Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı değerlendirelim
Alt 29.08.2010, 00:35   #81
58^SiVaS^58
Tecrübeli Yiğido

58^SiVaS^58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

262 Mesajına 410 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI58^SiVaS^58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı değerlendirelim

Maçın Yıldızı Kimdi? Ramovic cok iyi toplar cikardi

Maçın en kötüsü kimdi? cihan

Maçta göze çarpanlar? bu seref.... hakemler bizim hep hakkimizi yiyor

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler? tshabalal gelmesse artik yönetimi anlamam
58^SiVaS^58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 00:37   #82
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yaa volkan sen iyi oyuncuda milli takima secilmedi tramva mi geciriyor ama simarik oldu 2 haftadir kirmizi karti coktan hakketii haddini bilsin hiyar belkide gelecen milli takimin yildizi
ben o volkanı bursada amatör oynarken bilirim aklını başına dewşirmezsse bir kaç yıl sonra inegölsporda bulur kendini....ertuğrul hocada çok kızıyor ona bu konuda...
Alt 29.08.2010, 00:37   #83
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş sizlerin tribün olarak birleşip tek parça olmasının zamanı geldi de geçmiyormu sence kaldıki bu tribün 2 yıl şampiyonluğu kowalamış ve bu ilhamla bursasporu şampiyon yapmış bi takım taraftarıysa....burada bi kardeşim maçın yıldızını teksas olarak seçmiş teşekkür ediyorum bi bursalı olarak oradaki teksasın sayısı 1500 ya wardır ya yoktur bizm teksasın asıl sayısı 6000 tsc diye bir grubumuz var eski teksas var maraton var kale arkası yeni kale dediğimiz tribünümüz var v.i.p nın olduğu sosyetemiz var ama bursada tezahuratı teksas değil tüm stad aynı anda yapar yeni kapasite ile 26 000 kişi teksas sadece organizeyi sağlar bunu neden yazıyorum buradan yola çıkarak ıkı şampiyonluk kaçırmış ve bence ligin şampiyon adaylarında bir takımın taraftarının ilk yapacağı iş birleşmektir bu konuda çalışmalar yapılmalıdır bu olmazsa taraftar takımıda ateşliyemiyor fayda sağlayamıyor birinin ak dediğine diğeri kara diyor hepsinden önemlisi tribünün duruşu netlik kazanmıyor nacizhane fikrim budur....
imkansız gibi birşey herkes başına byruk bizim tribünlerde..birde kan uyuşmazlığı var tabi...ve herşeyden önce OLGUN düşünebilen ve bu doğrultuda YÖNLENDiREBİLEN trübün liderleri lazım...OLGUN!!! bilmem anlatabildim mi?
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 00:39   #84
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 805 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
he vallaha anadolu takimlari arasinda bir bag olusmali ki ezdirmeyelim birbirimizi 3 buyutulmusleri ve onlara kucak acan federasyonu sivas bursa el ele sampiyonlar ligine
her zaman senin bu dediğini anlatmak istemişimdir ağzına sağlık gardaş(sizin tabirinizle)
Alt 29.08.2010, 00:43   #85
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
SenSetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
imkansız gibi birşey herkes başına byruk bizim tribünlerde..birde kan uyuşmazlığı var tabi...ve herşeyden önce OLGUN düşünebilen ve bu doğrultuda YÖNLENDiREBİLEN trübün liderleri lazım...OLGUN!!! bilmem anlatabildim mi?
ben senin ne anlatmak istediğini bu konuda hangi duygular içerisinde olduğunu sahip olduğun tribün kültür ve düşünceni daha ilk mesajında anladım sıkıntılarınında farkındayım..burada bir konu vardı anımsarsan bizde bir gün bursaspor tribünü gibi olabilirmiyiz diye elbette olabilirsiniz demiştim bende ama bunun birleşmekten başka hiç bir yolu yoktur ilk kural bu bu olmadan hiç bir şey olmaz kardeş...ben inanıyorum ki kesinlikle olmaz diye görülen şeylerde çözülebilir eğer gerçek sivasspor taraftarı kendisinin ve takımının başarılı olmasını ister ve bi yerlere gelmek isterse bence bunu tribünden başlamalıdır
Alt 29.08.2010, 00:44   #86
85200258
YASAKLI ÜYE

134 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 85200258 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın en kötüsü kesinlikle Mehmet Yıldızdı.. Ferhat diyosunuz adam tamam orta yapamadı 3-4 pozisyonda ama çırpındı ileri geri koştu. Mehmet'in koştugunu gören var mı? 50 metrelik alanda bir ileri bir geri geliyor.

Taraftar konusuna bende deginmek istiyorum. Özellikle Vederson korner atarken çakmak filan atanlara ben taraftar demem... Sen kulübüne resmen ceza aldırıyosun. Net söylüyorum maçta gidip o coluk cocugun arasına karışıp da tezahuratta etmem. Bursasspor gibi çarşı gibi bizimde söyle 20 li yaşların üstünde gerçekten tezahurat bilen (kırmızı beyaz şampiyon sivas gibi artık klasik bile olmayan tezahuratları demiyorum) bi taraftar gurubuna ihtiyacımız var böyle bi olusum olursa direk içine girebilirim.

geçen seneki maçta ambulansı çagırıp sonra kandırdık kandırdık diyen grubun içinde oturamam ve onlarla aynı tezahuratı yapamam kimse kusura bakmasın Gelin formda bu oluşumu başlatalım. Burda takip ettigim 3-4 tane arkadaş var.. Bu oluşumu hep beraber başlatabiliriz... Sivassporun gerçekten taraftara ihtiyacı var sahaya su şişesi atan ya da maçtan 1 saat önce çarşıda bagıran stadda susan taraftara degil...
85200258 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 85200258'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.08.2010, 00:44   #87
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1336 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
her zaman senin bu dediğini anlatmak istemişimdir ağzına sağlık gardaş(sizin tabirinizle)
sagol be kim derdikki hem b ursaya yenilecez hemde bursali bir taraftar ile ayni gun boyle samimi konusacami hayat ne tuhaf bazen
Alt 29.08.2010, 00:45   #88
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1084 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
ben senin ne anlatmak istediğini bu konuda hangi duygular içerisinde olduğunu sahip olduğun tribün kültür ve düşünceni daha ilk mesajında anladım sıkıntılarınında farkındayım..burada bir konu vardı anımsarsan bizde bir gün bursaspor tribünü gibi olabilirmiyiz diye elbette olabilirsiniz demiştim bende ama bunun birleşmekten başka hiç bir yolu yoktur ilk kural bu bu olmadan hiç bir şey olmaz kardeş...ben inanıyorum ki kesinlikle olmaz diye görülen şeylerde çözülebilir eğer gerçek sivasspor taraftarı kendisinin ve takımının başarılı olmasını ister ve bi yerlere gelmek isterse bence bunu tribünden başlamalıdır
katılıyorum...ve umarım birgün olur
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.08.2010, 00:49   #89
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
sagol be kim derdikki hem b ursaya yenilecez hemde bursali bir taraftar ile ayni gun boyle samimi konusacami hayat ne tuhaf bazen
yenen kim yenilen kim tam tersini çewirsen yine aynı sonuç çıkmazmı ben her iki sonuçtada mutlu olabiliyorum
Alt 29.08.2010, 00:50   #90
Elliot
Yeni Yiğido

Elliot - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elliot FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tshabalala transferi şart forvete adam yokki mehmet yıldız çok yavaş kalıyor kamanan da 13. haftaya kadar yok mecbur transfer gerekli ÇARŞAMBA GÜNÜ SON GÜN acele etmeliler

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil