Kırmızı beyazlı takım da ismi en çok anılan yıldız futbolculardan biri olan Erman Kılıç bugüne kadar kimseyle görüşmediğini belirterek Sivas’ın ilk tercihi olduğunu belirtti.
İsmi birçok kulüple anılan yıldız futbolcu, bugüne kadar kimseyle görüşmediğini söyleyerek, “İlk tercihim tabii ki, kaptanlık pazubandını taktığım Sivasspor’dur. Yönetimle görüşmeden farklı bir karar almayı düşünmüyorum ve Sivas benim için her zaman ön plandadır. İsmim bazı kulüplerle anılmaya başladı ancak önce Sivasspor’la masaya oturacağım. Bugüne kadar başka hiçbir kulüple görüşmedim” diye konuştu.Kaynak:Sivasirade.com. .OĞUZHAN ŞARZEP
kardeş ben bu konuyu dün açmıştım zaten de ''erman kılıçtan yalanlama'' konusu ile birleştirdiler
erman olmazsa olmaz değil,hatta daha iyi bir orta saha oyuncusu bulunursa gönderilmeli,ya da yedek olmalı,ayaklarına hakim değil,iyi izleyin topla oynarken ne kadar acemice davrandığı,her an kaybedecek izlenimi veriyor,daha iyi bir orta saha bulmayız
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sivastatlıbelam'a Teşekkür Ediyor...
başkanın giden topçular içinde veya ayrılacaklar içinde en çok ermanın kalmasını istediğini biliyorum...ve carlosun takımın başına geçecek olması da kalmasını kolaylaştıracak bir faktör olabilir..benim tahminim başkan bu işi çözer...
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
başkanın giden topçular içinde veya ayrılacaklar içinde en çok ermanın kalmasını istediğini biliyorum...ve carlosun takımın başına geçecek olması da kalmasını kolaylaştıracak bir faktör olabilir..benim tahminim başkan bu işi çözer...
Benim tahminim de eger Bjk'den teklif gelirse gider. FB ve Gs'den teklif gelmez. Ts'ye herhalde gitmez.
Bjk'den teklif gelir mi? Bjk'nin basina gelecek hocaya bagli..
erman olmazsa olmaz değil,hatta daha iyi bir orta saha oyuncusu bulunursa gönderilmeli,ya da yedek olmalı,ayaklarına hakim değil,iyi izleyin topla oynarken ne kadar acemice davrandığı,her an kaybedecek izlenimi veriyor,daha iyi bir orta saha bulmayız
kardeş sonuna kadar katılıyorum söylediklerine. hatta şunu da eklemek gerekir bence. Erman orta saha yuvarlağı içerisinde boş boş koşan rakibe neredeyse hiç baskı yapmayan bir futbolcu. son zamanlarda da kankaları Kadir ve Eneramo dışında neredeyse kimseye top atmayan - ki Kamil de bence bu yüzden oldukça dertli. maçlarda ellirini açıp neredeyse yalvarıyordu top almak için. en sonunda baktı ki bu 3 lü kanka top vermiyor kendisi de bazen onlara top vermez oldu. bu da takıma zara verdi.-, top ayağına gelince ne yapacağını şaşıran bir futbolcu olmuştu. Artık gitmeli ve yerine bize daha faydalı olacak daha genç bir oyuncu alınmalı.
__________________ ölene dek sadece KIRMIZI - BEYAZ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı berduh'a Teşekkür Ediyor...
Takımda ilk önceliğim Sivasspor demesi bence gazetenin yalanı. Bu bağ koptu. Çünkü kendi sesinden kendi düşüncelerini bu kulak duydu. Haa sonra dönerse o başka. -ki kankası Kadir de döner. Bu saatten sonra bu kadar şişirmeye gerek yok. Kamil de bunların gazabına uğradı. O ona top atmaz, şu şuna pas vermez. Ondan sonra Sivassporlu taraftarın saç baş yolar. Bundan dolayı kan değişikliği zamanı gelmişti. Bence yolu açık olsun...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...