Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ümit Kurt'a af yolu
Alt 22.11.2015, 00:12   #28
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ümit Kurt'a af yolu

Birbirinden önemli 6 maçımız var,bu maçlardan alınacak yada alınamayacak puan yada puanlar sivassporun süper ligdeki kaderini belirleyecek,takım şuanda sol açıksız,forvetsiz oynyor,eneramoda sakatlanırsa forvet yok,üstüne birde stopersiz kalmayı göze alamayız,john boye 2 haftada 1 kırmızı görüyor,ibrahimede bişey olsa takımda stoper yok,bu nedenle sivassporun menfaatleri doğrultusunda hareket edilip ümiti affetmekte yarar var,ümitte ,ekmeğini yediği takıma azcık vefası varsa döner ,yaptığı şey kolay affedilir şey değil, ancak bu tür sorunlar hertakımda olabiliyor,hocaların biraz futbolcu pskolojinden anlaması lazım,hiçdeğilse ilk yarı bitene kadar takımda olması gerekiyor,sivas düştükten sonra ,disiplin bizi kurtarmaz,sezona yanlış ve gecikmiş transferlerle başladık,ümit bu takımın defansdaki sigortası ,
hocası istiyor,eminim takım arkadaşlarıda istiyordur,taraftarlarında büyük çoğunluğunun istediğini düşünüyorum,ümitde özr dileyip dönecekse yönetim affetmeli,bunu kimse için değil sivassporumuzun menfaatleri için istiyorum, ümit affedilmelii.
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
kurta, Ümit, yolu

Seçenekler Arama
Stil