yarismayi baslatmistim ama baktim hic ilgi yok eeee ben kimle yarisicam zorunlu olarak bu isin altindan elimi ciktim belki kucuk bir ihtimal ama admin su sitenin guzel gunleri icin derli toplu bir sekilde yarismayi yapar
arkadaslar anlasilan bu yarisma olmayacak bazilarinin anca lafta yarismanin guzel oldugu katilcagini soylemesine ragmen katilmamasi beni cok uzdu gormus oldugum bu kisa sureli ruya sona erdi neyse artik uyandim umarim baska bir arkadas yarismanin daha iyisini yapar hepimiz yarismaya katiliz
neyse herkeze hayatta basarilar dilerim...
sunu unutmayin kultur herseyin basidir.
bence yarisma olarak cok güzeldi ama burdan cevap vermek olmuyor cünkü ben cevap verdigim zaman "mesajiniz cok kisa" felan filan diyordu sistem o yüzdende herseferinde yeniden cevabi yazim diyene kadar meric kardesim cevabi vermis oluyordu...
cevaplama seklini düsümemiz lazim böyle forumlarda degil chat sitesinde belli bir oda yapilmasi gerekli yada tribün odasinda felan bi belli saatde bulusulmali bu sekil gercekten olmuyor.
bence yarisma olarak cok güzeldi ama burdan cevap vermek olmuyor cünkü ben cevap verdigim zaman "mesajiniz cok kisa" felan filan diyordu sistem o yüzdende herseferinde yeniden cevabi yazim diyene kadar meric kardesim cevabi vermis oluyordu...
cevaplama seklini düsümemiz lazim böyle forumlarda degil chat sitesinde belli bir oda yapilmasi gerekli yada tribün odasinda felan bi belli saatde bulusulmali bu sekil gercekten olmuyor.
cok dogru soyledin yanlis yaptik galiba ama belkide korkudan olucak kimse butur bir destek vermedi bende tek basima boyle bir sey yapamam