Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Son prova
Alt 25.11.2012, 00:01   #18
üsüyorum042
Acemi Yiğido

22 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 üsüyorum042 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Son prova

yigodo gardas yorumuna aynen katiliyor,umarim dogru olan tesbitine hoca uyarda korkusuzca takimindaki tüm oyuncularina güven vererek sahaya sürer,ve güzel bir oyun la galibiyet aliriz ins,
Alıntı:
yiğido gardaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
her maç öncesi konuşuluyor.ezeriz geçeriz ,atarız,maça çıkıyoruz 3.5 dakika sonra son 5 dakika yada uzatmalar. sonra yok,top şişiren benden gitsin de nereye giderse gitsin diyen umursamaz tavırlar,hsksızlık etmek istem iyorum ama takımda motivasyon yok.O kladar basit hatalar ki anlaşılmaz.belli şahıslar oyunamıyor,oynuyormuş gibi yapıyor,b aşka takımda olsa işi biterdi,ısrarla ilk onbirde diğerleri buna bakarak rölantiye alıyor yada onun boşluğunu kapatmaya çalışırken aşırı efor ve sakatlık,yada kart,sonuç eksik kadro,takviye şart vs vs.
ermana bakın sezon başından beri katkısı ne?
Enaramo gol umudu!kendine çalım etıyor.
pedriel iyi niyetli ama iyi forvet değil,
abdulkadir genç,dinamik ümit veriyor ama yer bulamıyor.
Kamil kalite futbolcu ama oyun kurgusu uygun değil verim alınasmıyor.aafati harika topçu yeterince yararlanılmıyor.
bu uzar gider.
problem takımın kurgusunda,oyun düzeninde,
korkaklar yenilmeye mahkumdur,yenmeye değil yenilmemeye çıkarsanız akhisar gelir evi nizde sizi rezsil eder.
rıza hocam eğer takım senin oyun kurguna uymuyorsa sende takımdaki iyi oyunculara göre sistem kurarsın zorlamaya gerek yok
Artık puan kaybetmekten değil kötü oyından bıktık,birazda alt yapıya göz at,onlara şans ver ,"Kalpazanlar"takımla beraber senide harcayacaklar.yol yakınken çeki düzen ve r yoksa hepimiz üzüleceğiz
üsüyorum042 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
prova

Seçenekler Arama
Stil