Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer dosyası açılıyor
Alt 06.12.2012, 20:20   #41
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer dosyası açılıyor

Bu takıma acilen bir sağ bek eğer adem'den daha kalitelisi bulunacaksa bir ön libero ve mevcut stoperlerimizden kalitelisi bulunabilecekse stoper lazım. Ayrı ayarda futbolcular almak boşu boşuna masraf ve gereksiz transfer oluyor
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2012, 20:53   #42
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 831 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

hoca lam cim yok bu takımı yokarı taşı sıfır burç
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2012, 23:17   #43
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
bahbaba58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeş hatırlatmak istedim biz ENERAMO KAMİL GROSİCKİ JAKUP NAVRATİL TOMAS RADA gibi isimleri hep devre arasında aldık bu isimler vasatı takımında vasatı asamamış kişiler mi ??
Senin dediğin yüzde yüz doğru sezon başında adam gibi transfer yapmak lazım kamp döneminde pişiyor ve ligde bomba gibi oluyor yada kamp döneminde kötüyse beğenmemişsen gönderebiliryorsun yerine daha iyi adam alıyorsun ama devre arasında böyle şansın yok ya tutarsa mantığı ama hep tuttu ALLAHA ŞÜKÜR zararın neresinden dönersek kar kardır bana göre ...
Ve benim önerdiğim Avusturalya liginde central takımında oynayan Forveti takımımıza kazandırılır Çok genç Ve süratli 7-8 maçı izledim kolay kolay hiç bir oyuncuyu beğenmem Türkiyeden adından söz ettirir
Grosicki ilk zamanlar beğendiğim futbolcuydu...Enaramoda Sivassporun iyi futbolcularından biri..Ama dikkat edersen bu futbolcuların hiç biri üst düzey futbolcu transferi olarak transfer edilmemiş...Enaramayu bir kenarı koyarsak yazmış olduğunuz futbolcuların hiç birisi istikrar sağlayamamış...Velevki ben yanılıyorum Ozaman tutarsa bu futbolcular bu istisna olur...Ben genel anlamdaki kabul edilen gerçeği belirtmek istedim..Saygılar..
Alt 06.12.2012, 23:18   #44
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ilk önce sag beke transfer edilmesi gerekiyor ondan sonra orta sahanin göbegine ama kadir ve ademe nazaran iki yönlü oynayabilen biri melo tarzi
ayrica pinto gibi bitirici forvet.
belki son olarak kanat oyuncusu düsününebilir, ermani kanatta begenmiyorum ve cerny uzun bir sakatligi var yani kamil disinda hic kimse yok.
stoperde alinabilir ama bu sezon daha hic oynamayan murat var , önünü kapatmayalim.
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.12.2012, 23:45   #45
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Grosicki ilk zamanlar beğendiğim futbolcuydu...Enaramoda Sivassporun iyi futbolcularından biri..Ama dikkat edersen bu futbolcuların hiç biri üst düzey futbolcu transferi olarak transfer edilmemiş...Enaramayu bir kenarı koyarsak yazmış olduğunuz futbolcuların hiç birisi istikrar sağlayamamış...Velevki ben yanılıyorum Ozaman tutarsa bu futbolcular bu istisna olur...Ben genel anlamdaki kabul edilen gerçeği belirtmek istedim..Saygılar..
önce sen kendi takımındaki yabancılara bak sonra gel bizimkiler hakkında yorum yap eneramo ve grosickinin 2 senedir yaptıkları ortada sen git bangura,forsell,insua,sercan ve ozan gibi adamlarını eleştir
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2012, 00:01   #46
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

hocam sen büyüksün be
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.12.2012, 00:21   #47
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkesin tavuğu kendine Bülbüldür üstad... Eneramoyu biz Esperance kulübünden aldığımızda Afrika Şampiyonlar Ligi finalisti bir takımın golcüsü hüviyetinde aldık. 6 ay önce Galatasaray istemiş ve alamamıştı. İtalya ve İspanyadan takımlarlada görüşmeleri olmuştu. Ama tesadüftür ki bize gelişi enteresan olmuş, o zamanlar ilk arap baharı karışıklığından ülkeden uzaklaşmak istemiş ve biz almıştık, anlayacağınız kapağı bize gelerek kurtarmıştı. Tomas Rada ve Navratil bize V.Plzen takımından gelmiş ve 3 yıl Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımın oyuncuları olarak gelmişti. Hatırlarsanız Tomas Rada Beşiktaşa gol atmış orta saha oyuncusudur. Sizde bilirsiniz ki genelde klas oyuncular forvet oyuncularıdır. Hep onların adı lanse edilir. 5 yaşındaki çocuklara sorsanız 5 isim sayarken hep forvet oyuncuları sayar. Sizin ÜST DÜZEY anlayışınızı bilemiyorum ama şu anda İstanbul takımlarını çıktığımızda hiç bir takımda üst düzey oyuncu yok o zaman... Bu arada Kamil Grosickiyide saymadık tabiki. Milli oyuncu ve Polonya milli takım teknik patronu onu kazanmak adına çoğu kez milli takıma çağırmakta ve çok da başarılı olmaktadır. Bakmayın bu oyuncuların çoğunun kimyası uyuşmuş ve bize faydalı olmuşlardır. İşte bizim üst düzey anlayışımız burada yatıyor. Bizim sistemimize kim uyuyorsa bizim için o futbolcu ÜST DÜZEY futbolcudur. Biz Nordin Wooterleride getirdik. Ama uymadı gitti. Oda üst düzey bir Hollandalıydı ama olmadı. Ama Eneramonun uydu oldu... Şimdi Bursaspor da ben üst düzey oyuncu yok desem ama Pinto ve Batallaya karşı haksızlık etmiş olurum. Belki geldikleri kulüp Arjantinin vasat bir kulübünden gelmiştir ama size ayak uydurmuş ve faydalı olmuştur. Ve üst düzey futbolcu olmuşlardır sizde, hoş bizim içinde öyle ama yinede haksızlık ederiz. Fenerbahçe Ariel Ortegayı aldı ama üst düzey geldi alt düzey gitti...

Bu örnekleri çoğaltabiliriz...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.12.2012, 00:33   #48
migroArmis
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 807 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herkesin tavuğu kendine Bülbüldür üstad... Eneramoyu biz Esperance kulübünden aldığımızda Afrika Şampiyonlar Ligi finalisti bir takımın golcüsü hüviyetinde aldık. 6 ay önce Galatasaray istemiş ve alamamıştı. İtalya ve İspanyadan takımlarlada görüşmeleri olmuştu. Ama tesadüftür ki bize gelişi enteresan olmuş, o zamanlar ilk arap baharı karışıklığından ülkeden uzaklaşmak istemiş ve biz almıştık, anlayacağınız kapağı bize gelerek kurtarmıştı. Tomas Rada ve Navratil bize V.Plzen takımından gelmiş ve 3 yıl Avrupa kupalarında mücadele eden bir takımın oyuncuları olarak gelmişti. Hatırlarsanız Tomas Rada Beşiktaşa gol atmış orta saha oyuncusudur. Sizde bilirsiniz ki genelde klas oyuncular forvet oyuncularıdır. Hep onların adı lanse edilir. 5 yaşındaki çocuklara sorsanız 5 isim sayarken hep forvet oyuncuları sayar. Sizin ÜST DÜZEY anlayışınızı bilemiyorum ama şu anda İstanbul takımlarını çıktığımızda hiç bir takımda üst düzey oyuncu yok o zaman... Bu arada Kamil Grosickiyide saymadık tabiki. Milli oyuncu ve Polonya milli takım teknik patronu onu kazanmak adına çoğu kez milli takıma çağırmakta ve çok da başarılı olmaktadır. Bakmayın bu oyuncuların çoğunun kimyası uyuşmuş ve bize faydalı olmuşlardır. İşte bizim üst düzey anlayışımız burada yatıyor. Bizim sistemimize kim uyuyorsa bizim için o futbolcu ÜST DÜZEY futbolcudur. Biz Nordin Wooterleride getirdik. Ama uymadı gitti. Oda üst düzey bir Hollandalıydı ama olmadı. Ama Eneramonun uydu oldu... Şimdi Bursaspor da ben üst düzey oyuncu yok desem ama Pinto ve Batallaya karşı haksızlık etmiş olurum. Belki geldikleri kulüp Arjantinin vasat bir kulübünden gelmiştir ama size ayak uydurmuş ve faydalı olmuştur. Ve üst düzey futbolcu olmuşlardır sizde, hoş bizim içinde öyle ama yinede haksızlık ederiz. Fenerbahçe Ariel Ortegayı aldı ama üst düzey geldi alt düzey gitti...

Bu örnekleri çoğaltabiliriz...
Konu devre arası transferdi genelde dünyada yaygın bir görüş olan ara transferde ''uyum sorunu yaşayan , istikrarsız futbolcular yer değiştirir '' mantığını belirtmek istedim.. Fakat konu çok başka yerlere geldi...Sizin belirttiğiniz konu çok başka..Yoksa benim analatmak istediğim Sivasspor vasatı aşamamış oyuncuları alıyor değildi...Veya yıldız oyuncu gelir parlar çömez gelir yıldız olur hiç değildi...Aslında ilk yorumumda belirtmek istediğm şey yıllardır burada dile getirdiğimiz şampiyonluk için gerçek transferler yapılmamlı...Bu transferlerde ara transferde değil sezon başında olmalı...
Alt 07.12.2012, 00:38   #49
migroArmis
Usta Yiğido

Alıntı:
58 SiVaSıM 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
önce sen kendi takımındaki yabancılara bak sonra gel bizimkiler hakkında yorum yap eneramo ve grosickinin 2 senedir yaptıkları ortada sen git bangura,forsell,insua,sercan ve ozan gibi adamlarını eleştir
Siz konuyu yanlış anladınız benim eleştri yapma gayretım yok...Diğer arkadasla yorumlarımıza bakarsanız konuyu anlayabılırsınız...Ama eleştri yapmak ta kötü bir şey değil..Bana göre düşüncelerim doğru tabiiki bunlar benım dusuncelerım yanılıyorda olabilirim..İŞ kendi takımıma gelince saydığınız tüm futbolcuları bütün Bursa zaten eleştiriyor...Tabiiki bende öyle..
Alt 07.12.2012, 09:50   #50
35kağan58
Tecrübeli Yiğido

35kağan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

153 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 560 35kağan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıza Hoca'nın Uğur varken sağ bek transfer etmeyeceğini artık herkesin bildiğinin düşünüyorum.
Bu yüzden;
Hızlı bir stoper
Yaratıcı,dikine oynayabilen bir ön libero
Eneramo'nun yanında 2.forvet koşularını yaparak defans arkasına sarkabilecek potansiyelde bir forvet

takviyesi şart...
35kağan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 35kağan58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
açılıyor, dosyası, transfer

Seçenekler Arama
Stil