-->: YURT DISINDAKI FUTBOLCU YIGIDOLAR
`selam ben mustafa sungur
1989 dogumlu yani yeni 17 yasima bastim benim hayalim futbolcu olmak seniye sivassporda stage gormeye caliscam daha ayarlamaya caliscam paf takim olsun a takim olsun.
bu sene benim besinci senem olacak DCG takiminda oda amsterdamda taninmis bir kulub
ilk senemde solacikta oynadim ama genelde sag ayagimi kulaniyorum.
ama c gencin kucuk takimindan basladim yarim sene c5 yarim sene c4
yarim sene sol acikta oynadim sonra defansa gectim c4 beyendi ve aldi beni sonra defansta stoper mevkisinde beyendiler c3 aldilar ondan sonra c2 ondan sonra ikinci senemin sonuna dogru birkac mactir c1 len oynadim ve haarlem s.telstara gidebilirdim
ama babam benim forvette yada daha ofans oynamami istedi .bende dcg de kaldim ve pismanim.
telstar profosinel kulub hollanda ikinci ligden.
haarlem de ayni.
ilk senemde forvet olarak b3 oynadim zor oluyordu ama ikinci senemde b2 oynadim.b1 oynamayi isterdim ama ayagimda hollandacasi enkelband
yirtilmisti ..ya dinlenmem lazimdi yada ameliyat bende dinlenmeyi kabul ettim.
yarim yil oynamadim.biraz oynadim ama zar zor.
halen ayagimda agrilar var ama bu yil ben cok calisip ofansif olarak kendimi gelistirim seniye sivassporda stage gormek istiyorum..
beni dcg de a1 a2 takimina da aldilar .
ve bence dcg a1 sivasspor a1 eliyebilecek durumda. cunku burda teknige oynuyorlar ve baya guclu kisiler de var .sivassporda daha cok guce dayanikli oynuyorlar ben bu sene fitness yaparak guclu olmak istiyorum ve sivassporda stage gormek istiyorum ve insallah da secilirim..
olmazsa darnanelspora gidecem .
ama seniye icin stagi nasil nerde ayarliyabilirim?????