça ne kaliteli bir transfer yaparız nede Sivassporun kaltesi artar..Traftar bilmiyormu nereden para geliyor nereden gelmiyor.Ben sana söylüyeyim takım daha 2 haftada 1 trilyon kazandı.Bu sadece maç başı verilen para,diğer gelirleri saymıyoruz.

Şimdi sen say bakalım bu yönetim hangi futolculara para sayıpta getirmiş..Umarım zorlanmazsın..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
500, afrikalı, artik, avroya, beklemede, bin, devam, edemedi, ediyor, fiyat, gel, geliyor, gelmek, güney, hayir, ikna, kimdir, konusu, ocakta, pazarlığı, pazarlık, peşinde, sivas, sivasspor, sivasspora, sıkı, transfer, tshabalala, tshabalala’da, tshabalalanın, yiğido, ısrarı, yıldızı, üzere