Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 19.11.2012, 11:34   #131
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
keko 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Simdi Almanca da yazdim..........

TIKLA
..................
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SenSetik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2012, 11:35   #132
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
alemciyusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza Hoca aslında yapması gereken erman'ı uyarmak ve 1 veya 2 maç kulübede oturtmak hiç topla alakası yok top nerde erman alakası olmayan yerde akılında başka şeylermi var bi türlü anlamıyorum artık kendine gelsin
hocam o uyarının zamanı çoktan geldide geçti bile...messi diye diye adamı havaya soktular..hani messi görmesek yiyecez yani
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.11.2012, 12:02   #133
ezelşener
Yiğido

151 Mesajına 260 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 544 ezelşener FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
nightmare58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Grosicki hiç formsuz falan değil, en kötü zamanlarında % 100'lük gol pasları atıyor (bakınız geçen hafta, akhisar maçı vs.) Eneramo kaçırıyor sonra ne oluyor efendim Grosicki formsuz. Formsuz olan Eneramo.
sonuna kadar katılıyorum sana.dikkatli izlerseniz kamilin en kötü dediğmiz maçta bile 3-4 tane sıfır noktadan asisiti var.adam daha ne yapsın.kamil getiriyor getiriyor senin forvet denen BİTİK eneramo efendide iş yok artık her maç öyle sadece kamilin asistlerini gole çevirse bu takım ilk 3 e oynar.( bakınız en son Eskişehir maçı,ordu maçı,akhisar maçı.)lütfen kamili birde bu gözle izleyin.en çok leştirenlerden biri idim ama artık bu gözle bakıyorum.ben futbolcu olsam geetir getir atamasınlar yeter ya artık derim.tartışılması gereken bence bu takımda en çok ENERAMO dur..
ezelşener isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ezelşener'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.11.2012, 12:06   #134
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1053 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
ezelşener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sonuna kadar katılıyorum sana.dikkatli izlerseniz kamilin en kötü dediğmiz maçta bile 3-4 tane sıfır noktadan asisiti var.adam daha ne yapsın.kamil getiriyor getiriyor senin forvet denen BİTİK eneramo efendide iş yok artık her maç öyle sadece kamilin asistlerini gole çevirse bu takım ilk 3 e oynar.( bakınız en son Eskişehir maçı,ordu maçı,akhisar maçı.)lütfen kamili birde bu gözle izleyin.en çok leştirenlerden biri idim ama artık bu gözle bakıyorum.ben futbolcu olsam geetir getir atamasınlar yeter ya artık derim.tartışılması gereken bence bu takımda en çok ENERAMO dur..
Doğru söylüyorsun ermanda güzel ortalar yapıyor eskişehir ve gençler maçında gol pasları onun ayağından geldi
Alt 19.11.2012, 13:17   #135
HababamHa
Usta Yiğido

HababamHa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

480 Mesajına 1.017 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 HababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISIHababamHa COK SEVILEN BIR KISI

Rıza hocam Aaatıfı neden çıkardı anlayamadım gitti arkadaş
Alt 19.11.2012, 13:42   #136
ankastre
Usta Yiğido

417 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 ankastre FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sakat olmayan kamil niye oynamadı şaştım kaldım memmet nas niye çıktı anlamadım gitti
ankastre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ankastre'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2012, 14:32   #137
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ezelşener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ellerine ve agzine saglik Kardesim tsk......

keske burda ayne senin gözle görseler amaaaaaaaaaaa...

Eneramo forvet OLMAZZZ Hoca 1 kere Abdulkadir denesin!!!!

Birde sunu sormak isterdim M.Nas neden okadar erkan alindi ve Kamil neden Oynamadi????????

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı keko 58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.11.2012, 14:35   #138
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
nightmare58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Grosicki hiç formsuz falan değil, en kötü zamanlarında % 100'lük gol pasları atıyor (bakınız geçen hafta, akhisar maçı vs.) Eneramo kaçırıyor sonra ne oluyor efendim Grosicki formsuz. Formsuz olan Eneramo.
agzine ve ellerine saglik güzel Kardesim tsk.

gerceklere göriyorsun!!!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2012, 15:41   #139
Rallim58
Gast

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gidip sahada izlediğimiz maçla ilgili tek güzel şey, önde geçirdiğimiz dakikalar ve forumdan çok kıymetli büyüklerimle tanışmış olmaktı.

.............................. ..................

Takımda adam gibi istikrarlı bir şekilde oynayan bir tek Ziya var. Bu çocuğu da elimizden alacaklar diye korkuyorum.
Bizlerde, sizler gibi kültürlü aydın kardeşlerimizle tanışmaktan son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Sivas ve Sivasspor sevdalısı aynı zamanda seviyesini bilerek yaptığınız heyecanlı tepkilerinizi alkışlıyorum...

Ziya konusundaki endişeleri ben uzun zamandır yaşıyorum. Rabbim Sivasspor ve Ziya için hangisi hayırlı ise onu nasip etsin...

Ankara'da yaşayan ve stadyuma gelen tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Maçtan sonra AŞTİ'ye geçip saat 24.00 de kalkacak otobüse yetişmek için maç sonrası olsun bir bardak çay içemedik. Bir daha yolum düştüğünde ekibi toplar çay organizasyonu yaparsanız, çay içmeye gelirim Canım hemşerim...
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2012, 21:13   #140
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aynen yorumunuza tamamen katiliyor,bu adaletsizlik.bu korkak ürkek futbolun,bir an önce bitmesi gerek,sivaslillarin hic bir maci simdiye kadar zevk vermedigini bil hoca,ya birak sivasi..cek gitt.yada birak sivassspor cekinmeden oynasinlar,sahada olumsuzca oyniyan erman ve aneramodan vaz gecmesini bil,,,kimse alteranatifsiz degil...
Alıntı:
anatolya58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayin: Riza Calimbay sizin futbol anlayasinizi bir taraftar olarak anlamakta güclük cekiyoruz. Futbol,da galibiyet oldugu gibi ´maglubiytte var buda futbolun güzeligidir. Ancak biz sivasspor olarak maglup,da olsak galipte gelsek ne zevk nede keyf aliyoruz, Karabük tt Areneda Gs,yi 3,forveti ve 3,golüyle maglüb etti. Fatih terim 3 gün oynasak yenemezdik demeci veriyor, Mesut Bakkal oyuncularini tebrik ediyor. Mac ise keyf veriyor,., Antalyaspor Besiktasa maglup oldu ama ortada keyf verici bir mac vardi Antalya adina, yani bizde Antalya gibi oynayalim maglup olsakta takimimizi ayakta alkislayalim bak kacinci haftaya geldik vallahi keyfle bir mac seyredemedik. Uzun lafin kisasi Riza hocaya cok kizginim ve onun sivassporda kalmayi istemedigini tahmin ediyorum,Bjk,ye yada baska bir takima gitmekte isteyebilir buda gayet insani bir durum anlayisla karsiliyoruz. Ancak vermis oldugu demecler son derece düsündürücü,Sivasin en yakin komsu sehiri 200 ,km uzakliktaymis!!! Futbolcular Sivasa sehrine gelip gelmeme konusunda cok düsünüyormus!!! Istedigi oyuncular gelmemis!!!-1- Ey Riza hoca dünya kücüldü artik seyahatler ucakla yapiliyor-2- Sivas sehrimiz modern bir sehir olmaya bilir ama mert ve cana yakin sehirdir her futbolcusunu bagrina basar-3-Dogayi kim getirdi ,Adem Kocagi kim onayladi, Atifi kim izledi ve Abdülkadiri transfer ettigimizde cok iyi bir transfer yaptik diyordun, ne oldu adama birkez olsun forvet mevkinde dogru dürüst sans vermedin, ve kalkip bahane üretiyorsun. Ya hocam Allah rizasi icin konusurken ikikez düsün ondan sonra konus daha iyiolur senin adina, cünkü artik yemiyor be hocam. Son sözüm takimicinde Adelet duygusu malesef bitmis durumda bunun sebebide maglasef hocamizin futbol anlayisi... neyse cok doluyum yeter artik.
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üsüyorum042'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil