1 Petkoviç
2 Fransergio
3 anderson
4 Kalla
5 Dennys
6 Balili
Büyük bir ihtimalle Balili nin de Transferi Gerceklesecek bu Transferler Hakkinda Yorumlarinizi Yaziniz.
YABANCI TRANSFERLERİNDEN SERGGİO VE ANDERSON İZLEDİĞİMİZ KADARIYLA SÜPER SEÇİM AMA KALLA,DENNYS,BALİLİ İZLEYEMEDİK AMA ONLARINDA KALİTESİ BELLİ PETKOVİÇ TARTIŞILMAZ ZATEN KALİTESİ ORTADA TAKIM OTURDUĞUNDA EMİNİM ONLARDA İYİ BİR SEÇİM OLDUKLARINI ISPATLARLAR....
[SIZE=3]normalde su oyuncular linkinde bide resimler olsa cok daha iyi olacak! nezaman yenilenecek bu link! tanimayanlarda en azindan ordan bilgi edine bilir! hatda oyuncular hakkinda biraz daha fazla bilgi verilse iyi olur! Ona görede yorum yapilabilir oyuncular hakkinda![/SIZE]
SWET GİRL KATILIYORUM SANA HELAL OLSUN BENCEDE BOYLE BIRSEY YAPILAMALI VE YAPILACAKTIRDA GERKIRSE BEN YAPARIM VALLA
[SIZE=3]normalde su oyuncular linkinde bide resimler olsa cok daha iyi olacak! nezaman yenilenecek bu link! tanimayanlarda en azindan ordan bilgi edine bilir! hatda oyuncular hakkinda biraz daha fazla bilgi verilse iyi olur! Ona görede yorum yapilabilir oyuncular hakkinda![/SIZE]
Bu fikirler güzel ama zamanla olabilecek şeyler bunlar...Sitemiz zaten çok aktif bir şekilde çalışıyor..İnşallah daha çok yeniliklerimizi göreceksiniz..
Bu fikirler güzel ama zamanla olabilecek şeyler bunlar...Sitemiz zaten çok aktif bir şekilde çalışıyor..İnşallah daha çok yeniliklerimizi göreceksiniz..
bu yeniliklerde aktif olarak yer almak isdtiyorum geregının yapılmasını arz ederim abi...
Dennis ve kalla yı sivassporumuzun tokatspor ıle oynadıgı hazırlık macında 90 dk izleme fırsatı buldum. Kalla yı almanyada oynarken 1 2 macda daha izlemıştım bu iki futbolcunun form tutmaları ıle beraber sivassporumuz daha da iyi yerlere gelcek yarınlar bızım
Kur`an`a kurbandır bu canım benim. Ozan ARİF
bence sivasspora fenerbahcenin eski futbolcusu olan serhat akin gibi hizli karsi takimi yildiran bir yabanci sart diye düsünüyorum hani serhat da fena olmazdi yani :smile: :smile: :smile:
ZAMAN İLERLEDİKÇE UYUM DAHADA OTURACAKTIR... VE PERFORMANALARIDA EN ÜST DÜZEYE ÇIKACAKTIR... ÖNE ÇIKANLAR VAR ŞU ANDA AMA BİR SÜRE SONRA HEPSİNDEN AYRI AYIR SÖZ EDECEĞİZ...