Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 50 Olsa Ne Değişirdi???
Alt 19.05.2011, 20:55   #31
ayazoğlu
Yiğido

ayazoğlu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 713 ayazoğlu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: 50 Olsa Ne Değişirdi???

Alıntı:
gdodeğilyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konuda söylenecek çok şey var ama maçtan sonra değerlendirmenin daha doğru olduğunu, şu an tansiyonu yükseltmenin yeri olmadığını düşünüyorum. Şimdilik sadece şunu söyleyeyim.
Yönetim Gar veya Havuz tarafından birini Sivasspor taraftarına 50 liradan bırakmalıydı. Her maça gelen 10000 kemik taraftardan yarısının hiç değilse bilet alabileceğini, o 3bin küsür yeri haydi haydi doldurabileceğimizi biliyorum.
Burada yönetimin hatası var. Sivasspor taraftarının 3000 kişiyle bile o kısmı doldurabileceğine güvenmeyen yönetimin yaptığının matematikle mantıkla hiçbirşeyle izahı mümkün değil. Maçtan sonra daha detaylı değerlendirebiliriz.
BEŞİKTAŞ MACINI DOLDURAN SEYİRCİ BU MACIDA FUL DOLDURURDU
ayazoğlu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 20:58   #32
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein
Daumen runter Cevap: 50 Olsa Ne Değişirdi???

Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lig bitsin transfer sezonu başlasın , herkes demeye başlar . şu futbolcuyu niye almadınız, bu futbolcuyu alın niye almıyorsunuz., sanki futbolcular bir takım elbise karşılığı geliyorlar yani herkes akıl veriyor .. Ya para ?

- Para mı ne parası ?

- ya arkadaş şu futbolcuyu alalım diyorsunya onun için paraya ihtiyacımız senin de katkın olsun hani.

- Kusura bakma veremem.....!!!!!!!!!

kulüp parayı kazanmak için eline bir fırsat geçmiş onuda bir tek maç seyretmek uğruna insafsızca eleştiriyoruz...

O gün televizyondan seyretsen ne olur çok mu şey kaybedersin. ? arkadaş
Eger yonetim afrikadan yine kamyon getirse gorusecegiz..(Cok yüksek olarak gormekteyim..)
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 20:58   #33
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: 50 Olsa Ne Değişirdi???

YÖNETİM FB Taraftarına 50 tl ye bilet satmamalıydı, bakın millet sabaha kadar bilet kuyruğu beklemiş, eğer 50 degilde 250 tl olsaydı hepsi yine biterdi 50 tl yi maçtan önce bira içen adamlar 250 tl rahat verirlerdi,bu işten çok zarar oldu enaz 2 trilyon daha az girecek kasaya ,yaz kış yağmur çamur takım ı destekleyen herkese teşekkür ederim ,onlarda kendine göre haklı ,yalnız buyıl çok hesapta olmayan paralar harcandı ,kasımpaşa .buca .konya para harcamadı küme düştüler ,biz harcadık kümede kaldık,yönetimede hak vermek gerekiyor,sms kampanyası yaptılar hepsi 20 bin kişi 5 tl vermedi bile, şimdi yardım toplanmaya kalkılsa 1trilyon toplanamaz,telafuzu dile kolay geliyor,bu gibi durumlarda sezon başında kombineleri tüketmek gerekiyor,umarım busezon tek kombine kalmaz.yönetimi 50 tl ye bilet sattığı için kınıyorum.enaz 250 tl olmalıydı.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 21:03   #34
burakkova
Usta Yiğido

burakkova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

308 Mesajına 555 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 758 burakkova BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın arkadaşlar eğer ki Sivas-fener maçının biletleri Sivas taraftarı için de 50-60 milyon falan olsaydı ne değişrdi? Her iddiasına girerim öyle bir durumda bile stadın yarıdan fazlası boş olurduu!!! Adamlar daha maçlar 5-10-15 lira iken maça bedava girme derdindeyken Sivasta kalkıp bir maça kim 50 milyon verir?

Çoğu taraftarın maddi durumu belli tamam saygı duyuyorum ama yönetim geldi geleli kaç sendir bakın SENEDİR diyorum ilk defa böyle bir fiyat uygulaması yaptı. Neden çünkü fırsat ayağına geldi.Kulüp şehir ve esnaf belki de 1 yıllık kazanç sağlayacak. Bunu değerlendirmek varken sizler hala olayı fb-ts işine dönderdiniz yok yalakalık yok haksızlık falan. Ya iki takımdan da size ne??? Hani Sivassporu konuşuyorduk? Gönlünüzden geçeni söylemek herkesin hakkı tabi (mesela benim hep ts nin şampiyon olmamasını açıkça savunduğum söyledğim gibi) ama işi ne diye yok şu ne der yok bu ne düşünüre getiriyorsunuz? Lafa gelince çoğu kişi konuşur ama icraata kulube maddi katkıya gelince kimse ortada yok!!!

Yönetim o kadar transfer yaptı, belki de en çok parayı bu sezon harcadı. Bu futbolcular için bankalardan krediler çekildiğinden kaç kişinin haberi var???

bu paralar nasıl ödencek bu furbolcular öyle kolay mı geliyor? Bunları düşünmeden konuşmayalım varsın başkaları konuşssun dursun. Bir de hatırlatma bu işi sadece Sivassporun yapmadığını belirtmek için: Fener mustafa denziliyle şampiyon oldğu seneki son maçta samsunla oynamıştı ve os atdın yarıdan fazlası da Fenerbahçelilere ayrılmıştı ve bilet fiyatları da yine arttırılmıştı ve samsun iyi bir ahsılat elde etmişti.

O yüzden başkalaırnın gazına gelerek farklı şeyler konuşmayalım. Feneri sevmeyebilrisn ts yi de bu Sivasın kalkıp fener veya ts için oynayacağı anlamına gelmez. Yenilrisek de bu kaltie ve güç farkında olacaktır, bu kadar basit...
Mecnun başkanın fenerbahçe kimliği olabilir ama süper ligde böyle olan çok başkan var . mesela ilhan cavcav gs kongre üyesidir...o kimlikten dolayı kimse başkaları şöyle böyle diyor diye suçlanamaz!

Son olarak yazının başında söyledklerimi tekrar ediyorum: Biletler sivas taraftarına da 50-60 milyon falan olsaydı stadın yarıdan çoğu yine boş kalırdı. bari bırakın da fenerli mi alıyor tsli mi alıyor kim alıyorsa alsın ama kulup hiç değilse iyi bir para kazansın!!!
dikkat ediyorum da aklı başında yorum yapan arkadaşlar, burada devamlı bulunan tanınan arkadaşlar.. bazıları gibi sadece bu maçtan önce ortaya çıkmadılar.. yorumuna katılıyorum..
burakkova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı burakkova'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 21:14   #35
gangster
Acemi Yiğido

gangster - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 gangster Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Karabük takımı da yanlış bilgi almadıysam 100 tl den 1700 bilet ayırmış Trabzon taraftarı için.Karabük stadı bildiğim kadarıyla 7500 kişilik ama şu an tadilatta olduğu için 4000 civarı bir kapasite ile çalışıyor.Buda protokol tribünü falan çıkarsa yaklaşık stadın yarısına denk geliyor.(Karabük maçına giden arkadaşlar yanlış bilgi vermişsem lütfen düzeltsinler.)
Alt 19.05.2011, 21:18   #36
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: 50 Olsa Ne Değişirdi???

YÖNETİM mademki stadın büyük b fener taraftarına ayırdı biletleri çok ucuza sattı,bana göre vip =2000 tl maraton=1000 kale arkaları=500tl peynir ekmek gibi satardık biletleri gelecek sezonda adam gibi transfer eder korku görmezdik,50 tl ye biletmi satılır,fb -gs maçında 1milyara 600bin tlye bilet satıldı şampiyonluk bileti lazım olan alırdı 1 tanede kalmazdı yazık kaçtı vole,sivasspor taraftarına gelince artık 1 maçlığına maça gitmesinler,gelecek sezonda kombineleri tüketmeleri gerekiyor.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: YÖNETİM'E
Alt 19.05.2011, 21:41   #37
turklord
Yeni Yiğido

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 turklord FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: YÖNETİM'E

Alıntı:
58_babacan_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili yönetim: Şampiyonluğa oynayan takıma fazla kontenjan ayırmanı anlıyoruz ama karda kışta maça gidip şimdi mağdur olan taraftar sizi affetmeyecek.. Rakibe 50 TL yapıp bize 250 ve 400 TL fiyat yapmak da neyin nesidir. Seneye bu tribünleri Fenerli Trabzonlu doldurmayacak vefalı Sivasspor taraftarı dolduracaktı.. Ama bu olaydan sonra küsen taraftarlarının sesi de kulaklarınızda çınlıyordur elbet..
Kombine bilet : bir takımın sezon boyunca kendi sahasında oynayacağı tüm lig, kupa ve avrupa maçlarının seyir hakkının sene başından satın alındığını gösteren kart.

Neyin peşindesin?
turklord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2011, 21:51   #38
SeBuYa
Yeni Yiğido

11 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SeBuYa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya bırakın bu ayakları ya burada taraftarım diyen kaç kişi sivas maçına para vererek girdi. yemeyin bizi sırf konu açmak için yazmayın buraya
SeBuYa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SeBuYa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 21:55   #39
elbeylii
Yiğido

106 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 elbeylii BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

TAV ARKADASLAR ŞİMDİYE KADAR EN KRAL MAÇLARI NERDEYSE BEDAVA İZLEDİK AMA BİR İDDAMIZ YOK BIRAKIN SİVASSPORUN KASASINA PARA GİRSİN BENCE O YÖNETİMİ İSTEMEYENLER PROVAKOTÖRLÜK YAPIYO ÇOOOOK İYİ YAPTILAR BU MAÇADA FEDAKARLIK YAPIN AMA AYIP YAPMAYIN
elbeylii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı elbeylii'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.05.2011, 22:06   #40
H58A
Acemi Yiğido

H58A - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 H58A isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YÖNETİM MAC BİLET FİATLARINI İYİKİ ARTIRDI,KULÜBE MADDİ OLARAK AZDA OLSA YARARI OLUR BU TÜR FİATLARI HER KULÜP YAPIYOR. İSTANBULDA İBB BÜYÜKŞEHİR MACINI SİVASLILAR BEDAVAMI SEYRETTİ.
SİVASLI HEMŞERİLERİME GELİNCE NİYE KARŞI CIKARLAR ANLAMAM
5 TL YE MACA GİTMEYENLER FB MACI İÇİN AHKAM KESİP LAF SÖYLEMESİNLER
YÖNETİM İŞİNİ BİLİR HELAL OLSUN..........
H58A isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H58A'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değişirdi, olsa, yÖnetİme

Seçenekler Arama
Stil