Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı
ben mi sivaslı oyunculara destek olmuyorum ? gir bir bak bakalım herkes hayrettin'e söverken geçen sene ben neler yazmışım gir de bir bak.herkesin adeta sövdüğü hayrettin'e o gün vefa gösteren 3-5 kişiden biriydim.
ayrıca hasan ali kaldırım çok mu iyi sol bek de bana ondan bahsediyosun ? hasan ali alternatifi olmadığı için bugün milli takımda oynuyor.hasan ali'yi bugün hiçbir ortalama avrupa takımı bile almaz.çünkü bek oyuncusunda olması gereken hiçbir özellik yok.ayrıca ziya hakkında da defalarca hasan ali'den hiçbir eksiği yok.onun oynadığı milli takımda ziya 1000 kere oynar dedim.ben senin gibi körü körüne birşeyi savunmam.olumlu işlerini de söylerim eksiklerini de.sivassporlu olmak sivassporla ilgili herşeye olumlu bakmak demek de değildir zaten.
ziya iyi yerlere pas atıyor öyle mi ? sen büyük ihtimalle avrupa'da falan yaşıyosun.ben 5 sezondur kombineyle gidiyorum maçlara ondan önce de biletle giderdim.bu adam 3-4 sezondur oynuyor ve 'güya' kullandığı ayağı olan sol ayağıyla düz bir çizgi üzerinde pas atamıyor.önündeki adama pas atıyım derken saçma sapa yerlere hatta taca yolluyor.hele hele bu adamı bir kez doğru düzgün çalım atarken gördünüz mü ? aatif ve kamil'le verkaç yapmak kolay.ikisi de teknik oyuncular.top sürmesi bile sorunlu.cicinho da bek ziya da bek işte aralarındaki farkı bilmem anlatabildim mi ? cicinho'nun yaptığına orta diyosan ziyanın kafasını kaldırmadan içeriye çevirdiği toplara ne diyorsun merak ediyorum.
ayrıca profesyonel futboldan ne kadar uzak olduğun da belli oluyor.carlos takımla daha 3 yıl sözleşmesi olan oyuncusuna kötü oyuncu bundan bişey olmaz mı diyecek ? tabiki iyi oyuncu diyecek.hiç kimse kusura bakmasın bu adamda tekniğin 't' harfi yok.bunu attığı paslardan,top sürüşünden vs vs çok rahat anlayabilirsiniz.ama yine söylüyorum hasan ali'den de pek bir eksiğini görmüyorum.
tek iyi yönü hırsı.o hırsı da göstermezse bomboş bi oyuncu oluyor.biz de bu adamların düşmanı değiliz.onların giydikleri formaların peşinden deplasman deplasman gidiyoruz.memleketçilik yapmaya da lüzum yok.aynılarını diğer başka oyuncular için de söyledim.olayı memleketin futbolcusuna düşmanlığa bağlayıp da konuyu seviyesizleştirme.eksikleri bunlar dedim o kadar.bunlar benim görüşümdür ve sadece beni bağlar
|
Öncelikle senin herzaman maca gittine hem inaniyorum , hemde cok sevindim , malesef herkes öyle degil. Daha dogrusu diger kisiler 3 büyütülmüslerin tutuyor.
Ayrica evet Avrupada yasiyorum ve Cicinho'nun nekadar iyi oyuncu oldugunu ve iyi ortalalar yaptigini gördüm Hollanda kampind hem canli gördüm , hem 3 haftadir ligtv'den gördüm.
Abdurrahman Dereli mesela hem kosuyordu , hem gol atiyordu , hem müthis ortalar bile yapiyordu , simdi oynasa eskisi gibi olmasa ine yapar ama sunu söylim önce Sivasspor 2 aradan sonra tekrar Sag Bulmasi ve Cicinho ile Abdurrahman'i alarak bence cok büyük bir is basardi.
Bu arada ben baska bir mesajda sunu yazdim , AATIF VE KAMIL cok egoist oynuyorlar , pas atacaklari yerde vuruyor , vuracaklari yerde gereksiz pas atiyorlar dedim , ama Cicinho ve Burhan Eser yüzde 100 tercübeyle ve mücade ederek oynuyorlar ve bu iki oyunucunun katkisi o yüzden büyük oluyor.
Aatif , Grosicki bir an önce toparlanirs daha da iyi olacagiz.
Ayrica , Hasan Ali ben iyi demedim , yan gelip yatan oyuncu Milli Takima cagriliyor , Ziya Erdal nicin cagrilmiyor diye düsündüm ve elestirdim.
Birde Ziya ERDAL tamam öyle asisitlik ortalar yapmiyor , ama Milli Takim'a nicin cagriliyor U 21 takimina ?
Tüm yorumcular H.Ali disinda Ziya Erdal övdüler bizde övdük , simdi büüyükk bir düsüs var , ama inede en kisa sürede toparlanacagina inaniyorum.
Ama sunu bir kez daha paylasim !!!
Ali Adnan gibi genc yetenekli Oyunuc ; Galasaray yerine Rizespor'u tercik etti , ama eminim Sivasspor isteseydi Sivasspora gelirdi.
Ali Adnan hem türk statüsünde oynuyor yabanci da degil ve Ziya Erdal'in iyi olmadi maclarda sol bekde oynayabilirdi ve ya ikiside formda oldugu zaman Ziya Erdal i sol acika ve Ali Adnani sol beke koyardik , 1 yabanci da yedekte olurdu.
Gercekten Transferler yaptik ama yabanci transferler ve Burhan Eser disinda iyi transfer yaptik diyemeyiz , ayrica sunu anlamadim Fenerbahce macinda nicin 17 kisi kadromuz vardi 1 kisi eksikti , Abdurrahman veya baskasi yedekde olabilirdi.
Cicinho , Burhan müthis performans sergiliyorlar , Kadir Bekmezci bence eski kemik kadronun en iyileri yani Ziya'dan veya Adem'den daha hazir ve saglikli oynuyor cok güzel paslar da atiyor . Adem sanki icerde oynadigi gibi , deplasmanlarda oynayamiyor , baski yedigi zaman topla bulusmak istemiyor ama Konya macinda kimse baska kurmazsa rahat ve cok iyi oynuyor.
Hakan Arslan i nicin ikinci yarida tercih edilmedi anlamis degilim ayrica.
Ayrica John Utaka bence gayet iyi oynuyor , tek eksik Forvet'in olmayisi gibi , ama Utaka ileri haftalarda goller de atacaktir buna inaniyorum. Aatif ne iyi ne kötüydü , Mehdi iyi olmasina iyidi ama bazen topla cok oynuyor .
En son sunu söylim Burhan Eser de cok hizli ama nezaman Orta yapacagini , ne zaman bosa kosup gol atacagini gayet iyi biliyor , Aatif ve Grosicki ise onlar da hizli ve teknik oyunuclar ama sut atacagi yerde pas atiyorlar , pas atacaklari yerde sut atiyorlar böylece posizyonlar harcaniyor.
Transfere gelince , Semih Sentürk'ü kesin almaliyiz , ayrica 3-4 transfer daha yapilmali , Fenerbahce veya Besiktas gibi alternafimiz cok olmali !!!