Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Werner Lorant, son anda çark etti!
Alt 15.02.2006, 16:43   #31
aciyurt
Acemi Yiğido

aciyurt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aciyurt ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Werner Lorant, son anda çark etti!

15 Şubat 2006 16:41

Werner Lorant, hakkında çıkan transfer haberlerini değerlendirdi. Siegen Yönetimi ile görüştüğünü belirten Lorant,“Görevimin başındayım. Gitmeyi düşünmüyorum”

Son günlerin en çok konuşulan ismi Werner Lorant, günlerdir gündemi meşgul eden transfer ha-berlerini değerlendirdi. Lorant, “ Görüştüm ama gitmiyorum” dedi.

Vestel Manisaspor maçı öncesi Almanya İkinci Lig takımlarından Siegen’den teklif alan ve maç sonrası ülkesine giden Lorant’ın buraya Siegen ile sözleşme imzalamaya gittiği öğrenilmişti. Ardından Almanya’dan Lorant ile Siegen takımının anlaştığı yönünde haberler yapıldı.

Bu gelişmelerin üzerine Sivasspor Yönetimi acilen Türkiye’ye çağırdığı Alman hoca, dün basın mensuplarının karşısına geçti. Sivasspor’dan başka hiç bir kulüple anlaşma yapmadığını söyleyen, Lorant, Seigen Yönetimi ile görüştüğünü de doğruladı.

Lorant, “Ben ülkeme oğlumun doğum günü için gittim. Burada benimle ilgilenen bir takım benimle görüşmek istedi ve görüştük. Ama ben Sivasspor’da mutluğu olduğumu belirttim. Tekliflerini reddettim. Ama bu görüşmeden sonra gazeteciler yaptıkları haberlerle anlaştı gibi gözüktü.

Yapılan açıklamalar bana ait değil. Yazılan haberler benim bilgim dışında ve haberimde yoktur. Ben takımımın başındayım görevim devam ediyor. Aksini asla düşünmedim. Suskun kalmamın nedeni ise açıklamayı Sivas’ta yapmak istememdendi. Ben asla görevden kaçan birisi değilim. Benim Sivas’taki görevim bitmedi. Sivas’ta çok mutluyum. Bir yere gitmiyorum”dedi.
Eklenen Resim Ön İzlemesi

aciyurt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: LORANT KALDI!!
Alt 15.02.2006, 16:50   #32
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1512 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: LORANT KALDI!!

bence lorant hic gimeyi düsünmüyodu.haberlerin hepsi spekülasyondu, türkiyede bildimiz gibi
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
"Bir yere gitmiyorum !!!"
Alt 15.02.2006, 16:53   #33
aciyurt
Acemi Yiğido

aciyurt - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aciyurt ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart "Bir yere gitmiyorum !!!"

Almanya 2. Lig takımlarından Siegen ile anlaştığı öne sürülen Siveaspor teknik direktörü Werner Lorant az önce yaptığı basın toplantısında "Bir yere gitmiyorum, Sivas'da çok mutluyum" dedi !..

15 Şubat 2006, 14:37
Vestel Manisaspor maçının ardından gittiği Almanya'dan dönen Lorant, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımdan ayrılacağı yönündeki iddialara değinerek, bir teknik direktörün bir takımı çalıştırırken, başka bir takımdan teklif almasının bütün dünyada normal olduğunu kaydetti. Bu konu hakkında Almanya'da ve Türkiye'de hiçbir gazeteci ile görüşmediğini anlatan Lorant, şöyle konuştu:

''Bu olayların başlangıcı Vestel Manisaspor maçından 1 gün önce başladı. Ben bu konuyu otobüste Manisa deplasmanına giderken öğrendim. Ondan sonra benim bilgimin dışında yazıldı, çizildi. Burada hemen sansasyon yapıldı. Ben bunu kişiliğime bir hakaret olarak kabul ediyorum. Çünkü en azından bana sorulabilirdi.''

Siegen takımıyla pazarlığa oturmak amacıyla değil, ailesini görmeye ve 14 yaşındaki oğlunun doğum gününe katılmak için Almanya'ya gittiğini ifade eden Lorant, ''Ben böyle bir şey için Almanya'ya uçmadım. Almanya'da Siegen takımı beni arayarak görüşmek istediklerini belirttiler. Ben de Münih'te olduğumu, çok istiyorlarsa görüşebileceğimi söyledim. Geldiler ve topu topu görüşmem 1 saat sürdü. Geldikleri gibi de döndüler'' diye konuştu.

Bu görüşmede ne sözleşme feshetme, ne başka bir takıma veya o takıma imza atma gibi bir şey olmadığını dile getiren Lorant, şöyle devam etti:
''Benim görevim burada devam ediyor. Benim burada yarım senelik sözleşmem yok, sezon sonuna kadar sözleşmem var. Belki de bir dahaki sene için sözleşmem var ve ben göreviminin başındayım ve bunun aksini hiç düşünmedim. Şimdi benim için önemli olan her zaman olduğu gibi önümüzdeki iki maç. Çünkü 2 maç üst üste kaybetmek zaten bana yeterince yetti. Artık önümüzdeki maça konsantre olmanın zamanı geldi. Hiçbir zaman, bir sözleşmem varken o sözleşmeyi masanın üstüne atarak gidecek bir teknik direktör değilim.''

Başkan Mecnun Otyakmaz ile de bu konuyla ilgili bir görüşme yaptığını ve durumu kendisine anlattığını ifade eden Lorant, görüşmede çok iyi bir sonuca vardıklarını bildirdi.

Lorant, yönetimden izin almadan başka bir takımla görüşmeyi kabul etmesinin etik olup olmadığının sorulması üzerine ise ''Yani doğru veya yanlış bir yana, bütün bu yazılanlardan sonra böyle bir şeyi kabul etmek zorundaydım. Yani ne oluyor, ne bitiyor, karşı taraftan birinci ağızdan duyayım diye. O yüzden böyle bir görüşmeyi kabul ettim'' dedi.

Sivasspor'un ligde yaşadığı düşüşe de değinen Lorant, yeni birinci lige çıkan bir ekibin sorumluluğunu üstlendiğini belirterek, ''Herkes zaman zaman bir düşüş yaşar. Biz de şu an o dönemden geçiyoruz, ama bunun paniğe yol açmasını istemiyorum. Sakin ve mantıklı olmamız gerekiyor bu dönemlerde'' diye konuştu.

Bu arada Sivasspor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde çift idmanla sürdürüyor. Sabah saatlerinde yardımcı antrenörler gözetiminde çalışan takımın, Almanya'dan dönen Lorant yönetiminde akşam bir idman daha yapacağı bildirildi.

http://www.ajansspor.com/haber/135371
Eklenen Resim Ön İzlemesi

aciyurt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 17:20   #34
5841
Usta Yiğido

5841 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 849 5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI5841 TAM BIR BEYEFENDI

GİTTİ KALDI ARTIK NEYE İNANACAGIZ BİLMİYORUM. LUTFEN ARTIK ASILSIZ HABER YAZIP İNSANLARI KANDIRMIYALIM...
Alt 15.02.2006, 17:24   #35
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1329 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Hocamıza Alman klübünden teklif gelmişti ama bu teklifi değerlendirmeye alması için kulübümüzün onayını alması gerekiyordu...Sezon sonuna kadar Sivassporun başında olması açıkca beni sevindirdi...Çünkü biz bu yola onunla çıktık onunlada devem etmemiz bizi mutlu sona ulaştıracaktır...Yeni hoca spekülasyonları sadece takımımıza zarar vermek için yapılmış işlerdir....İnşallah bundan sonra herşey yoluna girecek...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 17:47   #36
üsküdarli
Yeni Yiğido

üsküdarli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 üsküdarli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

lorant giderse yönetimin isi cok zor olur, lorant bir takimin basinda uzun yillar kalinca cok verimli oluyor( bak. 1860 münih )
üsküdarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 17:48   #37
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1329 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
cavusbasiliyigit Nickli Üyeden Alıntı
lorant giderse yönetimin isi cok zor olur, lorant bir takimin basinda uzun yillar kalinca cok verimli oluyor( bak. 1860 münih )

Şu durumda hocanın gitmesi Sivasspor için çok kötü olurdu...Hoca değişiklikleri sezon başında veya devre arasında verimli olur....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: LORANT KALDI
Alt 15.02.2006, 17:54   #38
junior_69
Acemi Yiğido

junior_69 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 junior_69 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: LORANT KALDI

BİR GAZATEDE SİVASSPORU SEVİYORUM AMA SİVASA ISINAMADIM DİYE BİR DEMECİNİ OKUMUSTUM.ARTIK NEYE İNANACAĞIMIZI BİLEMİYORUM.

ben 27 yıldır sivastayım bu soğuklara nasıl ısınılırki )))))
junior_69 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 18:00   #39
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1512 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick

lorantin kalmasi iyi oldu.lorant gitseydi isimiz daha zor olurdu.lorant hic degilse takimi taniyo.yeni teknik direktör gelse önce takimi tanimasi lazim kendi taktigini uygulamak ister ve saire.teknik direktör degismek icin dogru zaman degil.lorant gidecekse devre arasinda gidecekti.simdi iyiki gitmedi
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 18:23   #40
58-Göksun
Acemi Yiğido

58-Göksun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58-Göksun ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bu işten bi şey anlayan varsa beri gelsin