Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 13.04.2005, 12:10   #11
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
BEN FARKLI Bİ GÖRÜŞTYİM FİKRET ABİNİN YAPTIĞI BU AÇIKLAMANIN ZAMANI GELMİŞTİ.BU BAZI KESİMLERE UYARI NİTELİĞİNDEDİR.EĞER BÖYLE Bİ AÇIKLAMA OLMASA YÖNETİMİN TAKIMA TAVRI BELLİ OLMAYACAKTI.BU BENİM GÖRÜŞÜM KİMSEYİ BAĞLAMAZ.
+EVET BENCEDE GELDİ GECİYOR YÖNETİM İŞVERENDİR VE ÇALISANA MÜDAHALE ETMELİDİR.BUNU BASIN YOLUYLA YAPMASI RAKİPLERİMİZE ORTALIĞI KARISTIRMA SANSI VERDİ.FİKRET ABİ KESKE BUNU YÖNETİM KURULUNA İSMAİL HOCA VE KAPTANI CAGIRIP YAPSAYDI.UYARMAK YÖNETİMİN HAKKI SEZON SONU SAMPİYONLUKTA SÜPER LİGDE GİDERSE HESABI YÖNETİME SORULUR.UNUTMAYIN PROFOSYONELLER GİDER BİZİM GİBİ AMATÖRLERDE AH VAH EDER :!: ANLAYAN ANLASIN :idea:
Alt 13.04.2005, 19:23   #12
Unnamedplayer
Acemi Yiğido

Unnamedplayer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Unnamedplayer ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
VICTORY Nickli Üyeden Alıntı
BEN FARKLI Bİ GÖRÜŞTYİM FİKRET ABİNİN YAPTIĞI BU AÇIKLAMANIN ZAMANI GELMİŞTİ.BU BAZI KESİMLERE UYARI NİTELİĞİNDEDİR.EĞER BÖYLE Bİ AÇIKLAMA OLMASA YÖNETİMİN TAKIMA TAVRI BELLİ OLMAYACAKTI.BU BENİM GÖRÜŞÜM KİMSEYİ BAĞLAMAZ.
bundan 10-15 gun once ahmet abi (b1glord) bi yazı yazmısdı cafede gordugu topcular hakkında hatırlayan hatırlar boyle seyler nıye sezon basında yokdu sımdı olmaya basladı dusununsene bı rehavetten kaynaklanıyor bence ve bırının bu ıslerı yapan topcu arkadaslara uyarıda bulunması lazımdı yavuz veya bır baska futbolcu nıye sıvasspordan mılyarlarca para alıyor nıye o kadar prım alıyor takım kazansın dıye futbolcular acaba bızım kadar uzuluyor kahroluyormu adamların ısı bu yavuz zevk ıcın oynamıyor ya para ıcın oynuyor bugun sıvassporda seneye x takımda bence cok yerınde bı acıklama sunu kımse unutmasın ne bu acıklamayı yapan fikret unsal nede yavuz nede buyuk baskanımız mecnun otyakmaz bu kulup kımsenın tapulu malı degıl bır gun hepsi gidecek bu onların yaptıklarını ve yapacaklarını unutacaz ınkar edecez anlamına gelmez hepsı sivasspor tarihine adlarını altın harflerle yazacaklar bız cocuklarımıza torunlarımıza bugunlerı anlatcaz bu futbolcuların ısımlerını sayacaz ozellıkle ahmet abının soyledıklerı dogrultusunda belkı bıraz kaba kacacak ama olsun kopekler bile yemek yedıklerı tasa pislemez yavuz tabı bıze mac kazandırcak bu onun ısı hatalarını bı kac sefere mahsus gormezlıkden gelebılırız ama bu kacıncı hata arkadaslar akın gibi bi kaleci niye yedek de beklıyor super ligin kapısından dondugumuz macı herkes cok ıyı hatırlar sebat macını sonrakı rize macını o macda yedıgı hatalı gollerıde bunu herkes bılsın BİZ İSİMLERE AŞIK DEĞİLİZ RENKLERE AŞIGIZ...
biz 3. ligdeyken ne yavuz vardı ne de ismail kartal seneye belkı ıkısıde olmayak ama sivasspor hep olucak... :evil:
Alt 13.04.2005, 20:59   #13
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

FUTBOLCUYSA FUTBOLCUYA HOCAYSA HICAYA HER ZAMAN MUDAHELE YAPILMALI...
Alt 13.04.2005, 21:07   #14
GuNaY
Gast

[size=6]futbolcular mutlaka uyarılmalı kanaatindeyim.. ancak bu sekilde ne kadar iyi olacagı bilinmez?? acaba kendisiyle gorusme yapıldıda ancak yinede kotu performansından dolayı kamuoyuna acıklama yapılma geregimi duyuldu?? belki bu sekilde daha dikkatli olacagı kanaati olusmus olabilir yonetimde??? yani tam olarak isin icini bilmek gerekir :lol: :lol: :lol[/size]:

Alt 13.04.2005, 21:22   #15
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BENİM GÖRÜŞÜM ŞU VEYA BU HATALI YOK. FİKRET BEY BASIN SÖZCÜMÜZ AMA KUSURA BAKMASIN BU İŞİ YAPAMIYOR. LAKİN AÇIKLAMALRINDA HAKLIMI DİYORSANIZ BENCE VİCTORY KARDEŞİM HAKLI BU AÇIKLAMALAR YAPILMALI AMA ZAMAN KONUSUNDA LÜTFİ ABİYE KATILIYORUM ZAMANI YANLIŞ Önemli olan söylenmesi gerekeni söylemek değil söylenecek zamanı iyi bilmek sayın başkanımın yeni ülke gazetesindeki röportajı herşeyi özetliyo" Sayın Başkan bende dahil yöneticiler teknik heyet futbolcular bu iş bitti gözüyle bakıyorlar". dedi başka ne denebilirki. Lütfi abinin fikret beye sene sonunu bekleme şimdi istifa et demesi de yanlış eğer istifa ederse asıl kaosa bakın.................
ers58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.04.2005, 21:23   #16
58_serhat
Yeni Yiğido

58_serhat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58_serhat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar bu sayın basın sözcümüzden ben utanıyorum bir sivaslı olarak! adam konuşurken dinledi tüm Türkiye ne anlatabildi yada anlatmaya çalıştı yazıklar olsun sen ne vermişinki bu güne dek nereden gelmiş basın sözcüsü olmuş bu adam ya.
58_serhat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.04.2005, 21:26   #17
58_serhat
Yeni Yiğido

58_serhat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 58_serhat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

çok kolay yoldan bu adam reklamını yapıyor tam tribüne oynar degerlendiriyorda(sayın basın sözcümüz)
58_serhat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 13.04.2005, 21:33   #18
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

58_serhat gardaşım haklısın. Yalnız yermeden önce bu güne kadarki varolan emeğine saygıdan sakin davranalım sonuçta oda bizden sağduyulu olalım. Lakin bu görevi kaldıramadığı gerçek. Lütfi abi bu konuda gerekli açıkamayı zaten yaptı sezon sonunu bekleme şimdi bırak dedi.
Alt 13.04.2005, 21:50   #19
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
58_serhat Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu sayın basın sözcümüzden ben utanıyorum bir sivaslı olarak! adam konuşurken dinledi tüm Türkiye ne anlatabildi yada anlatmaya çalıştı yazıklar olsun sen ne vermişinki bu güne dek nereden gelmiş basın sözcüsü olmuş bu adam ya.
SİVAS GAZETECİLER BİRLİĞİ BAŞKANIDIR FİKRET UNSAL.AYRICA FİKRET ABİ BEN EN ÇOK SİVASLIYIM DİYENDEN DAHA SİVASLIDIR VE SİVASIN MENFAATINIDA KORUR.ARKADAŞLAR KİŞİLERİ TANIMADAN ELEŞTİRMEYELİM
Alt 13.04.2005, 22:36   #20
ahmediye
Yeni Yiğido

ahmediye - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 ahmediye ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASSPOR BASIN SÖZCÜSÜ SAYIN FİKRET ÜNSAL BEYİN TALİHSİZ BEYANLARI YAPISI GEREĞİ KENDİLERİNE ÖZGÜ OLUP ÇOK DA DOGAL
KARŞILANMALIDIR. TELEVİZYON EKRANINDAN KONUŞMALARI VEYA SAHA İÇERİSİNDE HAL ve HAREKETLERİNİ TAKİP EDERSENİZ basın sözcüsü konumuna getirilmiş bir kimsenin sıradan biri olmaması gerekir.Kendilerini ekranda Elaziğ maçinın kriterini yaparken izledim.İzlememiş olmayı çok isterdim.Herhalde Sivasta Hiç kimseyi bulamadılar ki Fikret Ünsal gibi birini hemde basın sözcüsü yapmişlar.Bu tür beyanları imaj yaratılması bakımından üzüntü vericidir.Sivas ve sivaslı için maalesef yeni bir gelişme yaratmiştir.Bu sütünlarda yazılanları okumasını temenni ederim.Türk futbol piyasasında alişagelen bildik senaryolar mi tezgahlanmaktadır.Sivas gazeteciler başkanı ve ileri gelenlerinden olduğu söz edilen bu kişi bana göre Afrikanın muz cumhuriyetlerinden birinde basın sözcüsü olsa daha iyiydi. Sivasta ve Sivassporda değil.
ahmediye isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır