[size=4]Biz iyi gün taraftarı değiliz takımımıza herzaman destek için varız ben burada kendimi övmüyorum ve bundan sonra benim hakımda kimsenin buraya yazı yazmasını istemiyorum benimle problemi olan telefonumu arasın ve konuşalım..Telefon numaram 0-505-7765158....[/size]
Yeniceri olmadigi kesin..Bu saatten sonra olmasi da mumkun degil..Aramizda yanlisa yer yok..
DOSTUMUZ OLMAZ, HASMIMIZ YASAMAZ...
Bu Boyle Biline..
Alıntı:
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Hoş geldin Serhat.Veysel gitti sen geldin .İyide oldu hani
Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..
yeniçeri diye bir grub kaldimi ki.ayrıca bundan sonra stadyum bizden sorulur.veyselde benim arkadaşım .şimdi serhat geldi sete o çıkacak.bizde sonuna kadar arkasındayız.SERHAT BİZİM DOSTUMUZ,ÇOK İSTİYORSANIZ AHMET YENİÇERİLRDE HASMIMIZ OLUR.HODRİ MEYDAN.DOSTUMU YAŞATMAYACAK ADAMLAR BİZİM DE HASMIMIZI OLUR.TRİBÜNLERİNDE HASMI OLUR.....ORTAMI GERMEYİN ......
YENİÇERİLER DİYE Bİ GRUP WARDI ONUR.HANİ SİZİN GELMEDİĞİNİZ BURSAYA VE Bİ ÇOK YERE KENDİ İMKNLARIYLA GİDEN GRUP.AHMET YANINIZDAYIM....
YENİ ÇERİLER YENİ YENİ ÇERİLER
Yeniceri olmadigi kesin..Bu saatten sonra olmasi da mumkun degil..Aramizda yanlisa yer yok..
DOSTUMUZ OLMAZ, HASMIMIZ YASAMAZ...
Bu Boyle Biline..
Alıntı:
serkankustarci Nickli Üyeden Alıntı
Hoş geldin Serhat.Veysel gitti sen geldin .İyide oldu hani
Kardes Veysel askere gitti..Gittigi gibi geri donecektir..Veysel gitti haklisin ama serhatin gelmesiyle veyselin gitmesinin hic bir alakasi yoktur..Veysel harbi yeniceridir..Oyle de geri donecektir..
yeniçeri diye bir grub kaldimi ki.ayrıca bundan sonra stadyum bizden sorulur.veyselde benim arkadaşım .şimdi serhat geldi sete o çıkacak.bizde sonuna kadar arkasındayız.SERHAT BİZİM DOSTUMUZ,ÇOK İSTİYORSANIZ AHMET YENİÇERİLRDE HASMIMIZ OLUR.HODRİ MEYDAN.DOSTUMU YAŞATMAYACAK ADAMLAR BİZİM DE HASMIMIZI OLUR.TRİBÜNLERİNDE HASMI OLUR.....ORTAMI GERMEYİN ......
''Hoş geldin Serhat.Veysel gitti sen geldin .İyide oldu hani''
Tekrar bunu okuduğumda sanki veyselin gitmiş olması iyi oldu der gibi bir anlam çıkaranlar olabilir.Cümle biraz ters olmuş.Daha doğrusu şöyleydi;
Veyselin gitmesine üzüldüm ama Serhatın gelmesi en azından üzüntümü hafifletti.(Tabi bunu yazarken aranızdaki soğukluğu bilmiyordum)
Trübünlerin bölünmesi bize hiç bir yarar getirmeyecektir.Lütfen birlik olalım.