Öncelikle böyle güzel bir forum açtığı için levent arkadaşımızı kutluyorum..
gerçekten anlamını merak ettiğimiz birçok NİCK var sitemizde..
günay'ın da dediği gibi bu nick sahiplerini daha yakından tanıyacağız
Gelelim benim NİCK'im olan GAKGO58.e... genelde gakko..gagko veya gagkos yazıyorlar.. ama doğrusu G-A-K-G-0
İst.K.çekmecede Vanlı bir cocukluk arkadasım vardı (kulakları çınlasın) o bana hep gakgo diye hitap ederdi. Anlamı bizim gardaş'la aynı..Öyle içten ve samimi olarak söylerdiki, benim de çok hoşuma giderdi.
Bir çok kişi beni Elazığ'lı sanıyor ama GAKGO olarak tanındık..bundan böylede Gakgo olarak gider.. Bu arada merak edenlere söyleyeyim adım İSMAİL HAKKI TİMUÇİN.. Rahmetli (toprağı bol mekanı cennet olsun) Kabri Sivas'ta ULUCAMİ'de olan IHRAMCIZADE İSMAİL HAKKI EFENDİ ölmeden önce kendi ismini vermiş bana.. Onun ismini taşımaktanda ayrıca gurur duyduğumu belirtmek isterim.
Hakkı abi tskler...
Dün gece bazı siteleri gezerken gözüme çarptı...Bu sekilde bir topiç...
Baktım büyük ilği görmüş...
Dedim site'ye bende böyle bişr topiç açsam...
Ve beklediğim ilğide gösterilmiş...
Ve senin dediğin gibi ben burda bazı üyelerin nicklerine bakıyorum...
Ve bir anlam veremiyorum...
Ama çok merak ettiğim biride zaten yazmış....
Ögrendim nick ne anlama geldiğini...
BEN OTOBÜSLERİ ÖZELLİKLE MERCEDES-BENZ O 403 LERİ ÇO SEVERİM. YAŞIMDA 19 OLDUĞUNDAN BANA HERKESGENÇ KAPTAN DER.. BENDE DAHA KISA OLAN KAPTAN NİCKİNİ KULLANIYORUM.. ARKADAŞLARIM VE ABİLERİM BİLE BANA KAPTAN DİYO.. YANİ BEN ARTIK KAPTAN-58 İM..
Nickim Ser58dar,
adım malumunuz üzere Serdar
güzel ilimizi ayrıldığım günden bu yana yüreğimde taşıyorum o yüzden 58 ide Serdarın kalbine Ser58dar olarak yerleştirdim.
Bütün sitelerde kullandığım nickim Ser58dar dır,SİVASlı olma etiketimi heryerde sergilemekten gurur duyuyorum.
Slm vallla banada HoRoZz diyolardı 5 senedir saçlarım aynı HoRoZz gibi olduğundan ama mc7.24 sorarsanız 7.24 saat msnim ve makinam açık olduğundan yeni ismim bu oldu
Sivasspor.com1