SENİN SUÇUN DİKKAT SİZ LİĞİN DEN OLDU HERKEZ DE SANA YÜKLENİN CE SENDE KASITLI HAREKET YAPTIN UMARIM DAHA DİKKATLİ OLURSUN ÇÜNKÜ
***KAPTANSIZ GEMİ YÜRÜMEZ***
bu zamana kadar yani savasa geldi geleli çok güzel işler başardı vede güzel gollerine şahit olduk ama malasef eleştirmek bizlerin genetik yapısında var destek çıkanaca hakkının moralini bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar ama biz her zaman hakkının destekçisiyiz
Mustafa kardes yaziklarini okudum Sivasspor icin bu zamana yaptigi katkilarina güzel futboluna ve attigi onca golle gurur duyuyoruz !!!! yalniz birde takim icindeki genc ve diger arkadaslarina Kaptan olarak örnek olmak zorunda profesyonelligin ve takimin cikarlari icin cok önemli.. gelelim elestirilere meyve veren agac taslanir bunu her takim taraftari yapiyor önemlisi kendisi isin bilincinde olmasi gerekir hakki kötü bir futbolcu olsa kimse elestirmez ve haftaya kodroya giremez olay aninda biter Hakki sivasspor icin cok önemli futbolcu Önemlisi sahada hakkiya destek vermeliyiz bu elestirileri taraftar sahada yaparlarsa hakkiyi kaybederiz bunu da kim se istemez .. bu yazdiklarimda Benim görüslerim
eleştirileri çoktan hakettin arkadaş sen..
hangi birini sayalım hatalarının..
gs maçında eline aldığını mı,
fb maçında alexin önüne bıraktığınımı,
bjk maçında kalla ile anlaşmazlığınızı yüzünden olan golümü,
gençler maçındaki hatalarını hangisini sayalım şimdi..
sen hakaretleri çoktan hakettin hakkıcığım..
kaptansan kaptan gibi hareket et..sen pozisyona sinirlen sonra gele adama kasti tekme atarak kırmızı kart gör..
hangi kaptan bunu yapmış hakkıdan başka...
daha da profesyonel olman gerek..
kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. lütfen tabirlerimize dikkat edelim.
bence eleştrilerin birazını haketti çünki onun yüzünden sahamız kapatıldı ve ceza aldık,neyse yine de bizim kaptanımızdır arkasındayız, zaten unuttuk gitti.Bu arada hakkı'nın cezasını bilenler var mı arkadaşlar?
yok canım nasıl oluyorda sivasın malip olmasına neden oluyon ondan sonrada sivalı arkadaşlar ben bu eleştiriyi hak etmedim diyorsun ben bu macı canlı seyrettim kardeşim birinci gol neyse dedik ikinçi gola ne diyeleim kardeşim sen kaptansın biliceksinki ben hata yaparsam takım yatar aynen öyle oldu ne dirseği yalandan yattın be kardeşim tam bizim önümüzde oldu buz gibi alda at dercesine yattın hakkı kardeşim sen takım kaptanısın bu takımı hem sırtlayacaksın hem yereceksin öyle şey olmaz bizler senin takımı sırtlamananı istiyoruz birde kart görmen eleştirilerin en büyüğünü hak ettin hiç kusura bakma (kaptan)
BENCE HAKKI YA YAPILAN ELEŞTİRİ YANLIŞ ÇÜNKÜ İYİ GÜZEL MAÇLAR ÇIKARIP GOLLER ATICA İYİDE Bİ HATA YAPICA KÖTÜMÜ _? BİZ FUTBOOLCUMUZUN KÖTÜGÜNDE ARKASINDA OLMALIYIZ WE ONA DESTEK OLMALIYIZ HAKKI BİZİM KAPTANIMIZZZ
HAKKI KARDEŞ SENİN SİVAS İÇİN ÇALIŞTIĞINI BİLİYORUZ VE SEVİYORUZ YALNIZ ŞUNU UNUTMA HIRÇINLIK HİÇ BİR FUTBOLCUYA YAKIŞMAZ HELEBİR TAKIM KAPTANI OLURSA HİÇ YAKIŞMAZ
Hakkı Baba sen bizim herşeyimizsin. seni seviyoruz ve hep yanındayız. senin bombaların olmasa geçen yıl küme düşerdik. İşin rast gelsin Hakkı baba moralini asla bozma.. sevenin daha çok bunu böyle bil.. Lütfen sakaryada bir bombanı yine bekliyoruz