Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: LORANT: "FELAKETTI"
Alt 12.03.2006, 22:35   #31
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: LORANT: "FELAKETTI"

Arkadaşlar biraz kendinize gelin. Bir maç kaybettik sonuçta hemen hocayı göndermeye gözünüzü diktiniz. Sezon başlamadan önce tek hedefimiz düşmemekti. Bugün sekizinci sırada olmamızda Lorantın payı az mı birde onu düşünün isterseniz.
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2006, 22:39   #32
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

KARDEŞİM 1 ÇİÇEKLEN YAZ GELMEZ BÜTÜN ÇİÇEKLERİN AÇMASI LAZIM 1 DENİZLİ YENİLGİSİYLEN TAKIMIMIZI DÜŞÜŞE GEÇTİ DİYE DEĞERLENDİRMEMİZ DOĞRU OLMAZ DAHA ÖNĞMĞZDE MAÇLAR VAR BİZ GEÇMİŞE DEĞİL GELECEK MAÇLARIMIZA BAKMAMIZ LAZIM
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.03.2006, 23:03   #33
Yildizelili58
Yiğido

Yildizelili58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yildizelili58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

YA HÜCÜM OYNATMASSAN OLACAGI BU
NE O DOKSAN DAKKA DEFANS
Yildizelili58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 00:01   #34
tefar
Yeni Yiğido

tefar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tefar isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

(silindi)

Yalakalık bir beklentiyle yapılır, yabancı uyruklu bir antrenörden benim ne beklentim olabilir! Sivasspor a kimin faydalıysa ben onu destekliyorum. Lorant a tepkide bulunanların önceki yazdıklarını sitede aratırsan birçoğunun Lorant ı önceden desteklediğini göreceksin. Bilmen gereken bişey daha var, eleştirin tahreti olmaz. Lorant ın okumayacağı bi yazıdan benim ne faydam olabilir ama sen tribüne onuyarak bişeyler elde edebilirsin. Senin dediğin kişiler ve sende böyle düşünüyorsan sen dahil (!) yapıcılıktan çok, başarılı bir teknik adamı istifaya çağırarak, yıkıcı olursun. Eğer karşı tarafın teknik direktörü "sivaslı oyuncular maça motive olamamış diyosa" ve son kayseri erciyes maçından sonra bazı oyuncular "türkiyenin en iyi defansı benim" diyip, denizli maçında karşı takımın oyuncusunun önüne ceza sahasında pas atıyorsa bu oyuncunun motive olamadığını göstermez mi?Arılar bitkilerin çiçek özünü toplayarak bal üretirler, sineklerse bitkileri sadece tüketirler, tüketmekle de kalmaz pisletirler. Taraftarını destekleyen ve yapıcı eleştiri yapan taraftar kitlesine saygım sonsuz. Ligin bitmesine yaklaştığımız şu zamanlarda teknik direktör değişikliğiyle takımın başarısının artacağına inananların da aklına yanarım! Keşke Lorantın ve ekibinin elde ettiği başarıyı bir türk antrenörün yönetimi altında yapılsa daha çok memnun olurdum! Lorant başarılı!
tefar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 00:04   #35
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

RaP_BoY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RaP_BoY isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

TALİHSİZ BİR YENİLGİ AMA BU MAÇ GEÇTİ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKMAMIZ LAZIM BİR MAÇA BAGLANIP KALLMAMALIYIZ

YAZMIŞ OLMAK İÇİN YAZI YAZMAKTAN VAZGEÇİN.....YAZDIKLARINIZLA KONUNUN BİR BAGLANTISI OLSUN
RaP_BoY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 00:04   #36
fatih_98
Acemi Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

selam gardaşlar...@yavuyz the yiğdo..bikere hoca çıkıp oynamiyor..emin ol senden fazla üzülüyor..elbetteki onun da hataları vardır..kimin yokki??sen hatayapmazmisin???..bu türk antrönr saçmaliğindan da komple bi vazgeçsek..yani lig başladiğnda hiç birisi gelmek istemedi..sonra lorant geldi ve takim üstüne basa basa söylemek lazim bu kadro ile şu an 31 puan almiş...bugün saniyorum 4 kez ayni şeyi söyleyecem..bi diğer takimlarin kadrolarina bak..bi bütçelerine bak..yapilan transferlerine bak ondan sonra tkerar bi yorum yap!!!..12 maç kazanamadik eee nolmuş yani???bi çok deplasman maçindan puan ile döndün..evde fener ile beşktaşa yenildin ki yenmen zaten biraz zor..yani o sonuçlar normal..diğer maçlar??takimlar iyi trnasfer yapti biz naptik??ne yapabildik??paramiz mi var??..adamda zidane var da oynatmiyor..güldürmeyin adami...bikere bu oyuncular da sorumlu sadece hoca değil...oyuncu sahda oynayacak hoca değil..hoca taktik verir..çaliştirir zaten bunu yeterince iyi yapiyor bunu tüm otoriteler kabul ediyor..ama sahada futbolcu kendini göstercek!!!..türk hoca ile daha iyi yerlerde olacakmişis diyenler var..bende bu spekülatif teze şöyle bi yanit vereyim..acaba???..nerden biliyoruz???.onun için gereksiz muhabbet lere son verelim ve takimi destekleyelim ve kriz durumu yaratmayalaim..çünkü herşey normal bu şartlara göre hatta bugüne kadar oldukça iyi gitti ama burada bunu anlayacak insan az!
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 00:37   #37
fatih_98
Acemi Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 fatih_98 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tekrar @yavuz...mehmet ali kutuluş bu yil içinde süper ligde bize kaç maç kazandirdi..diğer gönderilen oyuncular ne yaptilar????..tamam kurtuluşu tutabilirsin..ancak nereden biliyorsun adamin hocaya karşi asilik yapmadiğni???.tabii adam salak dı iyi oyunuclarini gönderip de yerlerine döküntü alip başariyi yakalamak isteyecek!!!böyle bişey yok..valla uyukum kaçti bugünün yorumlarindan!!!..hani kimseye saygisizlik yapmak istemiyorum ama..hocaya büyük yanliş yapiyoruz gibi geliyor bana..bu takimda ayağnda topu tutamayan adamlar var....hee bide bugün cem karaca ve cem can yoktu gardaş..yani mecbruren demirkiran bu pozisyonda oynadi dikkatine çekerim
fatih_98 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 01:26   #38
hattab
Acemi Yiğido

hattab - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hattab ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tefar Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor un süperligte ilk senesi. Ama bazıları 10. haftadan sonra şampiyonlar liginin bile hesabını yaptılar. Israrlı bir şekilde sivasspor çok başarılı olarak görüldü. Bence de başarılı ama takım olarak değil. Futbol sadece defans mevkiinden ibaret değil. Orta sahası olmayan bir takımın aldığı sonuç bi önceki haftada da ortadaydı. Attığın ve yediğin aynı ise herkes bilir ki bu orta sahanın fonksiyonundan kaynaklanır. Cem Can ı defalarcaz izledim çıplak gözle taa istanbullardan gelip. Adamın oyuna en ufask bir katkısı olmadığı gibi topları da öldürüyor. Sözün özü, beklentileriniz potansiyelinizden çok olursa hep hayal kırıklığı yaşarsınız. Denizlispor a 4-0 yenilmesi gibi. Önemli olan istikrar!
Okuyorumda şaşıyorum, şu Lorant ı istifaya çağıranları. Bu tip insanlar günün adamıdır. Nabza göre şerbet tutan cinslerden. Bugün Lorant a kızar ertesi gün bir galibiyet karşısında yere göğe sığdıramaz.Ey Allahtan korkmazlar, elindeki malzeme iyiyse, yemeği yapacak aşçı her zaman bulunduğu gibi yapılacak yemeğin tadı da güzel olur. Önce bir potansiyelinize bakın sonra ahkam kesersiniz. Lorant, sivassporun başarısında en büyük pay sahibidir!
BU YAZININ SAHIBI ARKADASI ONCELIKLE SAYGIYADAVET EDIYOR VEDE KINIYORUM YA BU ARKADASIN DUNYASI KARE KENDI CAPINDA HACMINDE YASIYOR YADA TABULARI OLAN BIR ARKADAS
LORANTI ELESTIRENLERI DALKAVUK OLARAK NITELENDIRIYO BU NASIL BIR ANLAYIS HANI SENINYIGIDOLUGUN ELINSAF BEKARDESIM HER INSANIN KENDINE GORE DUSUNCE YAPISI VAR DIYE SENINLE AYNI GORUSU PAYLASMIYO DIYE NEDEN DALKAVUKOLSUN
HERSYDEN ONEMLISI BASARIYA GIDEN YOLDA ELESTIRIYE ACIK OLAN SEFFAF BIR YAPIYA SAHIP OLMAKTIR YAZISINDA ASCILIKTAN BAHSEDIYO ARKADAS
GALIBA KENDISI ASCI MUTFAKLA FUTBOL SAHALARINI BIR TUTUYOR
GUZEL KARDESIM YAPTIGIN YORUMA GORE LORANTIN MALZEMESI BOZUK ONUN ICIN YEMEGIN TADIYOKDIYORSUN AMA SUNUDA UNUTUYOSUNKI BIZ MILLET OLARAK YEMEK KULTURU ZENGIN BIR MILLETIZ BIZDE NE SOFRA TADLARI VAR BILIRMISIN
AMA SEN HALA FRANSIZ MUTFAGININ DAHA ZENGIN OLDUGUNA INANIYOSAN O BASKA AMA SENIN DEDIGIN GIBI LORANT GUZEL ASCIYSA ELINDEKINI SOFRAYA SURSUN DAHA MACIN ILK YARISI BITMEDEN ASCI MUTFAGINA YANI SOYUNMA ODASINA GIDERSE O YEMEK DIBINE YANAR

VELHASIL KELAM DIGER BIR ORNEKLE FENER BAHCE ELINDEKI SUPER KADROSUNA RAGMEN BULIGDE CIRMALIY BIR DUSUYO BIR CIKIYO BUNA NASIL BIR YORUM GETIRECEKSIN MERAK EDIYOM KIMILERINE GORE DAUM SUPER HOCA YANI IYI BIR ASCI KIMILERINE GORE TAKIMDAKI FUTBOLCULAR YILDIZ YANI IYI BIR MUTFAK MALZEMESI
DEGELDE SEN BU ISIN ICINDEN CIK

YINE SENIN YAZINA ITHAFEN SUNUSOYLEMEK ISTERIM UMARIM ALINMAZSIN
DEMEKKI ASCI YANI KASTETDIGIN LORANT IYI BIR ASCI DEGILKI ELINDEKI MALZEMEYI ASKERIYE USULU DOGRAMADAN PISIRIYO ARTIK IYI PISERSE YEMEGIN ICINDEKILER EZILIYO YEMEK GUZEL OLUYO YEMEK PISMEZSE TATSIZ OLUYO YANI KARAVANA OLUYO

AMA INKAR ETMEKTE YAKISMAZ EGERKI BIR KATKISI OLDUYSA ZATEN BUNU SAGDUYULU INSANLAR BILIR ELESTIRSELERDE
ELESTIRI YAPARKENDE SAMIMIYETSIZLIKTEN DEGIL SIVASIMIZI DAHA IYI YERLERDE GORMEK ISTEDIGIMIZDENDIR YOKSA GIDIPTE KIMSE LORANTA DEFOL GIT DEMEZ TEMEMNNIMIZ UMARIM SEN HAKLIS CIKARSINDA LORANT KALITESINI SIVASSPORA YANSITIR VE SIVASSPORUMUZ DAHA IYI YERLERE GELIR

HERNE OLURSA OLSUN ELESTIRI YAPANLARDA SENIN DEDIGIN GIBI DALKAVUK LAFINI HAKETMIYOLAR KENDI KANIMCA YENMEYI YENILMEYI SPORUN ICINDE KABUL EDIYOSAK ELESFTIRIYIDE BIR YOL KESICI DEGIL GIDILEN YOLDA UYARICI BIR SEBEB OLARAK ALGILAMALIYIZ
hattab isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 01:37   #39
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Lorant efendi anlaşamıyor diye devre arasında en iyi oyuncularımızı yolladık...yerlerine 2. ligden,ordan,burdan adamlar getirdik..sivasspor ne zengin, ne geniş imkanlı, ne derin kadrolu bir takımmış ki...brezilyadan golcü getiriyo ama haftalardır oynatmıyor...madem öyle bu adamı niye aldılar?...bu kadar parayı niye döktüler?....beni en çok yaralayan, Lorantın aylardır süregelen samimiyetsiz davranışlarıdır...gözümüzün içine baka baka bizi kandırıyor...takımı hiç bir şekilde hazırlamıyor ve motive etmiyor..işi gücü gün saymak...şu lig bitsede kapağı almanyaya atsam diye düşünüyor....neymiş efendim lorantın elindeki kadro zayıfmış o yüzden tabi savunma yaptıracakmış...ne kadar güzel savunma yapıyoruz öyle maşallah...samsun+manisa+deniz li=10 gol...büyük takımlara karşı gol yemememizde tamamen futbolcuların kendilerini iyi motive etmelerinden kaynaklanıyor, geçen haftaki erciyes maçıda erciyesin aşırı kötü oynamasındandır...bunları kabul etmemiz lazım..Lorant bu takıma bişeyler katmış olsa...bir hafta sıfır gol yiyip sonraki hafta 3-4 yemeyiz...sezon sonuna kadar o bize bizde ona dayanacaz başka çare yok...sezon bitincede kavuşsun vatanına bi rahat etsin içi...bundan sonra benim tüm umudum futbolcularda ...onlar ellerinden geleni yaparsa kazanabileceğimiz maçlar var..ama allah aşkına, her alınan galibiyette lorantı ilahlaştırmayalım...son 14 haftada 1 galibiyet alan bir teknik adam dünyanın her takımı için başarısızdır.!!!
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.03.2006, 01:40   #40
yavuz öcbe
Yeni Yiğido

yavuz öcbe - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 yavuz öcbe ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

lorant bey artık vazgeç bu ayaklardan herzaman herzaman böyle olmaz oyun oynatamıyorsun sen emekli ol artık sivası sevdiysen gene gel bekleriz istersen yerleş sivasa senin iyiliklerin unutulmaz
yavuz öcbe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla