Cevap: Yigido'da Transfer Atağı
Yiğit,Mehmet Güven Ve Ömer Aysal bizim için idael oyuncular..Kaleci hakkındaki karar bence hocanın olmalı;Manisa kalecisi ligin iyi kalecileri arasında gösteriliyor..Atilla nın yerine düşünülebilir ama bence Manisa
kalecisi gelirse Korcan bjk ya geri dönecek diye düşünüyorum...Atilla yı hoca göndermez bence Nihat da takımda kalır..Geriye 1 numara kalır o da hocanın kafasındadır diye düşünüyorum..Bence Rıza Hoca fikir değiştirip yabancı bir kaleciye de yönelebilir...Rıza hoca forvet için 2 tane yabancı orta saha için de 1 tane oyun kurucu oyuncu düşünüyor bence...Bu oyuncular da büyük ihtimalle yine çek,macar,slovak,polonya veya Romen liginden oyuncular olacaktır..Sürpriz olarak da yine Fas,Tunus,Mısır liginde oyuncular izlettiğini düşünüyorum...Tunus liginde Enaramo ile oynayıp harikalar yaratan Ousemma DARRAGİ bizim hocanın gözdesi;ama fiyatı sivassporu aşabilir..Bu sorunda bu oyuncuyu kiralayarak çözülebilir...Çünkü Enaramo nun menecerinin Tunus,Fas,Cezayir liginde bir çok milli oyuncunun da menejeri olduğunu duymuştum..Bu oyunculardan kaç tanesini sivasspora tavsiye ettiğini sadece Rıza Hoca biliyor..Umarım Rıza Hoca geçen sene transferdeki başarısını bu yılda sürdürür....Bize genaraller değil savaşçılar lazım....
|