Hakemin insafına bırakacak kadar kötu oynamamalıydık bundan coook coook daha ıyılerını yaptık ve yapıcaz bu mac gectı artık..
Bu Konuda Haklısın Mazaret Kabul Edilmez O Maca Samsunla Git EVinde Berabere Kal İlk yarı Fiksturu Hep Darmadağan Oldu Bundan SOnraki Maclarda Boyle Sergilemezler Umarım Sivasspor.com1
ben takıma güveniyorum günümüzde degildik zaten maçın özet görüntülerini izleyenler görmüştür 1-0 ken penaltımız verilmedi bu bütün yorumcular tarafından söylendi ondan sonra bir topta direkten döndü neyse bize der olması yeter olduda sivasspor takımı ve taraftarı güçlüdür bu bulundugumuz ilk seneden gözüküyor
ben takıma güveniyorum günümüzde degildik zaten maçın özet görüntülerini izleyenler görmüştür 1-0 ken penaltımız verilmedi bu bütün yorumcular tarafından söylendi ondan sonra bir topta direkten döndü neyse bize der olması yeter olduda sivasspor takımı ve taraftarı güçlüdür bu bulundugumuz ilk seneden gözüküyor
programı bende izledık sorumcu bıle penaltı dedı ama fazla konusmadı o penaltı verılse bırde gol olsa bence mac durumu farklı olurdu
tamam sivasporun sesini duyurmak için bu açıklamayı yaptınız, iyi de yaptınız sağolun...ama bu maçta aldığımız ağır yenilginin en önemli sebebi hakem değil, kar yüzünden verilen arada takımın az çalışması ve hocanında bence takımın başında yeterince durmamasıdır. tabi elimizdeki iyi futbolcuları gönderip yerlerine bir sürü yeni futbolcu almamız ve bunların yaşadığı uyum sorunuda önemli sebeplerdendir...Allah bundan sonra sivasımızın yolunu açık eder inşallah...
bence bizim hakkımızı hakemlerden çok lorant yiyor......sezon sonu avrupaya gıdebılecek bır klubu korkak futboluyla kaybettırdiği puanlarla şimdi ligde kalsak iyidir durumuna getırdı lorant hayranları istediği kadar tepki versin bu takımın basında kim olsa bu büyük baskanla en az lorant kadar basarılı olurdu.....
İSMAİL KARTAL senin herkesi güzel futboluyla kendine hayran bırakan takımın şimdi bi almanın elinde heba oluyor ...
sevgili sivaslilar benim canim hemserilerim bizi futbol federosyonundan baska kendini bilmez uc dort sipor yazarlari var bunlar federosyondanda etkili bir spor yorumcusu sanki sivasspor samsun macini yozgatta oynamasini bizim yonetim istemisde onun icin yozgatta oynatilmis havasi vererek gordunmu allah var diye ellerini havaya kaldiriyor bu isim tanburacimi elekcimi bilmiyorum zaten ona ulasa bilseydim soracakdim sivaslilar gelip gectikce sizin evdemi konukluyorlarda intikamini almiyami calisiyon ahmet cakal ilker yasin bunlar bir daha sivasin ismini agizlarina almasinlar cok doluyum amma derdimi duyuramiyom ne yapayim iyiki sitemiz va boyle biraz rahatliyorum tum sivasa sivaslilara saygi ve sevgilerimi iletirim