penaltı pozisyonu için konuşuyorum..hani ortayı yaaprsın adamına top giderken eline falan çarpar ,ya da topu havada eliyle falan keser de cidi ciddi penaltı dersin..top zaten memedimdeymiş ...
valla siz penaltıyı mehmet yıldıza sorun ceza alanından hızlı atağa çıkayım derken koluyla topu önüne aldı.. özettede tam ters açıdan verdiler pozisyonu kale arkası ve pilot kamera göremio temas anını .. eğer sizde bizim gibi 6-7 bin kişi olan açık tribunde olsaydınız o yağmura rağmen görürdünüz... gerçi benim buraya bunları yazmam sizi inandırır mı bilmem ama fener in maçını 20 dakka gösteren zihniyet bizim maçı 2 dakka ile geçmediği zaman 6 açıdan çekilmiş görüntüler olduğunda anlarız neyin ne olduğunu??? saygılar ve sevgiler febe maçında başarılar
valla siz penaltıyı mehmet yıldıza sorun ceza alanından hızlı atağa çıkayım derken koluyla topu önüne aldı.. özettede tam ters açıdan verdiler pozisyonu kale arkası ve pilot kamera göremio temas anını .. eğer sizde bizim gibi 6-7 bin kişi olan açık tribunde olsaydınız o yağmura rağmen görürdünüz... gerçi benim buraya bunları yazmam sizi inandırır mı bilmem ama fener in maçını 20 dakka gösteren zihniyet bizim maçı 2 dakka ile geçmediği zaman 6 açıdan çekilmiş görüntüler olduğunda anlarız neyin ne olduğunu??? saygılar ve sevgiler febe maçında başarılar
penaltıya bişey demiyoruz ki ama sen de şu habere bir bakıversen!!
Benim için en değerli fotoğraf buydu.SİVAS'a geldiğiniz de en az bu kadar güzel karşılanacağınızdan emin olabilirsiniz.
cumhuriyet üni okuyan esesliyim. ben her maça gelişimde çiçek verirseniz iflas edersiniz gardaşlar. çünkü bir çok maça gelecem. 26-58 ittifakı anti-bizans
Bu Konuda SivaslıEses2658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Sizleri şehir icinde ve tirübünde sıcak bir şekilde karşıladık çiçeklerimizi verdik dostca kardeşce bir mac oldu bundan sonraki maclarınızda başarılar sivaslı dostlar. Haftaya sivasspora bizans karşısında canı gönülden başarılar dilerim.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Poyraz26'a Teşekkür Ediyor...
Sizleri şehir icinde ve tirübünde sıcak bir şekilde karşıladık çiçeklerimizi verdik dostca kardeşce bir mac oldu bundan sonraki maclarınızda başarılar sivaslı dostlar. Haftaya sivasspora bizans karşısında canı gönülden başarılar dilerim.
Tekrar nazik karşılamanız ve maç sonundaki tribünümüze olan alkışlarınız için can-ı gönüşden teşekkür ederiz.Bizde size haftaya komşumuz Kayserispor karşısında başarılar dileriz.
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...