Ben daha öncede söylemiştim 67 den kimseyi bu kategoriye koymayın diye...Ama Ugur hemen atlamış yine beni seçin diye....Ama ben dernekte notları verdim...Burayada yazıyorum notları...
Onur :8
Murat :2
Erhan :7
Ayhan :8
Ugur :8
Süleyman :8
Tugrul :7
Sinan Sakin :4
Yusuf Kama :4
Fatih Kürün :3
İsmail Akkuş:8
İbrahim Akkuş :6
Tuncay :7
Yakup :7
Ahmet :7
Nail Abi :6
Hakan :4
Kadir :6
Üni Murat :7
Üni Mehmet :7
TEVFİK ÇEVİK :6
Mesut :5
A.Turan :2
Necmi abi :7
HATIRLAYABİLDİKLERİM BUNLAR.....
NOT:SERHAN ABI TARAFINDAN VERİLMİŞ NOTLAR BUNLAR.YANİ GÖZLEM SAĞLAM...
Onur Kardeş bana kaç verdin?
Ama
DİYARBAKIRSPOR
FENERBAHÇE
GENÇLERBİRLİĞİ
ANKARASPOR
Maçlarını göz önünde bulundur...
Değerli Yiğidolar bundan sonra puanlama sistemi ile tribündeki başarımızı artırmak en büyük hedefimiz...İnşallah bundan sonra tribünde dahada başarılı olacağız...Puanlamayı takip etmeyi unutmayın...
BU ARADA MAÇA GELEMEYEN SEVGİLİ DERNEK MUSTAFA ABİMİZE DE 10 ÜZERİNDEN 10 ÇÜNKÜ O MAÇLARA GELEMESE BİLE ÇOK ÇABA HARCIYOR...
Ben daha öncede söylemiştim 67 den kimseyi bu kategoriye koymayın diye...Ama Ugur hemen atlamış yine beni seçin diye....Ama ben dernekte notları verdim...Burayada yazıyorum notları...
Onur :8
Murat :2
Erhan :7
Ayhan :8
Ugur :8
Süleyman :8
Tugrul :7
Sinan Sakin :4
Yusuf Kama :4
Fatih Kürün :3
İsmail Akkuş:8
İbrahim Akkuş :6
Tuncay :7
Yakup :7
Ahmet :7
Nail Abi :6
Hakan :4
Kadir :6
Üni Murat :7
Üni Mehmet :7
TEVFİK ÇEVİK :6
Mesut :5
A.Turan :2
Necmi abi :7
HATIRLAYABİLDİKLERİM BUNLAR.....
NOT:SERHAN ABI TARAFINDAN VERİLMİŞ NOTLAR BUNLAR.YANİ GÖZLEM SAĞLAM...
MAŞALLAH NOTLAR GÜZELLLL...TEBRİKLER ARKADAŞLAR...PEKİYİ ALAN ONUR USTAYI AYHAN I UGUR U SULEYMAN I VE İSMAİL ABİYİ AYRICE KUTLARIM.....NİCE 8 LERE 18 LERE 118 LERE
MAŞALLAH NOTLAR GÜZELLLL...TEBRİKLER ARKADAŞLAR...PEKİYİ ALAN ONUR USTAYI AYHAN I UGUR U SULEYMAN I VE İSMAİL ABİYİ AYRICE KUTLARIM.....NİCE 8 LERE 18 LERE 118 LERE
iNŞALLAH SENDE BU KAREYE GİRERSİN VE ÜSTLERİ ZORLARSIN