Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

GOLLE DÖNECEK
Alt 01.03.2006, 21:04   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GOLLE DÖNECEK

Sivasspor’un golcü futbolcusu Anderson, Kayseri Erciyesspor maçında fileleri havalandıracağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçında kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayan Brezilyalı golcü futbolcu, Kayseri Erciyesspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Cezası nedeniyle bir hafta dinlenme fırsatı bulan Anderson, aynı zamanda yurt dışında hafif sakatlığı olduğu için tedavi görmüştü.

Hafta başında yapılan idmanlarda ilimize dönerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Anderson, formasını çok özlediğini belirtirken, “Takımımdan bir hafta uzak kaldım. Ama bu bir haftalık arayı çok iyi değerlendirdim. Hafif sakatlığım vardı. Bunu tedavi ettirdim ve dinlendim. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile yeniden gollerime devam etmek istiyorum. Kayseri maçına çok iyi hazırlanıyorum. Bu karşılaşmada gol atacağım. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapacağım. Formamı ve Yiğidoları çok özledim “dedi

Hakikat

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: GOLLE DÖNECEK
Alt 01.03.2006, 21:10   #2
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: GOLLE DÖNECEK

“ Yeterince puan kaybettik. Artık puan kaybı yoktur. Bizim hedefimiz ilk sekiz içerisinde yer almak. Bununla birlikte ilk beş şansımız da devam ediyor. Biz şansımızı sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Bunun içinde Kayseri Erciyesspor maçı bizim için çok önemli. Taraftarlarımızın önünde çok önemli bir sınav vereceğiz. Çünkü 12 hafta gibi uzun bir süre galibiyet alamadık. Bu maçta taraftarlarımızın tribünleri ful dolduracaktır. Bizde onların önünde galibiyet almayı istiyoruz. Son galibiyetimizi taraftarlarımızın karşısında aldık, bu maçta yine onların önünde galibiyet özlemimize son vermek istiyoruz. Kayseri maçında seyirciler olarak 12 ci adam görevini yerine getirelim
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 21:23   #3
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1535 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

insallah son haftalarda atamadigi gollerinin acisini erciyesten cikaracah
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 22:07   #4
YatodaSin
YASAKLI ÜYE

YatodaSin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YatodaSin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Anderson son haftalarda kötü oynadi ama insallah erciyese gol atip eski anderson olacah.Adam tek basina galiyo coh yoruluyo top geldimmide yorgunlugundan bisey yapamiyo lorant ikili forvete gecmeliki andersson gol ata
YatodaSin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 22:56   #5
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch -->: GOLLE DÖNECEK

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor’un golcü futbolcusu Anderson, Kayseri Erciyesspor maçında fileleri havalandıracağını söyledi.

Geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor maçında kart cezası nedeniyle takımdaki yerini alamayan Brezilyalı golcü futbolcu, Kayseri Erciyesspor maçında takımdaki yerini alabilecek. Cezası nedeniyle bir hafta dinlenme fırsatı bulan Anderson, aynı zamanda yurt dışında hafif sakatlığı olduğu için tedavi görmüştü.

Hafta başında yapılan idmanlarda ilimize dönerek takımla birlikte çalışmalara başlayan Anderson, formasını çok özlediğini belirtirken, “Takımımdan bir hafta uzak kaldım. Ama bu bir haftalık arayı çok iyi değerlendirdim. Hafif sakatlığım vardı. Bunu tedavi ettirdim ve dinlendim. Bu hafta Kayseri Erciyesspor maçı ile yeniden gollerime devam etmek istiyorum. Kayseri maçına çok iyi hazırlanıyorum. Bu karşılaşmada gol atacağım. Bunun içinde elimden gelen herşeyi yapacağım. Formamı ve Yiğidoları çok özledim “dedi

Hakikat
inşallah golle döner uzun zamandır suskun kaldı goş orucunu inşallah erciyes karşısında bozar başarılar...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 23:00   #6
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

ARTIK GOL ATSA İYİ OLACAK...UZUN ZAMANDIR GOL SIKINTISI ÇEKİYOR PATLAMA BEKLİYORUZ..GOL ATSIN Kİ FORMA ALACAZ DAHA..
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 23:04   #7
YatodaSin
YASAKLI ÜYE

YatodaSin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 43 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YatodaSin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu is söz vermekle olmuyo atacan abi.Andersonda kötü oyuncu degil atar insallah
YatodaSin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 23:11   #8
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

her hafta ayni sözler ama ne yazikki kac haftadir fileleri ve taraftari havalandiramiyor bu forvetler cözüm nasil bulunacak acaba
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 23:13   #9
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

hep öyle diyor ama hiç tık yok inşallah şeytanın bacağını erciyes maçında kırar andi gollllllllllllllll gollllllllllllllllllllllllll golllllllllllllllllllllllll
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2006, 23:24   #10
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

RaP_BoY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RaP_BoY isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

WALLA KAYSERİYİ YENELİM DE İSTERSE PETKOWİÇ ATSIN GOLÜ :=)))
RaP_BoY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil