Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Yazıklar Olsun!!
Alt 23.10.2011, 17:00   #1
kangallıwert
YASAKLI ÜYE

274 Mesajına 1.130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz seinkangallıwert kann auf vieles stolz sein
Böse Yazıklar Olsun!!

Burda 2 senedir beni bilen bilir takim yenilince laf etmem..Ama takim sahaya ruhsuz cıkar ve Cogu sivasspor taraftarina gore derbi sayilan macta fark yerse (6-2) iste o zaman bu takimada hocaya yaziklar olsun derim...Sezon basında kadro yetmez diye actigim bir sürü konu onerdigim oyuncular vardi ama sadece adam akilli 2 oyuncu alindi oda zorla ve trasnfer sezonu bitmeden once...Simdi bakiyorumda sag beke(Ugur) kolidor gibi...Pedriel desen beni kovsalarda tazminat alsam havasında..Mehmet Nas 32 yasına gelmis birsey yapmaya calişiyor ama yapamiyor...Hayrettin eski Hayrettin degil adam kaciriyor 60dan sonra pili bitiyor...Kaleci desen 2 mac iyi 1 mac kotu istikrar yok...İlerde 2-3 oyuncunun kisisel becerisine bakiyoruz..Onlarda gününde olmazsa sonuc ortada...Hocanında tercihleri tartismaya aciktir tabiki...Onu yazmiyorum bile..Ve gelelim su Kondisyoner meselesine takima acil bir kondisyoner lazim oyuncular sahada ruh gibi geziyor..Her hafta 10 tane sakat oluyor bunada bir cozum lazim..Ve bu rezilligi yasatan bütün Oyuncular Tebrik Ediyorum....

Not:Küme düsmeyiz ligi 13-15 Sıra araliginda bitiririz diye düsünüyorum..Ama bunu basari gorurlerse bilemem..

Konu kangallıwert tarafından (23.10.2011 Saat 17:17 ) değiştirilmiştir..
kangallıwert isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı kangallıwert'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı, olsun, yazıklar

Seçenekler Arama
Stil