Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 12.12.2005, 21:09   #41
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

CEZA VERMEK KADAR AFFETMEKTE BÜYÜKLÜKTÜR YÖNETİM BİR KEZ AFFETMELİDİR
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2005, 21:11   #42
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bU MAÇ PETKO OLSA ÇOK FARKLI OLURDU!!!EN AZINDAN KALEDE PETKOVİÇ OLDUĞU ZMAN DEFANSA VE TÜM TAKIMA GÜVEN GELİYOR!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 10:11   #43
asterisk9
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asterisk9 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı
KARDEŞ BİRİNCİSİ BU DEYİM OLARAK KULLANILAN Bİ CÜMLEDİR,İKİNCİSİ BİR HARF YANLIŞ YAZILDI DİYE ŞERİATIN BAŞINA KÖTÜ BİŞİY GELMEZ MERAK ETME,ÜÇÜNCÜSÜ KONULARI SENİN YÖNLENDİECEĞİNE DAİR Bİ GENELGEMİ YAYINLANDI BİZİM NİYE HABERİMİZ YOK!!!!!!
FATIMA BACI SEN OTUR HAMURUNU YOĞUR,BENİM ELİMDE BİR GENELGE YOK AMA SENİN ELİNDE VAR HERALDE,BEN TÜRKÇENİN DOĞRU KULLANILMASI TARAFTARIYIM MESELA SENDE "BİŞEY"İ "BİŞİY" YAZMIŞSIN BEN VATANINI SEVEN BİR ADAM OLARAK TÜRKÇEYE VERİLEN ZARARIN KARŞISINDAYIM SEN KOSKOCA SİVASSPORUN FORUMUNA KATILIYORSAN Kİ BUNU YÜZLERCE İNSAN OKUYOR NE YAZDIĞINA DİKKAT ETMELİSİN.
asterisk9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 10:52   #44
BekirBayrak
Usta Yiğido

BekirBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

877 Mesajına 3.035 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 BekirBayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sivaslim Nickli Üyeden Alıntı
bence yonetım haklı cezasız bu ısler olmuyor
arkadasım sana katılıyorum bu gıbı olaylar kesınlıkle cezasız olmuyor

İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya;
Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA.

NECİP FAZIL KISAKÜREK
BekirBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 13:29   #45
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Blinzeln

Alıntı:
asterisk9 Nickli Üyeden Alıntı
FATIMA BACI SEN OTUR HAMURUNU YOĞUR,BENİM ELİMDE BİR GENELGE YOK AMA SENİN ELİNDE VAR HERALDE,BEN TÜRKÇENİN DOĞRU KULLANILMASI TARAFTARIYIM MESELA SENDE "BİŞEY"İ "BİŞİY" YAZMIŞSIN BEN VATANINI SEVEN BİR ADAM OLARAK TÜRKÇEYE VERİLEN ZARARIN KARŞISINDAYIM SEN KOSKOCA SİVASSPORUN FORUMUNA KATILIYORSAN Kİ BUNU YÜZLERCE İNSAN OKUYOR NE YAZDIĞINA DİKKAT ETMELİSİN.

öncelikle Türkçeyi bu kadar iyi konuştuğuna ve yazdığına inanıyorsan imla kurallarına uy olurmu?ben hem hamur yoğurup,hem okuyup,hemde çalışan bi bayanım anlayacağınız sizin gibi kafam sadece tek bir yöne doğru çalışmıyor beyefendi!istersen bundan sonra senin yazılarını da ben yakından takip edeyim ve yanlışlarını deşifre edeyim olurmu?az çok edebiyattan anlarım...en azından sana bi iyilik yapmış olurum...
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 13:58   #46
asterisk9
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 asterisk9 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
FATIMA Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle Türkçeyi bu kadar iyi konuştuğuna ve yazdığına inanıyorsan imla kurallarına uy olurmu?ben hem hamur yoğurup,hem okuyup,hemde çalışan bi bayanım anlayacağınız sizin gibi kafam sadece tek bir yöne doğru çalışmıyor beyefendi!istersen bundan sonra senin yazılarını da ben yakından takip edeyim ve yanlışlarını deşifre edeyim olurmu?az çok edebiyattan anlarım...en azından sana bi iyilik yapmış olurum...
BANA İMLA HATAMI GÖSTERİRSEN MEMNUN OLURUM,SENİN KARŞINDA BİR EĞİTMEN VAR,SENİN GİBİ ÇOOOK ÖĞRENCİM VAR,YAŞLARININ VERDİĞİ TOYLUKLA KONUŞURLAR BÖYLE...NERDE OKUYUP,NERDE ÇALIŞIYOSUN ÇOK MERAK ETTİM,BENİM KAPIM ARDINA KADAR AÇIK ..BEN ÜNİVERSİTEDE YRD.DOÇ.DR OLARAK GÖREV YAPIYORUM UMARIM ANLAMINI BİLİYORSUNDUR..
asterisk9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 14:35   #47
FATIMA
Tecrübeli Yiğido

FATIMA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 FATIMA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BANA İMLA HATAMI GÖSTERİRSEN MEMNUN OLURUM,SENİN KARŞINDA BİR EĞİTMEN VAR,SENİN GİBİ ÇOOOK ÖĞRENCİM VAR,YAŞLARININ VERDİĞİ TOYLUKLA KONUŞURLAR BÖYLE...NERDE OKUYUP,NERDE ÇALIŞIYOSUN ÇOK MERAK ETTİM,BENİM KAPIM ARDINA KADAR AÇIK ..BEN ÜNİVERSİTEDE YRD.DOÇ.DR OLARAK GÖREV YAPIYORUM UMARIM ANLAMINI BİLİYORSUNDUR..

o zaman yrd.doç'luğunuzu gidin üniversitenizde yapın,burası taraftar sitesi burdaki kimse sizin öğrenciniz değil!!!bana gelince ilkokul mezunu olsam ne farkeder, üniversite mezunu olsam ne farkeder ?diplomalar kişilerin karakterini göstermezler.Ve burda,yani bu sitede ;en önemli etken karakterdir.
Kimse sizin yrd. doç'luğunuza bakıpta not vermez!yaşınıza hürmeten daha fazla bişey söylemek istemiyorum.siz bayan öğrencilerinize "eve gidip hamur yoğursunlar "diye eğitim veriyorsanız aldığınız maaş helal değil benden söylemesi....
FATIMA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 14:48   #48
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

demekki bir harf nelere mal oluyo başka bir kelime hatası yapsak neler olur ALLAH BİLİR OLSUN CANIN SAĞ OLSUN SENİ SEVİYORUZ
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 14:50   #49
DJMuRaT
YASAKLI ÜYE

DJMuRaT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DJMuRaT ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

wATAN EVLADIYSAN NİCKİNİ DÜZELT ÖNCE ASTERİKS BRİTANYALI BUNU DA UNUTMA1!!!
DJMuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.12.2005, 14:54   #50
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1328 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Daumen runter

ASTERİSK9 ADLI ÜYEDEN ALINTI;FATIMA BACI SEN OTUR HAMURUNU YOĞUR,BENİM ELİMDE BİR GENELGE YOK AMA SENİN ELİNDE VAR HERALDE,BEN TÜRKÇENİN DOĞRU KULLANILMASI TARAFTARIYIM MESELA SENDE "BİŞEY"İ "BİŞİY" YAZMIŞSIN BEN VATANINI SEVEN BİR ADAM OLARAK TÜRKÇEYE VERİLEN ZARARIN KARŞISINDAYIM SEN KOSKOCA SİVASSPORUN FORUMUNA KATILIYORSAN Kİ BUNU YÜZLERCE İNSAN OKUYOR NE YAZDIĞINA DİKKAT ETMELİSİN...

ASTERSİK9 ADLI ÜYEDEN ALINTIBANA İMLA HATAMI GÖSTERİRSEN MEMNUN OLURUM,SENİN KARŞINDA BİR EĞİTMEN VAR,SENİN GİBİ ÇOOOK ÖĞRENCİM VAR,YAŞLARININ VERDİĞİ TOYLUKLA KONUŞURLAR BÖYLE...NERDE OKUYUP,NERDE ÇALIŞIYOSUN ÇOK MERAK ETTİM,BENİM KAPIM ARDINA KADAR AÇIK ..BEN ÜNİVERSİTEDE YRD.DOÇ.DR OLARAK GÖREV YAPIYORUM UMARIM ANLAMINI BİLİYORSUNDUR..

ŞU YAZDIKLARINLA TOPİĞİN NE ALAKASI VAR..BURDA HERKES İSTEDİĞİ YORUMU YAPAR..ERKEK VEYA BAYAN FARKETMEZ AMA BİR İMLA HATASI BU KADAR POLEMİK YARATMAMALI..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil