Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?
Alt 13.03.2006, 09:31   #101
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?

Ankarada yaşıyorum 25 yıldır ismim Deniz
Alt 13.03.2006, 09:58   #102
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 844 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
HEMSERIM Nickli Üyeden Alıntı
Tüm Hemserilerimi selamlayarak bende üzerime düseni yerine getireyim istedim Hemserilerim dedim de... bendeniz yaklasik 5yildir ayni nickle buna benzer sanal ortamlarda bulunmaktayim! forumdaki cevaplari okudum da... baktim herkes nickini SIVAS ile bagdastirmis,ne güzel! ben bunu akil edemedim... belkide etmek istemedim! Güzel Yurdumun topraklarindan olsun da,neresinden olursa olsun ama bu nicki secmemdeki asil neden,karsimdakilerle samimiyet kurmaktir! nereli olursa olsun,hemserim diye hitab etmesi... benim de kendisine ayni samimiyetle yaklasmamdir! umarim sizlerde bana Hemserim diye hitab edersiniz... korkmayin,bisey kaybetmezsiniz! ama belki de... kimbilir
Evet HEMŞEHRİM nickinde yazın gibi buram buram samimiyet koyuyor,seni tanımak güzel umarım yorumlarınla daha fazla tanıma imkanı bulur bu samimiyet meşalesinden bizlerde yararlanabiliriz.Tekrar aramıza gönül dostlarının buluştuğu eşsiz mekana www.sivasspor.com a hoşgeldin.
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 11:09   #103
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı
MERMER SOY İSMİM

MERMERBEY DEDEME DERLERMİŞ
öylemi demek deden mermer gibi adammış desene
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 11:34   #104
gestapo
Yeni Yiğido

gestapo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gestapo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

benim adım gestapo ve bu takma adı laboratuarda sabun yaparken arkadaşlarım taktı nazi örgütü olan gestapo yahudilerden sabun yapıyordu
gestapo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 11:46   #105
se&en
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 se&en ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

benim nickin se&en yani sen ve ben demek uzun olmasın diye böyle yaptım ben de 3 yıldır Sivas tan ayrıyım ama bizimkisi çoğunuzun ki gibi değil öğrencilik yine de şanslıyız istediğimiz vakit gidebiliyoruz tatiller falan ama yine de ayrılık zor.
se&en isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 12:25   #106
acakislalimahoni
Yiğido

acakislalimahoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 acakislalimahoni isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Lächeln -->: NİCKLERİNİZİN ANLAMI?

BENİMKİ YILLARDIR UZAKTA OLDUĞUM KÖYÜMÜN İSMİNE PLİS AKEDEMİSİ FİLMİNDE KALMA ON BASI MAHONİ BİRLEŞİK

ASIL ADIMI CAĞRISTIRIYOR (AKÇAKIŞLALI MAHMUT)Sivasspor.com1

AĞCA KIŞLALI
acakislalimahoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 12:52   #107
gkhnszksn
Acemi Yiğido

gkhnszksn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 gkhnszksn isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gökhan Sözkesen den yola çıkarak bütün seslileri çıkarttım ortaya nickim çıktı.
Alt 13.03.2006, 12:59   #108
gkhnszksn
Acemi Yiğido

gkhnszksn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 gkhnszksn isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
RaP_BoY Nickli Üyeden Alıntı
Rap ; Kelimeleri ardı ardına birbiri arkasına sıralayarak,iğneleyici laf söyleme sanatıdır...Amerika’da ezilen zencilerin,sisteme karşı tepkileri sonucu ortaya çıkmıştır.Siyasi olarak güçlenemeyen dertlerini anlatamayan zenciler bu yolu seçmişlerdir.Ülkemize ise 90lı yılların ortasında Cartel tarafından getirilmiştir..İlk başta farklı olması nedeniyle sevilen fakat sonradan aykırı sözler içermesi sebebiyle Türk kültürüne aykırı olduğu düşünülmüş ve gösterilen ilgi gitgide düşmeye başlamıştır.Aslında içeriği itibariyle halkın sorunlarını anlatan bu müzik türü,ülkemizde son yıllarda tekrar tırmanışa geçmiştir.Artık gençler bir araya gelip esrar içmekten,gasp yapmaktansa dans edip rap yapmaya başlamıştır.Dış görünüş itibariyle rap müzik dinleyen ve hip-hop denilen yaşam tarzını benimseyen insanlar ne kadar amerikan vari görünseler de Türkçü olup bunu da sözlerine yansıtmışlardır.Çağımızda magazinsel bir yaşam tarzı en çok istenilen bir yaşam tarzı olmasına rağmen rap müzik dinleyicileri bu yaşam tarzını reddetmiş,yaş ortalamaları çok genç olmasına karşın sözlerinde zengin fakir ayrımın çarpıcı bir şekilde kaleme almışlardır…toplum içerisinde kimsenin dile getiremediği adaletsizlikleri konu almışlar bu sebepten olacak ki bir zamanlar arabesk müziğin hakim olduğu varoşlarda etkili olmaya başlamıştır…artık varoşlarda yaşayan gençler arabesk müzik dinleyip kendilerini jiletlemektense rap yaparak dertlerini dile getirme yoluna gitmişlerdir…gençlerin arasında da hızla yayılan rap müziğin diğer bir özelliği ise serseri olarak nitelendirilen ve bu işle ilgilenen insanların türkçeyi akıcı ve düzgün kullanmalarıdır…şaşırtıcı derecede hızlı konuşan bu gençlerin yazdığı sözler o kadar güzel ve anlamlı ki insan ilk duyduğunda bu sözü kesin büyük bir alim söylemiştir demekten kendini alamıyor…rap dinleyen gençler diğer gençlerin aksine yaşından büyük bir olgunluk içerisinde hareket ederek kendilerini dış görünüşünden dolayı eleştirenleri bile şaşırtmaktadırlar…fakirliği,sı nıf ayrımını,yolsuzluğu,düşünce özgürlüğü,uyuşturucu ve benzeri konuları aydın diye tabir ettiğimiz insanlar bile eleştiremezken..bu gençler helal olsun dedirtecek kadar içten ve çarpıcı bir dille eleştirmişlerdir…barlarda kaybolan,uyuşturucunun esiri olan , gasp yapmayı alışkanlık haline getiren gençliğimizin kurtuluşuna açılan kapı beklide rap olacak….Gençlerin en büyük suçu rap olsa keşke….

BOY--- ERKEK ÇOCUK

YETERİNCE AÇIK OLMADIYSA BİRAZ DAHA YAZABİLİRİM

CİHAD KARDEŞ. RAP I ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATABİLİRDİN. SENİ KUTLUYORUM. CİHAD'A SELAM, RAP'A DEVAM.
Alt 13.03.2006, 15:01   #109
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft

benin nikimin anlamı yaramaz jojuk...........
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.03.2006, 15:12   #110
LORDKRAL
Yiğido

3 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 LORDKRAL ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

ben tüm chat sitelerinde nickimi lord koyarım bunda da değişiklik olsun diye lorkral koydum.
LORDKRAL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
anlami, nİcklerİnİzİn