Cevap: Yigido'da Transfer Atağı
arkadaşlar nizamettin sanırsam sivaslı hem de Hanlı köyünden olması lazım, transfer girişimi olursa bize gelmesinde sorun olacağını sanmıyorum...dün sohbet esnasında arkadaşlara yine söylemiştim bu transfer dönemi de hareketli geçecek diye...eneramo ve kamilin ayrılma ihtimalleri var bunlara hazırlıklı olun derim...şu an yurt dışında hem yabacı hem de yerli gurbetçi oyuncular izleniyor...yabancılar için eneramo ve kamilin bölgelerindeki isimlere yönelik çalışmalar var...sezon takımdan en az 5-6 oyuncu gidecek...atilla, rada, sandro, sencky benim duyduklarım...bunlara 1-2 isim daha eklenebilir...transfer dediğim gibi hareketli olacak..yerli olsun yabancı olsun rıza hoca mutlaka transfer yaapcaktır...burda eneramo ve kamilin durumları kritik..eneramonun özellikle fransadan izlendiğini duydum....kamil avrupada bir kulube avrupa şampiyonasından dolayı gitmek istiyor...özetle durum yine hareketli...haberler sağlam ve kesin olmadan konu açmayacağım...net bilgileri alır almaz konu açarım, herkese saygılar...