Maçın en kötüsü kesinlikle Mehmet Yıldızdı.. Ferhat diyosunuz adam tamam orta yapamadı 3-4 pozisyonda ama çırpındı ileri geri koştu. Mehmet'in koştugunu gören var mı? 50 metrelik alanda bir ileri bir geri geliyor.
Taraftar konusuna bende deginmek istiyorum. Özellikle Vederson korner atarken çakmak filan atanlara ben taraftar demem... Sen kulübüne resmen ceza aldırıyosun. Net söylüyorum maçta gidip o coluk cocugun arasına karışıp da tezahuratta etmem. Bursasspor gibi çarşı gibi bizimde söyle 20 li yaşların üstünde gerçekten tezahurat bilen (kırmızı beyaz şampiyon sivas gibi artık klasik bile olmayan tezahuratları demiyorum) bi taraftar gurubuna ihtiyacımız var böyle bi olusum olursa direk içine girebilirim.
geçen seneki maçta ambulansı çagırıp sonra kandırdık kandırdık diyen grubun içinde oturamam ve onlarla aynı tezahuratı yapamam kimse kusura bakmasın

Gelin formda bu oluşumu başlatalım. Burda takip ettigim 3-4 tane arkadaş var.. Bu oluşumu hep beraber başlatabiliriz... Sivassporun gerçekten taraftara ihtiyacı var sahaya su şişesi atan ya da maçtan 1 saat önce çarşıda bagıran stadda susan taraftara degil...