[QUOTE=Shocked58]
Alıntı:
gercek58li Nickli Üyeden Alıntı
O senin düşüncen. Benim yazdıklarım arasından diyarbakıra acıdığım anlamımı cıkıyor? yazdığımı okuyorum hala acıma hissi uyandırmıyor yazdıklarım. Ordaki insanlara bakış acını gösteriyor senin yazdıkların. Biz bir arpa boyu ilerleyemeyiz gözüm senin gibi düşünenler azalmadıkça. Ben yazdıklarımda diyarbakıra acıdığım değil bu ligde diyarbakırın olmasının gerekliliği var. Orada yaşayan insanların tek sosyal faaliyeti diyarbakırspor. Allah'ın izniylede biz acınacak duruma düşmeyiz.
|
Gardasim,ben Güneydoguya karsi olan biri degilim.Benim icin memleketimin her karisi aynidir ama Sivasli oldugum icinde ilk önce Sivas gelir.Güneydoguda baska iller de var.Isterse hepsi Süperligte oynasinlar benim bir alip veremiyecegim yoktur,yalniz herkes hakettigi yerde olsun ve de Diyarbakirin ligte olma gerekliligi oldugunu düsünmüyorum.Siyaset icin sporda bazi isler dönecekse olmaz olsun böyle spor,böyle futbol.
Diyarbakir buraya gelirken de,daha dogrusu getirilirken de ayni siyaset sergilenmisti bunu da herkes biliyor!
Senin görüsün o benim görüsüm de bu!
Böyle düsündügüm icin yol alamayacaksak, diger türlü de geri geri gideriz ancak!